Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, mario10 napisał(a):

Coś mi z tym euro nie pasuje bo jako jedyni cały czas mają dostępne te pady.

Jeszcze parę dni temu na me też był w tej cenie i teraz już wyprzedany. Myślę że to ostatnie sztuki i u nich też się za niedługo skończą.

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, vip77 napisał(a):

Jeszcze parę dni temu na me też był w tej cenie i teraz już wyprzedany. Myślę że to ostatnie sztuki i u nich też się za niedługo skończą.

Na ME one pojawiają się tymczasowo, a potem znikają. Przykładowo teraz też można kupić, ale pewnie nie na długo :D 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla kogoś kto już posiada Portala, to możliwość odpalania sobie gierek przez chmurę bez łączenia się z konsolą bardzo spoko.
Fajnie działa, 1080p/60fps, na tym ekranie wygląda gicio. Polecam sprawdzić se.

20241121_010414.jpg

20241121_005651.jpg

20241121_010300.jpg

• Lubię! 1
Opublikowano

Do tego ta aktualizacja wyeliminowała stuttering, który był od premiery portala. Wcześniej nie wyświetlał 60fpsów tylko jakoś 59fpsów i co chwilę był micro stuttering. Teraz jest wszystko ok.

Tylko ta biblioteka premium no... uboga. Naliczyłem 3 gry, które taniej mnie wyjdzie kupić nowe niż płacić za premium i po prostu streamować z konsoli.

Czekamy na dalszy rozwój, bo sprzęt ma potencjał.

• Lubię! 1