Homelander 2 031 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Cena. Argumentem jest cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 No jak sony da cenę 3700 zł to faktycznie, nigdy tego nie kupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Cena + DualSense, trzeciej składowej (OLED) to już wiemy, że nie będzie :/. Ale i tak to może być atrakcyjny pomagier do PS5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Nie wiem dlaczego usilnie porównujesz tę przystawkę do Steam Decka czy Asusa Rog Ally, starajac się w pozytywnym świetle przestawić całą sytuacje "bo przecież sprzęt Sony bedzie tańszy i będzie korzystać z mocy PS5 (o ile je wcześniej kupiliśmy i nikt na nim w tym momencie nie gra)". Project Q to co najwyżej konkurent Logitech G Cloud, które kosztuje 300 dolarów, którego bateria trzyma do 12 godzin i który nie tylko skorzysta z mocy PS5 ale również wszystkich innych platform streamingowych jak np. GeForce Now. Na tym tle jedynym faktycznym plusem urządzania Sony jest fakt że będzie mieć haptyczne wibracje i adaptacyjne triggery i być może cena. W co jednak wątpię patrząc na to jak do tej pory Sony wyceniało akcesoria do PS5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 1 minutę temu, ASX napisał: Nie wiem dlaczego usilnie porównujesz tę przystawkę do Steam Decka czy Asusa Rog Ally, starajac się w pozytywnym świetle przestawić całą sytuacje "bo przecież sprzęt Sony bedzie tańszy i będzie korzystać z mocy PS5 (o ile je wcześniej kupiliśmy i nikt na nim w tym momencie nie gra)". Project Q to co najwyżej konkurent Logitech G Cloud, które kosztuje 300 dolarów, którego bateria trzyma do 12 godzin i które nie tylko skorzysta z mocy PS5 ale i również wszystkich innych platform streamingowych jak np. GeForce Now. Na tym tle jedynym faktycznym plusem urządzania Sony jest fakt że będzie mieć haptyczne wibracje i adaptacyjne triggery i być może cena. W co jednak wątpię patrząc na to jak do tej pory Sony wyceniało akcesoria do PS5. no i ten logitech jest dla mnie dużo ciekawszy niż te asusy za chore pieniądze. Najwięcej gier mam na playstation, mam ps+ więc dla mnie akurat taki playstation Q jest lepszym wyborem. Z czasem pewnie będzie też pewnie działała zwykła chmura choć mając konsole nie będę nią zainteresowany. na zachodzie z tego co mi wiadomo już działa ps+ już w cloudzie na pc, ale u nas nie jest to jeszcze dostępne. Porównuje bo na tym i na tym grasz i po prostu niektórzy nie widzą problemu w bateri na 1,5 godziny ale 3-4 godziny to już skandal. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Granie zdalne xdddd Zatrzymajcie tę karuzelę, bo już dawno laguje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Sony zrobi pierwsze urządzenie w historii bez laga i zrewolucjonizuje Cloud gaming. yebani magicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Ten Logitech ma ekran 7 cali, to coś od Sony 8. Spora różnica. Jestem całkowicie świadomy wad i zalet tego Q. Uznaję, że jest to dla mnie ciekawe rozwiazanie. W cenie do 200$. Powyżej po prostu nie kupię. Tak jak nie kupiłem Logitecha, Steamdecka i innych takich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Godzinę temu, PanKamil napisał: No to skoro sprzety zaoferują tą samą funkcje to logicznym ruchem jest kupić taki za 1500 zł(obstawiam, ze cena będzie w tych okolicach) niż za 3700 zł. Ile? Przecież to nie ma prawa kosztować więcej niż 100-150 EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 u nas dobrobyt, to obstawiam cenę w widełkach 999-1299 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 35 minut temu, Square napisał: Ile? Przecież to nie ma prawa kosztować więcej niż 100-150 EUR. Za tyle to nawet tableta nie kupisz. Logitech wskazał jakiej ceny się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 No to urządzenie też za dużo wspólnego z tabletem nie ma. DualSense kosztuje ile, 60-70? Drugie tyle za ekran. To nie jest VR, tylko jebany streaming. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 A to urządzenie będzie tabletem? Poza zdalnym graniem będzie miał jeszcze jakieś inne funkcje? Logitech to w sumie najprawdziwszy tablet z google play, przeglądarką, yt itd. Nie ogranicza się też przez to tylko do jednej platformy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Nie wiem w ogóle po co marnujecie czas na dyskusje o tym niepotrzebnym sprzęcie. To samo można teraz robić na dowolnym smartfonie. Ilu z was tak gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 2 minutes ago, Czoperrr said: Nie wiem w ogóle po co marnujecie czas na dyskusje o tym niepotrzebnym sprzęcie. To samo można teraz robić na dowolnym smartfonie. Ilu z was tak gra? A ile smartfonów ma 8 cali ekran w proporcjach 16:9 i wbudowanego dualsensa z haptyka i adaptacyjnymi triggerami? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 haptyka ważniejsza niż ekran, brawa dla marketingowcow Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 16 minut temu, Homelander napisał: A ile smartfonów ma 8 cali ekran w proporcjach 16:9 i wbudowanego dualsensa z haptyka i adaptacyjnymi triggerami? Każdy jak dokupisz sobie dualsensa za 300zł. Niektórzy zaraz powiedzą że się czepiamy bo jest na tym znaczek playstation, ale ja bym powiedział że niektórzy widzą sens w tym bezużytecznym kawałku plastiku bo jest tam ten znaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Na kiblu mogę pograć na kwiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Albo teksty, że będzie można pograć sobie w pracy. Jak ktoś pracuje przy komputerku to może sobie odpalić remote Play na windowsie i wziąć dual sense, wtedy nawet lepiej bo ekran 15 cali albo większy Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Do zaorania.Trzeba coś wymyślać i dokładać bajere.Zastosowanie żadne.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 33 minutes ago, Pupcio said: Każdy jak dokupisz sobie dualsensa za 300zł. Niektórzy zaraz powiedzą że się czepiamy bo jest na tym znaczek playstation, ale ja bym powiedział że niektórzy widzą sens w tym bezużytecznym kawałku plastiku bo jest tam ten znaczek Serio? No to pokaż. Bo ja nie widziałem żadnego. Mój telefon ma prawie 7 cali, ale z pasami po bokach realne pole to ile, 5? Do tego uchwyt sprawiajacy, że środek ciężkości jest fatalny, a całość po paru minutach niewygodne. Próbowałem, dałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 27 minut temu, Czoperrr napisał: Albo teksty, że będzie można pograć sobie w pracy. Jak ktoś pracuje przy komputerku to może sobie odpalić remote Play na windowsie i wziąć dual sense, wtedy nawet lepiej bo ekran 15 cali albo większy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Ludzie, niepotrzebna dyskusja. Są tacy którzy kupią wszystko jak popadnie, wystarczy że logo się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 19 minutes ago, Paolo de Vesir said: Ludzie, niepotrzebna dyskusja. Są tacy którzy kupią wszystko jak popadnie, wystarczy że logo się zgadza. Sa też tacy, którzy mówia innym czego oni potrzebuja i patrza do portfela. Osobiście nie mogę się doczekać minusowania w zakupach jak za TLoU Part 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Nie no. Jest to niepotrzebny kawałek plastiku ale nie aż tak jak ja rimejk tlou 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi