Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

Featured Replies

Opublikowano

Ja myślałem że Elity są drogie, a tu pad prawie w cenie konsoli (Switch albo XSS) ciekawych czasów dożyliśmy. 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 208,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

Bez tej jedynki z przodu może bym się zastanowił. Za 199$ taki pad jest absolutnie poza moją sferą zainteresowań. Zwłaszcza, że zwykły dualsens sprawdza mi się fantastycznie

Opublikowano

Testują czy mogą za PSVR2 dojebać 850 euro xD

Opublikowano

Na tyle nie wycenią PSVR, ale obstawiam cenę o 100-150euro wyższą od ceny questa

Opublikowano

Cena :dynia: tutaj już chyba tylko skuszą się najwierniejsi fani.

Opublikowano

Po prostu Sony idzie w segment premium, jak Apple. Linia InZone, flagowe smartfony dla niszy fotograficznej i jakby nie patrzeć najbardziej zaawansowany pad na rynku, to wszystko składa się na obraz firmy która chce być kojarzona z najwyższą jakością. Zwłaszcza, że otwierają się na znacznie szerszy rynek niż PS.

Opublikowano

Sony i najwyższa jakość sprzętu, nic śmieszniejszego już dzisiaj nie przeczytam. :lul:

Opublikowano

Szczególnie te analogi, które łapią drifta po paru miechach. Najwyższa jakość jak się patrzy. W Pro padzie już dali wymienne, żeby kroić 200 zł za zestaw gałeczek.

To będą najdroższe gałki w historii.

Opublikowano
Godzinę temu, WisnieR napisał:

A jak wiadomo ZA JAKOŚĆ SIĘ PŁACI.

W przypadku produktów Sony powinno być "ZA JAKOŚ SIĘ PŁACI". 

Opublikowano

Dual Sense? Wspaniały pad, szkoda tylko że silniczki od adaptive triggerów klekoczą niczym wibro starej ;/

Opublikowano
3 godziny temu, creatinfreak napisał:

Gdyby kosztował jak Elite to może i bym rozważył. Ale w tej cenie to gruba przesada. Jak poprzednicy boje się jak wycenią psvr2 skoro tam są dwa dualsensy ruchowe:reggie:

Zrobią dwa zestawy. Jeden same gogle i granie na DS, drugi z tymi nowymi kontrolerami.

Opublikowano

PSVR2 nie może być droższy od samej konsoli bo to był by kolejny strzał w kolano po braku wstecznej kompatybilności. Dwóch zestawów też nie będzie bo wszystkie pokazane gry korzystają ze sterowania ruchowego, już nie mówiąc o tym że przy braku kamery na TV nie ma co trackować położenia w przestrzeni pada. PSVR2 powinien kosztować max 500$ a jeśli chcą dać wyższą cenę to do zestawu muszą dodać jakieś gierki. VR1 też startowało w wysokiej cenie a tak na prawdę dostało kopa sprzedażowego dopiero jak pojawiły się zestawy za ~1000zł z 5 grami

Opublikowano

Czy komuś z Was po aktualizacji pada dryfci lewa gałka do tego stopnia że nie da się nawigować w menu jakiejkolwiek gry?

Opublikowano

Ja tam rozważam zakup.
Ds żaden nie wytrzymał mi do rocket league dłużej niż rok i już gałki świrują i ogólnie lipa.
No i te przyciski dają nowe opcje.
Wiadomo że nikt kto ogrywa kilka gier rocznie czy pyka w fifkę tego nie kupi.
Ale sa ludzkie którzy wydają gruby hajs na cały sprzęt aby mieć łatwiej/lepiej/wygodniej i tłuką 1000h w gierce rocznie fps/esporty itd.
Spokojnie, znajdą się chętni o to się nie musicie martwić.
Pytanie tylko czy serio ten pad będzie dobrej jakości.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
8 godzin temu, LansVansDans napisał:

Czy komuś z Was po aktualizacji pada dryfci lewa gałka do tego stopnia że nie da się nawigować w menu jakiejkolwiek gry?

Obawiam się, że to nie wina aktualizacji. Jak masz gwarancję, to dzwoń na infolinię i wymieniaj pada.

Opublikowano
W dniu 21.10.2022 o 13:12, LansVansDans napisał:

shit mam to samo :/ oddawać do nieidiotów czy przez tą stronkę fix & repair sony? 

Opublikowano

Najpierw sklep, może od ręki wymienią. Nie będą chcieli, kurwy jedne, to do potężnego SONY

Opublikowano

ogólnie to ten update mi zrobił krzywdę bo L3 zrobiło się ultra czułe na dotyk, jak tylko to dotknę to kierunek gałki idzie max w lewo 

nawet nie wiem czy to podchodzi pod drift, może kombinowali coś z deadzone...no ale w fifce rozwala to gameplay totalnie :p

możliwe że gram zbyt agresywnie lel i ta gałka się tak dociska, coś podobnego miałem w elden ring tylko tam się crouch odpalał co w bossfightach było średnio zabawne

Edytowane przez nero2082