mugen 1 955 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Idiotycznie wciskasz tego triggera. Strzał chwyta na początku wciśnięcia, a ty nim machasz za tym punktem. Wciskaj lekko, a nie dociskasz od środka do końca i będzie ok. Cytuj
Lsdarko 0 Opublikowano 5 września 2021 Opublikowano 5 września 2021 Która z gier wyścigowych najlepiej wykorzystuje możliwości dualsensa? Cytuj
Vetiuz 0 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Witam, od wczoraj mam ps5 i zauważyłem że w padzie te lewe strzałki (lewa i górna) stukają jakby o plastik, jest to głośne i troszkę irytujące (brzmi jak podrabiany pad z rynku do pegazusa) znajomy w swoim nie ma takiej przypadłości. Zastanawiam się czy puścić go na gwarancję czy żyć z tym. Ewentualnie za kilka miesięcy go oddać jak dorwę w promocji czarną wersję. Chcę się nagrać po przerwie Jak myślicie po miesiącu/dwóch normalnie przyjmą pada z tą wadą? Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Miałem 3 pady i w każdym taka przypadłość zle spasowanych krzyżaków. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Z tymi nowymi padami to faktycznie jest coś nie tak. Posiadam 3 i 2 z nich już odwiedziły serwis i zostały wymienione na nowe. U mnie R2 siada. Brak oporu i od razu czuć, że coś jest nie tak. Może ma to związek z tymi nowymi ficzerami związanymi z oporem L2 i R2. Może za mocno/szybko naciskam to R2 No ale kuźwa, żeby tylko 5 miesięcy wytrzymywał Driftujących gałek za to nie zauważyłem. Cytuj
Paolo1986 751 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 1 minutę temu, sajmon34 napisał: Z tymi nowymi padami to faktycznie jest coś nie tak. Posiadam 3 i 2 z nich już odwiedziły serwis i zostały wymienione na nowe. U mnie R2 siada. Brak oporu i od razu czuć, że coś jest nie tak. Może ma to związek z tymi nowymi ficzerami związanymi z oporem L2 i R2. Może za mocno/szybko naciskam to R2 No ale kuźwa, żeby tylko 5 miesięcy wytrzymywał Driftujących gałek za to nie zauważyłem. Dużo pewnie zależy, czy trafisz na jakiś wadliwy egzemplarz. Ja np. mam od premiery 2 pady, gram naprzemiennie, praktycznie codziennie po 2 godziny i póki co, odpukać, nic się nie dzieje. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 września 2021 Opublikowano 21 września 2021 Chyba znowu mam drift analoga Ledwo po odpaleniu Keny zauważyłem, że kamera lubi sama się poruszać w dół, niby nie szybko ale jest to irytujące. Wczoraj w Returnalu było wszystko ok więc jeszcze protestuje, ale jebać jakość wykonania. Pad wymieniony na nowy pod koniec czerwca, no po prostu brak słów. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 września 2021 Opublikowano 21 września 2021 Ja swojego wymienionego katowałem Hadesem, ale na szczęście nic mu póki co nie jest. Wymień znowu xd Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 września 2021 Opublikowano 21 września 2021 Jak się potwierdzi, to nie będę się zastanawiał, w końcu gwara do listopada. Jeszcze bym zrozumiał jakby to była lewa gałka, którą ostatnio trochę wykorzystywałem w Tsushimie, a tu znowu prawa. Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 22 września 2021 Opublikowano 22 września 2021 Długo trwa taka wymiana pada? Cytuj
KT1978 4 Opublikowano 22 września 2021 Opublikowano 22 września 2021 3 minuty temu, beardo0 napisał: Długo trwa taka wymiana pada? Ja po tygodniu dostałem nowego Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Czy pad jest kompatybilny z ps4? Niby napisane w necie ze tak, ale nie mogłem się połączyć jako trzeci do Trine bo chciałem pograć z dzieciakami. Jak go sparować? Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Niby gdzie jest tak napisane? Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Ogólnie to nie działa, chyba, że poprzez Remote Play z PC. Cytat First of all, download the PS Remote Play app onto your PC or laptop Following the prompts on your PC, use the PS Remote Play app to connect up with your PS4 console Using a USB cable, connect your PS5 controller to your PC and link it up to the PS Remote Play app Once the Remote Play app is up and running, you should be able to use the PS5 controller (which is still connected to your PC) to control your PS4 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 września 2021 Opublikowano 28 września 2021 Pojebana sytuacja, że nie można używać DualSense na PS4, jak i to, że w gry PS5 nie można grać na DS4. Cytuj
ixo 0 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 Siema , mam taki problem bo po ostatniej aktualizacji valhalli na ps5 nagle przestały wogóle działać wibracje , trigery działają ale wibracje wogóle a pad jest w 100% sprawny bo w innych grach jest wszystko dobrze, ale nie wiem dokładnie czy to napewno przez aktulizacje bo chwilę nie grałem w assasina . Wie ktoś o co chodzi ? Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 (edytowane) Resetowales pada? "Jak zresetować kontroler bezprzewodowy DualSense Znajdź mały przycisk resetowania z tyłu kontrolera. Używając małego narzędzia, wciśnij przycisk w otworze. Przytrzymaj przycisk przez około 3–5 sekund. Podłącz kontroler do konsoli PS5 za pomocą przewodu USB i naciśnij przycisk PS." Edytowane 9 października 2021 przez sajmon34 Cytuj
ixo 0 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 6 godzin temu, sajmon34 napisał: Resetowales pada? "Jak zresetować kontroler bezprzewodowy DualSense Znajdź mały przycisk resetowania z tyłu kontrolera. Używając małego narzędzia, wciśnij przycisk w otworze. Przytrzymaj przycisk przez około 3–5 sekund. Podłącz kontroler do konsoli PS5 za pomocą przewodu USB i naciśnij przycisk PS." No nic to nie daje , wszystko poeirta się tylko na assasinie bo w kazdej innej grze jest dobrze. Cytuj
BEBZ 52 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 No to chyba już się domyślasz, gdzie leży problem? Cytuj
ixo 0 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 2 godziny temu, BEBZ napisał: No to chyba już się domyślasz, gdzie leży problem? No problem jest w samej grze i pewnie to naprawią tylko że nie widziałem żeby ktoś to zgłaszał . Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Restart gry nic nie daje? Gdzies na reddicie czytalem, ze zacinalo się w ten sposób, że np. lekkie ataki nie miały wibry, ale juz obrywanie ciosów od wrogów wibrowało. W ustawieniach gry nic się nie wyłączyło po updacie? Cytuj
ixo 0 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 W dniu 10.10.2021 o 14:47, _Red_ napisał: Restart gry nic nie daje? Gdzies na reddicie czytalem, ze zacinalo się w ten sposób, że np. lekkie ataki nie miały wibry, ale juz obrywanie ciosów od wrogów wibrowało. W ustawieniach gry nic się nie wyłączyło po updacie? Nic nie daję wczesniej też mnialem taki problem w valhali z wibrcjami ale wystarczyło zrobić restart gry i było ok ale teraz to nic nie daje grzebałem w ustawieniach ale wszystko jest włączone i nie wiem o co chodzi. Cytuj
Paolo1986 751 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Hej, mam pytanie: wczoraj grałem w WD Legion, wersja PS5 i przez kilkadziesiąt sekund lewy trigger zaczął mi wibrowac przy wciskaniu. Dodam, że tylko zmieniałem widok mapy, nie spodziewałem się zupełnie takiej reakcji. Zastanawiam się, czy to zwiastuje jakieś problemy z padem, czy może to bug w samej grze. Z tego, co czytałem wcześniej, piszecie, że z padem dzwonić bezpośrednio do Sony? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 https://amp.reddit.com/r/WatchDogs_Legion/comments/kqngks/ps5_controller_vibrates_like_crazy_whenever_i/ Chcialem zrobic research, ale 50% mówi, że to wina kontrolera, 50% ze to jednorazowy bug w grze, liczba dyskutantów: 2 osoby xd W paru innych miejscach tez ludzie piszą, ze w WDL tak im się działo. Obstawiam błąd softwaru (duala lub samej gry), obserwuj jeszcze jakis czas (i czy pojawia się tylko w WD). Pada zawsze mozesz zareklamować przez infolinię, nie wiem jednak czy tu akurat nie ocenią, ze pad jest bez defektu. 1 Cytuj
Paolo1986 751 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Dzięki, będę obserwował. W żadnej innej grze do tej pory takiego efektu nie było, bardziej by mi to wyglądało na błąd w grze, no ale zobaczymy, co będzie dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi