Gość Rozi Opublikowano 21 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2022 Nie minęło jeszcze 12 miesięcy, w czerwcu wymieniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 515 Opublikowano 21 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2022 No tylko z tego co mi wiadomo to gwarancja leci dalej, a jak było blisko końca to dodają tylko 3 miesiące. @Figuś nie tak to było? Też wymieniałem w czerwcu i na razie wszystko ok, ale ten pierwszy to z dnia na dzień złapał, więc nie znasz dnia ani godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 604 Opublikowano 21 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2022 Ja tak miałem z premierowym padem od Series X. Teraz wypuszczają takie gówno, gdzie przez całą generację PS3/360 mnie to nie spotkało. Chuj im w oko za to oszczędzanie na podstawowej trwałości i funkcjonalności sprzętu, zwłaszcza przy ich cenach. A w tych kolorowych DS nic nie grzebali przy analogach, są te same? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2022 Kupiłem sobie dziś błękitny i zobaczymy ile wytrzyma, jak znowu padnie gałka po kilku miesiącach to ja sprzedaje konsolę, bo nie mam już cierpliwości do ciągłego odsyłania zepsutych padów... porażka jakaś, myślałem, że to będzie miły powrót po wielu latach do Sony a tu takie rozczarowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2022 52 minuty temu, Square napisał: a jak było blisko końca to dodają tylko 3 miesiące. @Figuś nie tak to było? Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 27 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 Chyba mi padl prawy analog. Nie da sie grac w zadne gierke wykorzystujaca te galke jak np. Elden bo sciaga kamere w dol prawie caly czas. W ogole jest jakies ekstremalnie czuly bo nawet jak sie na moment ustabilizuje to wystarczy lekko przylozyc palec do galki i juz leci w dol (event) mimo ze sama sie nie porusza. Czy to jakas znana usterka? Da sie naprawic domowym sposobem czy juz mam zamawiac nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 604 Opublikowano 27 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 Tak, to jest właśnie dryfowanie analogów. Rozi parę postów wyżej miał to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 27 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 Zgłaszaj przez stronę, Sony naprawia lub wymienia nawet po gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 29 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2022 W dniu 27.03.2022 o 16:31, Il Brutto napisał: Chyba mi padl prawy analog. Nie da sie grac w zadne gierke wykorzystujaca te galke jak np. Elden bo sciaga kamere w dol prawie caly czas. W ogole jest jakies ekstremalnie czuly bo nawet jak sie na moment ustabilizuje to wystarczy lekko przylozyc palec do galki i juz leci w dol (event) mimo ze sama sie nie porusza. Czy to jakas znana usterka? Da sie naprawic domowym sposobem czy juz mam zamawiac nowego? Ktory model? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2022 chyba się szykuje jakieś oficjalne wsparcie Sony dla Dualsensa na PC, przez chwilę na ofi stronei był dostępny regulamin apki do aktualizacji kontrolera na PC i macu tutaj kopia https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lDIbugevi08J:https://www.playstation.com/en-us/legal/eula-firmware-updater/+&cd=10&hl=en&ct=clnk&gl=us Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 Nie rozumiem po co to, i tak trzeba szukać kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 Teraz, Rtooj napisał: Nie rozumiem po co to, i tak trzeba szukać kabli. to pewnie dla tych którzy nie mają PS5, a grają na PC za pomocą DualSensa. Sam się zastanawiam czy aby sobie nie sprawić tego pada i na własnej skórze doświadczyć tej słynnej h a p t y k i Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 A to nawet nie wiedziałem, używam dual sense'a do gamepassa a tam te rewolcuje nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 58 minut temu, ASX napisał: to pewnie dla tych którzy nie mają PS5, a grają na PC za pomocą DualSensa. Sam się zastanawiam czy aby sobie nie sprawić tego pada i na własnej skórze doświadczyć tej słynnej h a p t y k i Chyba tylko Metro Exodus w pełni wspiera DS na PC ale tylko po kablu z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 no to na razie się wstrzymam, ale trzymam kciuki że po jakimś czasie pojawi się lepsze wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 Call of Duty: Cold War, Far Cry 6, Metro Exodus, DEATHLOOP, AC: Valhalla jeszcze z tego co znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 64 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Dopiero zobaczylem, ze pad ktory mi wymienili pod koniec ubieglego roku jest juz z nowej rewizji :| . Ciekawe ile wytrzymaja analogi Cytuj Odnośnik do komentarza
kziele 0 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 Witam. Czy ktos mi pomoze rozwiazac temat z podswietleniem pada? Mianowicie grajac w fife 22 na dwa pady zaden nie podswietlal sie na niebiesko lub czerwono (tak jak bylo to w ps4). Kilka dni temu jeden zaczal swieci na niebiesko a drugi nie swieci sie na czerwono (obydwa sa sprawne bo na innych grach swieca plus podczas grania w fife22 swieca sie na bialo lekkim swiatelkiem nad przyciskem PS). W ustawieniach Playstation sa wlaczone w ustawieniach ze maja swiecic najjasniej Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 (edytowane) 10 godzin temu, kziele napisał: Witam. Czy ktos mi pomoze rozwiazac temat z podswietleniem pada? Mianowicie grajac w fife 22 na dwa pady zaden nie podswietlal sie na niebiesko lub czerwono (tak jak bylo to w ps4). Kilka dni temu jeden zaczal swieci na niebiesko a drugi nie swieci sie na czerwono (obydwa sa sprawne bo na innych grach swieca plus podczas grania w fife22 swieca sie na bialo lekkim swiatelkiem nad przyciskem PS). W ustawieniach Playstation sa wlaczone w ustawieniach ze maja swiecic najjasniej Jak grasz na dwa pady to na pierwszym świeci jedna kropka na drugim dwie kropki. Jakbyś grał na 3 i 4 pady to odpowiednio będą się świecić trzy kropki i cztery. Nad głośniczkiem są te kropki (światełka). Edytowane 27 kwietnia 2022 przez mitra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kziele 0 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2022 W dniu 27.04.2022 o 21:15, mitra napisał: Jak grasz na dwa pady to na pierwszym świeci jedna kropka na drugim dwie kropki. Jakbyś grał na 3 i 4 pady to odpowiednio będą się świecić trzy kropki i cztery. Nad głośniczkiem są te kropki (światełka). Dzieki za odpowiedz. To porownujac do ps4 to gorzej to rozwiazali. Ale skoro kropki sie maja swiecic to czemu jeden pad swieci na niebiesko? Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 1 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2022 Ktoś ma namiary na pady po dobrych cenach? Widziałem tu info na forum o mistycznych cenach 150zł, ale póki co to na allegro znalazłem jakieś oferty prywatne chyba czeskich padów po jakieś 270zł. Ta linia padów w kolorkach jest rozumiem z nowej rewizji? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 1 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2022 Na olx popatrz, często ludzie się pozbywają ekstra padów z zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 1 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2022 Wczoraj jakiś typ ja FB sprzedawał białe, czarne i czerwone za 200. Może coś zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
megaKONSOLA 1 Opublikowano 8 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2022 (edytowane) Witam serdecznie, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Kupiłem kilka dni temu ps5 z 2 padami. O ile pad biały jest okey, to zaniepokoił mnie drugi pad niebieski, otóż przycisk dotykowy-panel dotykowy jest luźny, bardziej się rusza i jest głośniejszy przy wciskaniu, ale działa okey w porównaniu do białego pada, porównując oba pady niby jest tak samo wszystko spasowane, tyle samo odstaje Czy wystaje. Ale jest głośniejszy i bardziej się rusza przy delikatnym dotknięciu palcem. Czy to jakiś błąd fabryczny? Czy to normalne? Ma ktoś podobnie? Edytowane 8 maja 2022 przez megaKONSOLA Bardziej szczegółowo opisałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi