WisnieR 2 773 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada (edytowane) Specjalnie pod streaming dopłaciłem na BF do Premium, żeby potestować i jest ok. Lag zdecydowanie bardziej odczuwalny niż przy streamingu z konsoli, może w FPP bym nie grał ale w takie Demon's Souls się grało przyjemnie. Czekam na rozwój tej usługi, może poprawa serwerów czy coś sprawi, że IL będzie mniejszy. Poza tym nie napotkałem żadnych problemów. Save ściągnął się z chmury, łączenie trwało chwilę, nic nie przycinało a rozdzielczość nie spadała. Będzie ok do ogrywania mniejszych gierek. Edytowane 22 listopada przez WisnieR 5 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada (edytowane) Miałem wrzucić do tematu Darkest Dungeon II, ale jak aplikujemy popołudniowe dress party, to niechaj i tak będzie. Świetna rzecz, ale szkoda, że na nie zdecydowali się na wersję OLED. Edytowane 22 listopada przez Sylvan Wielki 1 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada (edytowane) Ogólnie Portal w tej edycji wygląda przepięknie, a ekran z naklejką powitalną to super pomysł - od razu w głowie przygrała odpowiednia muzyczka Aż mi się nie chce jej zdejmować xD Spoiler Edytowane 22 listopada przez Snake_Plissken 1 1 Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada Mogliby zrobić specjalny ekran przy bootowaniu. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada https://www.amazon.pl/Play-Station-Dualsense-9423294-Kontroler/dp/B0BF8NHH2P/ref=pd_sbs_d_sccl_2_7/261-1910999-7144828?pd_rd_w=eGJi0&content-id=amzn1.sym.664c1057-e764-4514-ade1-a785a8da7ff0&pf_rd_p=664c1057-e764-4514-ade1-a785a8da7ff0&pf_rd_r=7AJZET1MH2KQMWMS3NG6&pd_rd_wg=zcGUV&pd_rd_r=13e6d5a0-32b0-484e-b5a1-ec3b7e442653&pd_rd_i=B0BF8NHH2P&psc=1 216 zł jakby ktoś się czaił Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 22 listopada Opublikowano 22 listopada 1 godzinę temu, Moldar napisał(a): Mogliby zrobić specjalny ekran przy bootowaniu. Fajny był motyw na PS4 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Można dual sense podłączyć do ps4? Bo mam kupić teraz synowi do ps4 pada ale widzę, że cenowo jest podobny do dual sensa więc może jego kupić do ps4? Cytuj
PyzaOpole 0 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Sparowałem sobie tablet z PS5 przez remote play. Podłączyłem dualsense do tabletu i w menu działa,ale gdy wchodzę w aplikację remote play wyskakuje komunikat "nie można używać tego kontrolera". Co robię źle? Cytuj
Megameex11 3 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada Leciutka zmiana przycisków w DualSensie, naprawdę wygląda nieźle ; ) 2 Cytuj
lysyolec 3 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) Dziś kumpel mi mówił że podobno do zabawy na ps portal nie potrzeba już PS5. Czy to prawda? Poważnie kupuje taki sprzęcik za 800, i mogę na legalu grać sobie w gry na ps5 - bez problemu? Czy jest w tym jakiś haczyk? Bo aż wierzyć mi się nie chce. (Oczywiście w chmurze) Edytowane 6 grudnia przez lysyolec Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 3 godziny temu, lysyolec napisał(a): Czy jest w tym jakiś haczyk? Bo aż wierzyć mi się nie chce. Można streamować gry z Plusa (chyba tylko Premium). Cytuj
Shad 2 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Dualsense w wersji na 30-lecie jest aktualnie dostępny w ME Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Próbowałem go kupić i przy próbie płatności już wywalało, że niedostępny. Ciekawe ile tego rzucają Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia W końcu wymieniłem chujowe analogi od pana sonego, na boże analogi Halla (wersja Ginfull V5). Cała operacja byłaby w miarę prosta, gdyby nie te cholerne analogi i odczepienie ich od płytki. Bez konkretnej nagrzewnicy pojedyncza osoba będzie się masakrycznie męczyć. Te bolce są dosłownie wbite w tą płytkę i nawet usunięcie lutów niewiele pomaga. Mimo wszystko udało się wymienić analogi w dwóch padach, skalibrować i chodzą jak złoto. Gdyby nie była to taka męczarnia to wymieniłbym sobie w jeszcze jednym. Koszt 10 analogów Halla (Ginfull V5) to koszt około 100 zł z Aliexpress. Do tego lutownica, odsysarka i ewentualnie ta nagrzewnica (mocno zalecam) i można działać. Tutaj procent błędów przed kalibracją: A tu po: 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia 25 minut temu, Patricko napisał(a): A tu po: A te cztero-procentowe błędy to co to? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia (edytowane) Przed kalibracją nie robi Ci idealnego koła, jak widać na obrazku. Po kalibracji masz niecałe 5% błędu na obrzeżach, co w przypadku gałek Halla jest wynikiem bardzo dobrym i grasz jak na nowym padzie nie martwiąc się o drift Ogólnie chyba później 7% to już świetny wynik. Edytowane 12 grudnia przez Patricko Cytuj
medzik1992 2 Opublikowano poniedziałek o 20:23 Opublikowano poniedziałek o 20:23 Mam pytanko. Prawdopodobnie wysiada już bateria w moim Dual Sense. Ładowanie pada do pełna starcza tylko na 1h-2h grania. Czy ogólnie opłaca się serwisować i wymienić baterię w padzie czy może jednak wyjdzie na to samo jak zakupię nowego pada ? Dajcie znać czy ktoś miał z Was też taki problem. Pada mam od premiery PS5 fat.... trochę dziwne. Z DualShockiem nie miałem takich problemów... może to przez to, że pad leży cały czas na ładowarce PlayStation ... tej oryginalnej dedykowanej Cytuj
gnom 91 Opublikowano poniedziałek o 20:37 Opublikowano poniedziałek o 20:37 Sproboj naladowac kablem USB, mam wrazenie ze podstawka nie laduje na maxa. Jak dalej bedzie lipa to najlepiej od majfrendow kupic samą baterię i samemu wymienic. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano poniedziałek o 20:53 Opublikowano poniedziałek o 20:53 29 minut temu, medzik1992 napisał(a): Mam pytanko. Prawdopodobnie wysiada już bateria w moim Dual Sense. Ładowanie pada do pełna starcza tylko na 1h-2h grania. Czy ogólnie opłaca się serwisować i wymienić baterię w padzie czy może jednak wyjdzie na to samo jak zakupię nowego pada ? Dajcie znać czy ktoś miał z Was też taki problem. Pada mam od premiery PS5 fat.... trochę dziwne. Z DualShockiem nie miałem takich problemów... może to przez to, że pad leży cały czas na ładowarce PlayStation ... tej oryginalnej dedykowanej Polecam tą baterię: https://www.amazon.pl/dp/B09NNWKM4R/?coliid=I2IDFHMGA18JSV&colid=2Q6FAO80HRW8W&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano poniedziałek o 20:56 Opublikowano poniedziałek o 20:56 2 minuty temu, elvis004 napisał(a): Polecam tą baterię: Ile Ci trzyma po wymianie? Cytuj
elvis004 312 Opublikowano poniedziałek o 21:06 Opublikowano poniedziałek o 21:06 (edytowane) 13 minut temu, jimmy napisał(a): Ile Ci trzyma po wymianie? Teraz cieżko stwierdzić bo ok rok temu zmieniałem ale na pewno jest lepsza niż fabryczna Edytowane poniedziałek o 21:10 przez elvis004 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano poniedziałek o 21:30 Opublikowano poniedziałek o 21:30 32 minuty temu, jimmy napisał(a): Ile Ci trzyma po wymianie? Mój kumpel również wymieniał baterię w padzie na tego Lioncasta i u niego trzyma długo - ładuje ją max 2 razy w tygodniu, a gra stosunkowo dużo. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi