Patapon 114 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Może i gier od Sony nie ma ale za to nowy kontroler co kwartał. Cytuj
Square 9 040 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Bez tych ikonek by wyglądał lepiej. Jak dadzą z Horizona i nie będzie tandety to kupie, a tak to wystarczą mi te co mam. Cytuj
LiŚciu 1 247 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 5 minut temu, Square napisał(a): Bez tych ikonek by wyglądał lepiej. Dokładnie, bo to połączenie kolorystyczne wygląda mega dobrze. Cytuj
Patapon 114 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ubolewam, że z Rebirth nic nie było. Wystarczyłby mi sam meteor na touchpadzie. Kiedyś zrobili ładne PSP ale wtedy nie było mnie stać na takie rarytasy. Cytuj
benito82pl 223 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Witam. Oddałem pada w styczniu do neonetu z tytułu rękojmi i do tej pory mi nie naprawili. Wam też tak długo naprawiali? Cytuj
drVanSteiner 1 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ja miałem wymieniony na nowy w ciągu jednego dnia od zgłoszenia. Mediaexpert Cytuj
mario10 612 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca (edytowane) 8 godzin temu, benito82pl napisał(a): Witam. Oddałem pada w styczniu do neonetu z tytułu rękojmi i do tej pory mi nie naprawili. Wam też tak długo naprawiali? Nie wiem czy się orientujesz ale sprzedawca ma obowiązek do 14 dni od dnia zgłoszenia odpowiedzieć na Twoją rękojmię jeśli tego nie zrobił uznaje się, że Twoje roszczenia zostały uznane. Więc uderzaj do nich. Edytowane 7 marca przez mario10 Cytuj
benito82pl 223 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca (edytowane) Odpowiedzieli 4 lutego że uznają rękojmię i go naprawia. I trwa to już msc co tu można zrobić bo na infolini oni nic nie wiedzą i nie mają jak mi pomoc Edytowane 7 marca przez benito82pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi