Shen 9 636 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Będzie grane w baldura po kołderką, no i cena przystępna 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Dla kogoś kto lubi grać w domu na hh nawet może być poza tym mocne meh. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Wielki minus, że nie dali opcji streamingu z Ps+ Premium - wtedy ten sprzęt miałby większy sens. Szkoda, że na dniach go nie wypuszczą, pewnie na Święta byłyby poerwsze obniżki. xD Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Dla mnie odpada. Musiałbym kupić dodatkowy router bo bezpośrednio przez Toya, nie jestem w stanie się połączyć z konsolą. Tak samo ja w gry typu Play link. Niby połącz się z siecią wifi do konsoli, a za każdym razem musiałem się łączyć telefonem nie przez wifi a bezpośrednio z konsolą i jeszcze ta cena oraz ograniczenia Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 1 minutę temu, maniekboy napisał: A masz 5GHz? Wg. Pewnego specjalismy z Wyzszej Szkoły Łącz Internetowych im. Profesora Dziura w Dupie. Wifi na paśmie 5GHz rozwiązuje wszystkie problemy Miałem 5Ghz na PS4 i mam na PS5 i nic to nie daje. Dzwoniłem do operatora kiedyś i powiedział, że tak jest i nic z tym nie można zrobić. Jeśli chodzi o Toya to w tym względzie ssą. 1 Cytuj
Pierre Deck 592 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 8 minut temu, mitra napisał: Miałem 5Ghz na PS4 i mam na PS5 i nic to nie daje. Dzwoniłem do operatora kiedyś i powiedział, że tak jest i nic z tym nie można zrobić. Jeśli chodzi o Toya to w tym względzie ssą. PanKamil Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, maniekboy napisał: PanKamil No to jak jego operator na to pozwala to ok, ale niech nie pierdoil, że u każdego będzie to działać bo jednak mój operator takiej funkcji nie przewiduje. Potwierdzałem kilka razy u nich na infolinii i w IT. Remote Play (na PS4) u mnie zadziała dopiero jak podłącze się drugim routerem czy tam switchem do tego co mam na chacie. Po kupnie PS5 też nie mogłem się telefonem podłączyć przez wifi (oba podłączone do 5Ghz) żeby obadać remote Play z nadzieją, że tym razem zadziałał i nic. Cały czas to samo. Więc pewnie też musiałbym podłączyć drugie urządzenie a mnie to nie bawi. Edytowane 23 sierpnia 2023 przez mitra Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 10 godzin temu, mitra napisał: No to jak jego operator na to pozwala to ok, ale niech nie pierdoil, że u każdego będzie to działać bo jednak mój operator takiej funkcji nie przewiduje. Potwierdzałem kilka razy u nich na infolinii i w IT. Remote Play (na PS4) u mnie zadziała dopiero jak podłącze się drugim routerem czy tam switchem do tego co mam na chacie. Po kupnie PS5 też nie mogłem się telefonem podłączyć przez wifi (oba podłączone do 5Ghz) żeby obadać remote Play z nadzieją, że tym razem zadziałał i nic. Cały czas to samo. Więc pewnie też musiałbym podłączyć drugie urządzenie a mnie to nie bawi. Na co dokładnie twój operator Ci nie pozwala? Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 większość osób skupiła się cenie, wymaganym połączeniu internetowym i braku możliwości gry w chmurze, ale to przeszło trochę bez echa Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Bezczelna zagrywka, na tyle bezczelna że dziwię się że dali furtkę na słuchawki po kablu. Cytuj
aph 155 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 12 godzin temu, mitra napisał: Dla mnie odpada. Musiałbym kupić dodatkowy router bo bezpośrednio przez Toya, nie jestem w stanie się połączyć z konsolą. https://toya.net.pl/ Tak to jest jak się bierze neta od operatora co ustawia Łódź jako defaultowe miasto. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Toya mam od kilku lat bardzo dobry internet z niskim pingiem i wysokimi stałymi prędkościami i najważniejsze bez problemów. Cytuj
aph 155 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 2 minuty temu, madhunt3r napisał: Toya mam od kilku lat bardzo dobry internet z niskim pingiem i wysokimi stałymi prędkościami i najważniejsze bez problemów. A łączysz się z konsolą pierwszym czy drugim routerem? Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Drugim swoim. Pierwszy jest od światłowodu Toya. https://toya.net.pl/ Tak to jest jak się bierze neta od operatora co ustawia Łódź jako defaultowe miasto.Bo to Łódzka firma. Cytuj
aph 155 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 No to nie ma rady, trzeba doliczyć koszt 2ego routera w koszta PS Portal. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Nie bo możesz korzystać z tamtego ja wolę swój. Cytuj
aph 155 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Teraz, madhunt3r napisał: Nie bo możesz korzystać z tamtego ja wolę swój. Czyli jednak jest nadzieja a już miałem dzwonić z ochrzanem do nich. Cytuj
Masamune 153 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 No dobra, a jak myślicie, nawet jeśli łączy się to przez Router, czy da się na tym grać w jakości Ad-hoc Wii U? Jeśli ma to być po prostu upośledzony tablet z przyspawanym Dual Sense... To meh. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Ogladałem kilka filmików z wrażeniami i ogólnie sa bardzo pozytywne. Sprzęt jest lekki, wygodny, sprawia wrażenie solidnego, a same granie jest jak granie na natywnym sprzęcie, a nie poprzez strumieniowanie. Czyli wyglada na to, że jak ktoś chce lub potrzebuje grania przenośnego na PS5 to Sony dostarczyło kawał dobrego sprzętu 1 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Zawsze można sobie tłumaczyć że ten cudak jest tańszy od ich pro pada ale brak BT czy grania w gierki z chmury które odpalimy w aplikacji na każdym urządzeniu to fantastyczna decyzja. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Może tę chmurę dodadza w aktualizacji. Tak czy siak jest lepiej i taniej niż myślałem, więc biorę day1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 7 godzin temu, madhunt3r napisał: Nie bo możesz korzystać z tamtego ja wolę swój. 7 godzin temu, aph napisał: Czyli jednak jest nadzieja a już miałem dzwonić z ochrzanem do nich. Nie no konsolka to wiadomo że normalnie łączy się z ich routerem. Bardziej mi chodzi o ten remote Play, bo tu wszystko leży i kwiczy. Na ich routerze nie pogram w remote Play, muszę do niego podłączyć drugi i wtedy wszystko jest ok, ale że nie mam obecnie drugiego no to ogólnie ta opcja to dla mnie lipa. 8 godzin temu, PanKamil napisał: Na co dokładnie twój operator Ci nie pozwala? Nie mogę grać przez remote Play bezpośrednio przez ich router. Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Okazuje się, że sprzęt dobry na kibel i gdy ktoś zajmuje tv. Poza domem? Bez sensu. Poza oczywistymi problemami kłopot jest również z grami w wersji fizycznej. Dzwonić do domu żeby ktoś zmienił płytę w napędzie? WTF Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi