ThePatrickyo 50 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 5 minut temu, Kafaresko napisał(a): jest gdzieś jeszcze opcja zamówienia DS 30th anniversary? W teorii tutaj jest wciąż dostępny, ale czy zrealizują zamówienie - tego nie wie nikt https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/sony-dualsense-do-ps5-bezprzewodowy-edycja-limitowana-na-30-rocznice.bhtml 1 Cytuj
mario10 516 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Coś mi z tym euro nie pasuje bo jako jedyni cały czas mają dostępne te pady. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Oni zaraz po starcie podnieśli cenę z 369 na 399 więc może przez to. Ludzie po prostu brali w innych sklepach. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października 58 minut temu, mario10 napisał(a): Coś mi z tym euro nie pasuje bo jako jedyni cały czas mają dostępne te pady. Jeszcze parę dni temu na me też był w tej cenie i teraz już wyprzedany. Myślę że to ostatnie sztuki i u nich też się za niedługo skończą. 1 Cytuj
ThePatrickyo 50 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października 4 godziny temu, vip77 napisał(a): Jeszcze parę dni temu na me też był w tej cenie i teraz już wyprzedany. Myślę że to ostatnie sztuki i u nich też się za niedługo skończą. Na ME one pojawiają się tymczasowo, a potem znikają. Przykładowo teraz też można kupić, ale pewnie nie na długo Cytuj
AsmWalker 1 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października https://www.amazon.pl/dp/B09NLJCVGB?psc=1&smid=A2R2221NX79QZP&ref_=chk_typ_imgToDp Promka dobra, tylko opis pomylony pytałem się obsługi to normalnie dualsense a błąd się wkradł, że pad Microsoft Cytuj
vip77 237 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Prawie 290 zł to jest dobra promka? Jak ktoś nie potrzebuje na już, to lepiej poczekać na czarny piątek. Cytuj
Insane3d 6 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Jak myślicie czy będzie PlayStation Portal w wersji z ekranem Oledowym i HDR? Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Lepiej może, to się wtedy zastanowię. Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Jak dla kogoś kto już posiada Portala, to możliwość odpalania sobie gierek przez chmurę bez łączenia się z konsolą bardzo spoko. Fajnie działa, 1080p/60fps, na tym ekranie wygląda gicio. Polecam sprawdzić se. 1 Cytuj
WisnieR 2 713 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Do tego ta aktualizacja wyeliminowała stuttering, który był od premiery portala. Wcześniej nie wyświetlał 60fpsów tylko jakoś 59fpsów i co chwilę był micro stuttering. Teraz jest wszystko ok. Tylko ta biblioteka premium no... uboga. Naliczyłem 3 gry, które taniej mnie wyjdzie kupić nowe niż płacić za premium i po prostu streamować z konsoli. Czekamy na dalszy rozwój, bo sprzęt ma potencjał. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Szkoda, że abo Extra się nie łapie na chmurę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi