Square 8 604 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 U mnie tyle trzyma z włączonymi na maksa bajerami. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 W grach z PS4 czy tych nieobsługujących haptyki i spustów lekko 14-15h wytrzymuje, a na komunikat o słabej baterii zbytnio bym nie zwracał uwagi bo przy którejś aktualizacji ogarnęli tak że zaczyna się pojawiać dużo wcześniej i często tej baterii starcza jeszcze na 2 do 4h grania w zależności w co grasz. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 U mnie podobnie koło 14 godzin hula, ale wiadomo, że alarm o niskim stanie baterii to jeszcze dwie wieczorne sesje po 2-3 godziny wytrzymuje. Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 12_13h przy wyłączonej haptyce oraz wibracjach i podświetleniu na minimum. Tyle mi wytrzymują pady, trochę mało... Jak bym jeszcze włączył wibracje to pewnie krócej. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 2 pady i/lub ładowarka, problem nie istnieje. Nie wiem po co temat jest w ogóle podnoszony, ciekawe czy na forum philipsa te same kwestie sa podnoszone w kontekście szczoteczek sonicznych. 1 1 Cytuj
Wania 8 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 A mnie po ponad roku strzelila sprezynka na R2, chwila zabwy i wymieniona, pad smiga dalej a juz sie cieszylem na zakup kolorowego a tak mam dalej dwa bialasy Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 5 minut temu, Rtooj napisał: Nie wiem po co temat jest w ogóle podnoszony No bo trochę bieda z tą baterią, jakby trzymał te 20 godzin to by było spoko. Sam nie mam jakiegoś wielkiego problemu z tym, o wiele bardziej bym wolał back buttony w standardzie, no ale mogłoby być lepiej. 10 minut temu, Wania napisał: A mnie po ponad roku strzelila sprezynka na R2, chwila zabwy i wymieniona, pad smiga dalej a juz sie cieszylem na zakup kolorowego a tak mam dalej dwa bialasy https://wccftech.com/new-playstation-5-dualsense-controllers-teardown-confirms-stronger-springs-for-triggers-and-more/ Cytuj
Wania 8 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 Square, widzialem to porownanie stad tez rozwazalem tylko jeden z trzech nowych kolorow ale skoro udalo sie naprawic to po temacie Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 W dniu 7.03.2022 o 15:10, Rtooj napisał: 2 pady i/lub ładowarka, problem nie istnieje. Nie wiem po co temat jest w ogóle podnoszony, ciekawe czy na forum philipsa te same kwestie sa podnoszone w kontekście szczoteczek sonicznych. Podnoszony bo widocznie w tych czasach to sporo za krótko jak widać dla wielu osób. Włożenie trochę mocniejszego aku nie było by problemem i ceny jakoś kosmicznie by to nie podniosło. A jak ktoś tak jak ja, ma czasem długie sesyjki przed konsolą to pada trzeba codziennie ładować. Gdy bym jeszcze używał tych wszystkich bajerów typu haptyka i wibracje to nawet dnia zabawy by mi pad nie wytrzymał. A 2 pady to chyba każdy dziś ma, bo nie wyobrażam sobie grania z kablem platajacym się gdzieś między nogami jak nagle zabraknie prądu. Tylko chodzi o to że mamy XXI wiek i wkładanie tak słabego aku to zaawansowanego pada to taki kastrat jak by... Wolał bym już rozwiązanie z Xboxa, z wymiennymi bateriami. Zresztą w padzie Elite Series 2 jest także wbudowany akumulator tyle że sporo mocniejszy. I tamtego pada ładuje gdzieś raz na tydzień. No ale nie ma co narzekać bo nic to nie da i trzeba cieszyć się tym co jest... Cytuj
mario10 517 Opublikowano 15 marca 2022 Opublikowano 15 marca 2022 Wiadomo, że może być zawsze lepiej z pojemnością akumulatora w padzie. Akurat mi nie przeszkadza, rzadko mam sesje dłuższe niż 3-4 godzinki więc spokojnie daje radę, ale dla bardziej wymagających graczy może być to problem. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 15 marca 2022 Opublikowano 15 marca 2022 Dokupiłem sobie tego drugiego nextgenowego pada i jest git, wywalone na komunikaty że słaba bateria, wczoraj grałem, padł to wziąłem drugiego. No nie jest to idealne rozwiązanie ale komfort teraz jest. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 15 marca 2022 Opublikowano 15 marca 2022 Ja też mam dwa ale drugi w pudle dalej zapakowany. Z reguły jak siadam na dłużej to doładuję pada do pełna, ale z reguły krócej i wystarcza mi ładowanie. Nawet się już nauczyłem, że jeszcze 2-3 godzin grania jak burzy pad, że jest rozładowany Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 15 marca 2022 Opublikowano 15 marca 2022 No mi chyba ostatnio pokazały się 3x takie info z tym że przy ostatnim to może z pół godziny już trzymał do wyładowania. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 16 marca 2022 Opublikowano 16 marca 2022 Wrócił pad z reklamacji . Luzy na R2 . Oczywiście inny numer seryjny pewnie refubrished . Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Czy to prawda, że w tych nowych padach są lepsze materiały i dłużej trzymają analogi, nie zaczynają dryfować po jakimś czasie? Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 19 marca 2022 Opublikowano 19 marca 2022 Jest lepsza sprężyna pod triggerami Podobno prędzej czy później każdy pad złapie drift ze względu na konstrukcję gałek Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 19 marca 2022 Opublikowano 19 marca 2022 Czy to samo dotyczy tych pierwszych czarnych padów? Czy tylko tych niebieskich, różowych i czerwonych? Bo jeśli czarne też mają lepsze sprężyny to dla mnie git. Cytuj
mario10 517 Opublikowano 19 marca 2022 Opublikowano 19 marca 2022 Ja mam chyba fart z tymi padami. Mam DS4 w PS4 od nowości czyli 6-7 lat i zero problemów, dokupiłem drugi pad 4 lata temu też zero problemu. Z dualsense od roku na razie też spoko Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 A ja znowu musiałem DualSense odesłać na wymiankę, wytrzymał 9 miesięcy bez drifta Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Ten z wymiany czy inna sztuka? Cytuj
Wania 8 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 No i teraz beda teorie spiskowe jak to daja uzywane na wymiane i one trzaskaja w oczach Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 10 minut temu, Rozi napisał: Ten z wymiany. A to tak normalnie przyjęli czy jeszcze nie minęło 12 miesięcy od pierwszego pada? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi