Wania 8 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Nie, ze Ty grasz na padzie na konsoli na tv a ja obok na kanapie na portalu w inna gre jednoczesnie Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia No to tym bardziej niewykonalne raczej. Nie wiem jak mocne musiałoby być PS5 aby dwie gry odpalać jednoczesnie. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Potestowałem trochę Portala. Zajebista zabawka, siedzę 200km od konsoli i pizgam w Stellarka. Sporadycznie zdarza się freeze na 3 sekundy jak siada trochę Wi-Fi. Tylko akurat internet tu gdzie jestem, nie jest najwyższych lotów. Input lag nie odczuwalny. Parrowanie i uniki siadają tak jak na TV. Rozdziałka się trzyma. No jakby elegancko, spełnia swoje zadanie i tyle Do tego leciutkie, no i kontrolujesz za pomocą DualSensa, wbijasz i nie ma różnicy, wszystko siedzi idealnie. Jak ktoś nie ma na co wydać pieniędzy, a chciałby se pograć na PS5 nie mając swojego PS5 pod ręką, to polecam. Ofkorz w okolicy PS5tki działa totalnie bez zarzutu i na kibelku czy podczas Ligi Mistrzów na TV można pykać se dalej 5 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Rozwaliłem edge przy CoD. Czy te Scufy warte świeczki, czy lepiej znowu EDGE? Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja scuffy podobno mają tylko pół roku gwarancji XD Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja 13 minut temu, Square napisał: Jak można rozwalić pada grając? No zależy kto umie utrzymać nerwy na wodzy Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja 16 minut temu, Square napisał: Jak można rozwalić pada grając? Na przykład dostając wkurwa. 1 1 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Jak nim nie rzuciłeś o ścianę to i tak nie mam pojęcia jak, nawet przy największym wkurwie. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Mi w sumie ostatnio Dualsense spadł z kolan jak musiałem odebrać telefon, a akurat nekromorf stwierdził, że się pojawi i zaatakuje i odpaliły się wibracje i się ześlizgnął, nie zdązyłem złapać, no i mu się coś z przyciskami pojebało. Klikasz X to robi to co pod trójkątem i tak dalej xD Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja 10 minut temu, Szermac napisał: Klikasz X to robi to co pod trójkątem i tak dalej xD Zmieniasz w ustawieniach konsoli i po problemie 2 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Rzuciłem o ziemię i potem z buta poprawiłem. Poniosło mnie, a teraz żałuję. 3 1 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja 8 minut temu, messer88 napisał: A pady od xboxa to inaczej traktujesz. Tamtego sprzedałem. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja 800zł fajna cena https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/handheld-sony-playstation-portal-dostepne-w-rekordowo-niskiej-cenie-800-zl-w-sklepie-amazon/ Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Jak rozpoznać v2? Srebrny pad wyszedł w tym roku to problemu nie ma, a cała reszta? Sklepy chyba teraz sprzedają również pierwszą wersję Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Wątpię aby jeszcze V1 był w obiegu. V2 ma kod kończący się A, najnowsze pady chyba B, na pudełku nie ma tej informacji (chyba, że dodali w najnowszych). Mój biały DS po ostatniej aktualizacji FW trzyma dużo krócej, bo jedynie ok 7h w grach PS4, zamiast 11. Na baterie bym nie stawiał raczej. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 6 godzin temu, Szermac napisał(a): Mam BDM-030 czyli co ? Najnowszą. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Poczekam chyba po prostu na nowy kolorek (złoty może wydadzą w końcu?). Ewentualnie astrobocikowy jakby powstał 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Trochę im to zajęło, ale dobry update: Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca To na Portala dali % naładowania, a na DualSense ciągle 3 kreski? Debile. Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Skoro na portala dadzą %naładowania, to w końcu dadzą też do dualsensa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi