Gość Rozi Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 Ten świecący plastik Łopatki do Codzika przydałyby się, ale nie za taką chorą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 30 minut temu, Rtooj napisał: Jaka kicha? 95% ludzi nie używałaby zmiany przypisanych przycisków gdyby mieli to defaultowo w dual sensie. Kicha taka, że jak nie masz przycisków w standardzie to jest to tylko półśrodek, bo wszystko co możesz zrobić to przypisać sobie np. kółko do manetki. A to i tak dopiero po wywaleniu dodatkowej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 179 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 Liczylem na dluzsze dzialania baterii, w koncu mam wydac 1200zl, a tu kicha. Pod tym wzgledem dla mnie wielkie rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 Ta bateria z odpustu w padzie za 1200 zł to jakieś nieporozumienie. Tam powinna być bateria co tydzień trzyma, a nie khurwa 4 godziny... Ten pad nie powinien kosztować więcej jak 99$. Oby sprzedaż była tragicznie słaba, może kitajce przejrzą na te skośne oczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 Pragnę podkreślić ze wszystkie inne pady tego typu aimcontrollers czy scuf w zależności od konfiguracji kosztują dużo więcej niż edge. Kto ma kupić to kupi, głównie prosi dla których każda ms ma znaczenie. A baterie dziwne macie mi zawsze te min 8-10h trzyma, nigdy nie wyladowalem podczas grania. Mam dwa pady zawsze na stacji ładującej wiec bez znaczenia ile trzymają tak naprawdę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 179 Opublikowano 21 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2022 12 godzin temu, madhunt3r napisał: Mam dwa pady zawsze na stacji ładującej wiec bez znaczenia ile trzymają tak naprawdę. To może kupmy dwa Edge. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 21 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2022 Ten Edge serio ma trzymać jeszcze krócej niż DS? Brak mi słów po prostu. Jeszcze ta cena xD Ktoś mi wytłumaczy czemu często muszę zmieniać w konsoli opcje połączenia na USB bym w ogóle mógł naladowa pada? Jeżeli tego nie zrobię to cały czas zero kresek jakby był całkowicie rozładowany. Bateria siada po półtora roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 21 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2022 Mam 2 pady ładuję od konsoli i nawet jak zdechnie całkiem to podłączam i ładuje, nie muszę nic w opcjach zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 21 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2022 @Ins może błąd FW? Spróbuj zresetować pada. Pady jedynie nie ładują się jeżeli masz 3 kreski. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 21 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2022 Pad w cenie konsoli (tej konkurencyjnej). No co sony to sony Szczerze mówiąc to nie zapłaciłbym za niego nawet połowy czyli 500 zł To też gruba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 21 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2022 Mam problem z jednym z DS. Jak chcę ładować muszę ostre akcje wtyczką robić aby załapał. Jakoś domowy sposób pomysłowego wnuczka? Kabel jak coś jest ok, bo słuchawki czy drugiego pada ładuje bez problemu. Podejrzewam wejście w padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2022 Gwarancja. Nie ma co się pierdolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 21 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2022 3 minuty temu, creatinfreak napisał: Gwarancja. Nie ma co się pierdolić. Już po gwarancji. Dlatego takie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2022 https://www.eurogamer.pl/gralem-na-padzie-dualsense-edge-sony-celuje-w-wymagajacych-graczy?fbclid=IwAR2GkhnfeKUAk0EZRHlWPfN5LHBkXS-J310aw1ICFWdbKQ5WCFA6TKAVkdg krótka recenzja dualsense edge Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 22 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2022 Nie no wszystko jest super, ale cena jest dwukrotnie zawyżona. Za 120$ byłaby to naprawdę super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 27 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2022 W dniu 21.12.2022 o 19:37, balon napisał: Mam problem z jednym z DS. Jak chcę ładować muszę ostre akcje wtyczką robić aby załapał. Jakoś domowy sposób pomysłowego wnuczka? Kabel jak coś jest ok, bo słuchawki czy drugiego pada ładuje bez problemu. Podejrzewam wejście w padzie. Dobra to chyba inny problem. Drugiego pada też nie ładuje. Czyli chyba wina kabla. Wziąłem jakieś inne kable USB-C USB-A i też nie ładują. Teraz pytanie czy to muszą być jakieś dedykowane kable, czy zwyczajne USB-C USB-A powinny działać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Normalne kable, nic niezwykłego. Powinno działać z każdą ładowarką. Podejrzewam, że uwalony jest port lub akumulator w padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 A jak wam pada ładuje w trybie uśpienia konsoli to pad miga na pomarańczowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 28 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2022 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
wazqs 0 Opublikowano 30 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2022 Też mam problem z ładowaniem DS. 2 tyg temu kupiłem nowa konsole ps5 z jednym padem. Chcąc naładować pada przez konsole muszę podłączać go po kilka razy aż załapie i tak było od początku... próbowałem różnymi kablami, przepinalem w inne porty ale nadal to samo. Macie jakiś pomysł? Czy już tylko zostaję mi odesłanie pada na gwarancje? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 30 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2022 Może być kwestia rozjechanego portu USB-C w padzie ale w innych przypadkach też i samego wtyku USB-C w kablu. U mnie jest za to taka sprawa - kabelek USB - USB-C dołączony do konsoli oba pady mi ładuje dobrze, ale np. smartfona przerywa co chwilę z każdym podmuchem oddechu (wtyczka się ewidentnie rusza) mimo że w telefonie gniazdo jest ok, gdy wpinam ładowarkę sieciową. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 30 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2022 Wyszło na kabel, co śmieszne ten drugi też coś nie domagał. Wziąłem trzeci i w końcu wsio działa. Case closed. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 30 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2022 Kurde już nie pamiętam kiedy ładowałem pad przez konsolę. Wygodnie Wam tak? Odkąd pamiętam to przez ładowarkę telefonu ładuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2022 Jakieś rzetelne opinie nt. indukcyjnych ładowarek do DS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 30 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2022 (edytowane) Ładowarka do pada do dla mnie jedna z lepszych inwestycji. Ja wykosztowałem się 100 zł na oryginalną i nie żałuję. Zamiast odkładać pada na półkę to odkładam na ładowarkę i odkąd ją kupiłem to nie miałem sytuacji, że pad mi się rozładował. Do tego pad stojący w stacji wygląda elegancko. Koszt 50-100 złotych to śmieszny piniondz za wygodę na całą generację. Psychika też wam odpocznie od zabawy z kablami. Nigdy więcej ładowania kablem po (prawie) każdej sesji. Edytowane 30 grudnia 2022 przez Pure Bladestone Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi