jimmy 1 173 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Wymieniał ktoś z Was akumulator w Dualsensie? Macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę/ofertę? Podczas grania w Astro okazało się, że bateria w moim premierowym padzie dołączonym do konsoli 4 lata temu niemal całkowicie zdechła (35 min w Astro od pełnego naładowania do całkowitego wyczerpania). Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Tu masz mojego posta: Trochę dalej wymieniłem już baterię i do dzisiaj świetnie trzyma. Spokojnie kilka dni ostrego ciorania wytrzymuje i póki co nie zauważyłem jeszcze utraty mocy. Na pewno będę też wymieniał w kolorowych, bo tam też bateria schodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Niestety drift gałek to widzę już znak rozpoznawczy padów Sony - na PS4 miałem chyba z 5 sztuk, na PS5 mam póki co 3, z czego biały-premierowy już poszedł do szafy, czarny, kupiony na start wciąż bez zarzutu, ale najnowszy, błękitny też się zjebał. Dobrze, że wypuścili akurat tego 30th anniversary to przynajmniej mam powód by kupić, ale mogliby nad tym popracować, bo to trochę żenujące jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Może przy nowej generacji w końcu dadzą Halla. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Sam fakt, że dual sense, który miał być nowym osiągnięciem techniki wyszedł bez Halla i z tą ceną to szok. 8BitDo za 140 zł z analogami i triggerami w tej technologii jest na rynku. No ale sony w swej mądrości nie licencjonuje "byle czego" i nie podepnę tego do PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Dreamcast też miał halla analog. Skoro inni od tamtej pory tego nie wdrożyli, to pewnie w związku z oszczędnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Nie chodzi o oszczędności, a o zyski (prawie to samo). Jeśli kupujesz pada co 1-2 lata, jest zysk. Jeśli dostaniesz pada w zestawie z konsolą i on ci wystarczy na 7 lat lub więcej, to zysku nie ma. Quick maths skra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Jeżeli MS rzeczywiście wystartuje wcześniej z kolejną konsola to chciałbym aby mieli takie pady. Większa szansa wtedy, że i Sony w to pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Jestem pewny na 99% że tak nie będzie. M$ obecnie produkuje najpopularniejszy sprzęt do grania (X+PC), nie ma ŻADNEGO powodu, żeby ludzi odzwyczajać od kupowania co roku nowego kolorku jak pad się zjebie (a drift pójdzie na bank). Tak samo jak grupa VW więcej zarabia na częściach zamiennych, niż na nowych samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września A psują się te pady od MS? Dając Halla na pewno byłby to pozytywny odbiór ze strony graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Panowie, bo tak mierze się z zakupem Portala, ponieważ mógłby mi się przydać na wyjazd. Pytanie czy lepszy Portal czy jakiś monitor, ale w tej cenie to nic sensownego z monitorów/tv raczej się nie znajdzie.Jak póki co wrażenia z Portala? Jedyne co mnie trochę odrzuca to ten minimalny lag, brak wsparcia słuchawek BT, no i ewentualny drift analogów, który tutaj będzie bardzo ciężko ogarnąć. Chociaż można podpiąć jackiem 3.5 z tego co widziałem, a adaptery BT mają zaś opóźnienie minimalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 173 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Na wyjazdy to nie za bardzo. No chyba, że będziesz miał spoko łącze cały czas i nie przeszkadzają Ci dość spore gabaryty. Portal jest świetnym sprzętem do wygodnego grania w zasięgu sieci domowej na wyrku, tarasie czy ogrodzie albo gdy nie chcesz/nie możesz korzystać z TV (dzieci, domownicy oglądający serial etc.) Ja sam czasami wolę się wyłożyć na kanapie z Portalem w dłoni zamiast odpalać TV. Albo wbić jakieś trofeum w łóżku przed snem. Handheldowy urok Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Będę w mieszkaniu, wifi bardzo dobre, więc pod tym względem luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września 13 godzin temu, Square napisał(a): A psują się te pady od MS? Dając Halla na pewno byłby to pozytywny odbiór ze strony graczy. Elite to tragedia a te podstawowe bardzo spoko, przynajmniej u mnie. Ale na DS też nie narzekam. Tylko ja nie biję tyle godzin na tych padach co wy, gram myszka+klawiatura, pad od Xboxa lub od DS to mają mniejsze przebiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Gdzie można kupić analogi oryginalne do edge? Nigdzie w sklepach nie widzę. Zastanawiam się nad zakupem używanego i chce wiedzieć gdzie można jak coś dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Nowe kolorki, ten zielony nawet ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Całkiem spoko choć ja nie przepadam za takim metalizowanym kolorem. Ale cena też spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Mi ten perłowy się bardzo podoba Można preordery zamawiać https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/kontrolery-sony-dualsense-chroma-dostepne-w-polskich-sklepach-ceny-padow-playstation-5-zaczynaja-sie-od-36899-zl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Łee szkoda, że ten zielony dopiero w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
AsmWalker 1 Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Czy problem z dostępnością analogów do Edge to standard czy chwilowy ich brak? Rozważam zakup i w sumie zaleta edga to ta mozliwość wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza
drVanSteiner 1 Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października Mnie już zaczęł wkurzać mój dual sens. Od początku lekko dryfował, ale teraz już zaczęło to być wkurzające.A że został mi tydzień do końca gwarancji to zgłosiłem do sklepu z rękojmi. Odpowiedzieli w ciągu 24h, że uznają i mam odebrać dowolny nowy (z dopłatą jeśli wybiorę jakiś droższy) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Gumka na grzybku lewego analoga kręci mi sie w kolko co wkurza przy sterowaniu xd Ktoś to kleił może? Bo nie wiem czy najlepiej kropelke tam jakos wcisnąć czy sa lepsze sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Kup analog na Aliexpress czy na allegro i wymień. Rozkręcić pada to żaden problem, masa filmików na YT. Chwila roboty, nie ma się co pierdolić z klejeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Na razie jako test zrobiłem dokladnie to co ten typ, tylko że Kropelką (też rozprowadzone pod grzybem wykałaczką). I sprawdzę czy gumowy grzybek będzie siedział na miejscu po paru tygodniach, czy znowu się poluzuje i zacznie kręcić. Wtedy podmiana analoga tak jak proponujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kafaresko 37 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października jest gdzieś jeszcze opcja zamówienia DS 30th anniversary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi