Snake_Plissken 943 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września A masz opcję Remote Play na konsoli włączoną? Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 27 minutes ago, Snake_Plissken said: A masz opcję Remote Play na konsoli włączoną? No tak, oczywiste. Zresztą już grałem remote na iPadzie. Problem jest w tym, że Playstation App też nie widzi mojej konsoli. Coś innego jest nie tak. Portal nie widzi w ogóle konsoli na moim koncie Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września A próbowałeś sparować ta konsole z kontem raz jeszcze? Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 22 minutes ago, Jakim said: A próbowałeś sparować ta konsole z kontem raz jeszcze? Co masz na myśli Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Zakładam że jest opcja aby z konta psn wywalić konsolę, po czym sparować ją ponownie. Może to pomoże i wówczas PSP będzie ją widziało. Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Nie da się tego zrobić z poziomu aplikacji, bo aplikacja nie widzi mojej konsoli też. Z poziomu konsoli nie mam pojęcia co zrobić, przeglądałem wszystkie opcje. Mogłem zrobić tylko deaktywację i ponowną aktywację, ale to nic nie zmieniło. Albo czegoś nie widzę, albo jest jakiś problem z konsolą. Inne konta, w tym nowo założone, zachowują się tak samo Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Dziwne. Rozumiem że apke przeinstalowaleś? Albo na innym telefonie zainstaluj i zobacz może konsola się pojawi do sparowania. Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Wszystkie te oczywiste rzeczy zrobiłem. Apka nie jest problemem, bo ani apka ani Portal nie widzi konsoli na koncie. Konto też nie, bo inne konta na tej konsoli mają tak samo, łącznie z całkowicie nowym. Powiedziałbym, że drogą eliminacji, winna jest konsola w jakimś zakresie Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Czemu nie sprawdzisz jak to wyglada na You Tubie krok po kroku i porownac co u Ciebie nie trybi ? Dzwon do Sony. Powinni pomoc. Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 20 minutes ago, MEVEK said: Czemu nie sprawdzisz jak to wyglada na You Tubie krok po kroku i porownac co u Ciebie nie trybi ? Dzwon do Sony. Powinni pomoc. Done and done. U Sony zrobili ticket i mam czekać. Na tubie nic podobnego nie znalazłem Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Ja bym powiedział że to problem ze strony playstation app. Sam teraz chcialem sprawdzić jak ja mam ustawione połączenie z konsolą-apka i mam jak w 95% prób korzystania z apki, czyli nie wczytuje sie a jeżeli już mi sie uruchamia to okropnie laguje i muli. Dałem im całe 2 gwiazdki w google play. Ogółem to widze tendencje w sony że sprzęt potrafią zrobić udany ale soft to kaszana totalna Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 1 minute ago, grabipl said: Ja bym powiedział że to problem ze strony playstation app. Sam teraz chcialem sprawdzić jak ja mam ustawione połączenie z konsolą-apka i mam jak w 95% prób korzystania z apki, czyli nie wczytuje sie a jeżeli już mi sie uruchamia to okropnie laguje i muli. Dałem im całe 2 gwiazdki w google play. Ogółem to widze tendencje w sony że sprzęt potrafią zrobić udany ale soft to kaszana totalna A jak się ma problem z Playstation App do tego, że tak samo zachowuje się Portal? Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września (edytowane) Z tym że ps app nie widzi Ci konsoli i nie potrafisz sparować urządzeń?? Zresztą, jak masz taki problem to dlaczego nie napiszesz po prostu do supportu? Edytowane 7 września przez grabipl Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Szkoda ze to wszystko nie dziala na zasadzie bluetooth'a, a przynajmniej tak samo sprawnie 1 Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 8 minutes ago, grabipl said: Z tym że ps app nie widzi Ci konsoli i nie potrafisz sparować urządzeń?? Zresztą, jak masz taki problem to dlaczego nie napiszesz po prostu do supportu? Zrobiłem już wszystkie oczywiste rzeczy. Zresztą pisałem o tym wyżej Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września A próbowałeś wyłączyć i włączyć ponownie? Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września (edytowane) 3 hours ago, Shankor said: A próbowałeś wyłączyć i włączyć ponownie? Fuck!! Ok działa, dzieki! edit: to oczywiście sarkazm. Ale problem rozwiązałem inaczej Edytowane 7 września przez Homelander 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 6 godzin temu, Homelander napisał(a): A jak się ma problem z Playstation App do tego, że tak samo zachowuje się Portal? Może masz ten sam problem co ja z remote Play, że mój dostawca internetu nie przewiduje takich akcji. Ja żeby mieć remote Play najpierw do swojego bazowego routera podłączyć drugi. Ale wtedy i tak dużo lagowało. Jak dzwoniłem na infolinię to potwierdzili, że zdalne urządzenia się nie podłączą. Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 26 minutes ago, mitra said: Może masz ten sam problem co ja z remote Play, że mój dostawca internetu nie przewiduje takich akcji. Ja żeby mieć remote Play najpierw do swojego bazowego routera podłączyć drugi. Ale wtedy i tak dużo lagowało. Jak dzwoniłem na infolinię to potwierdzili, że zdalne urządzenia się nie podłączą. Może. Bez znaczenia, nie zamierzam się z tym jebać. Nie działa to nie działa, oddałem do sklepu Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Na 30-lecie mogliby wrzucić takiego pada. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września W innym temacie też o tym pisałem. Mam szarego DS4 i z chęcią bym przygarnął szarego pada do PS5. Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Mniej niż 3% posiadaczy PS5 w USA kupiło ponoć Portala Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 39 minut temu, Daffy napisał(a): Mniej niż 3% posiadaczy PS5 w USA kupiło ponoć Portala Czyli 500k, tyle co wyprodukowali na ten rynek :D. https://www.techradar.com/gaming/playstation-portal-pre-order-guide Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Czy są jakieś pady innych firm pod ps5? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi