Square 8 604 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 No ma więcej, ale jak to się przełoży na wytrzymałość to nie wiadomo. Cytuj
Gość Opublikowano 23 października 2020 Opublikowano 23 października 2020 Jako posiadacz komputera do grania cieszę się, że DS jest w pełni funkcjonalny z PC "out of the box", czyli bez konieczności instalowania zewnętrznego oprogramowania. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 października 2020 Opublikowano 23 października 2020 No, dwa posty wyżej masz to wideo Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 No muszę powiedzieć DualSense zayebiscie leży w lapskach. Świetnie sprawdzają się te przedłużone gripy, dzięki nim pad jest jak przyspawany do rąk. Ogólnie piękna pszczoła. Próbowałem go sparować z PS4 i jest wykrywany jako wireless controller ale niestety nie działa. 6 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 To po co wrzucali go do sprzedaży już skoro nie działa jeszcze? Próbowałeś wyłączyć pozostałe pady i mieć tylko Sense podpięte? W ogóle brak kabla do ładowania to niezła porażka. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 Teraz, Square napisał: To po co wrzucali go do sprzedaży już skoro nie działa jeszcze? To jest z devkita ale to taka sama wersja jaka będzie w reatail Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 To w sklepie gdzieś znalazłeś czy "inne" dojście? 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 @Fanek to jest z devkita od PS5. Do każdego zestawu dorzucają pada w przeciwieństwie do test kita gdzie pada nie ma w zestawie Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 Pamiętam newsa, że Dual Sense miał być dostępny do kupienia przed premierą. Myślałem, że już to się stało i stąd masz pada. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 (edytowane) Widziałem pada na żywo, powiem Wam jedno, najlepszy pad ever!!! Większy od DS4 i znacznie bardziej lepszy feeling w trzymaniu niż od x. Trigerry fajnie chodzą ale co najważniejsze kolor bardziej wchodzi w taki brudny biały ale lampki po bokach wow czuć next gena i faktura w oznaczeniach Ps. Po środku kilka przycisków a sam touch pad dotyka się „lepiej”? No jest progres. Krzyżak to jednolita konstrukcja ale satysfakcjonujące kliknięcia (podobnie jak w u Nintendo). Waga podobna co DS4, w pudełku brak kabla do ładowania, tylko instrukcja. Ładowarka do padów podobna co w PS4 ale co najważniejsze wibracje to nowy level w grach, testowałem na programie ale to zupełnie nowa jakość, mam switcha ale tam to jest słabe zwyczajnie, jeżeli chodzi o moc to widać w Dual Sense zdecydowanie większą moc (Niny ma mniejsze Joy Con’y wiec to rozumiem) PS. Na dole są specyficzne ścięcia, mam wrażenie że do czegoś to wykorzystają jak na razie to podbicie desingu który jest futurystyczny. Przyciski - kwadrat, trójkąt itd też działają nieco inaczej ale może to efekt nowego pada Edytowane 24 października 2020 przez Wesker 2 1 1 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 Za(pipi)iście! Tylko teraz co ja zrobie ze swoim Naconem... już się bardzo przyzwyczaiłem do rozstawienia analogów z xboxa. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 Aaa i najważniejsza dla wieku kwestia - gumki na grzybkach wydają się o wiele lepszej jakości i próbując je zadrapać było ciężko, rantem palca można sterować gałką, świetny Grip Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 24 października 2020 Opublikowano 24 października 2020 Dobra to teraz powiedz gdzie widziałeś? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 12 godzin temu, Wesker napisał: Widziałem pada na żywo, powiem Wam jedno, najlepszy pad ever!!! Większy od DS4 i znacznie bardziej lepszy feeling w trzymaniu niż od x. Trigerry fajnie chodzą ale co najważniejsze kolor bardziej wchodzi w taki brudny biały ale lampki po bokach wow czuć next gena i faktura w oznaczeniach Ps. Po środku kilka przycisków a sam touch pad dotyka się „lepiej”? No jest progres. Krzyżak to jednolita konstrukcja ale satysfakcjonujące kliknięcia (podobnie jak w u Nintendo). Waga podobna co DS4, w pudełku brak kabla do ładowania, tylko instrukcja. Ładowarka do padów podobna co w PS4 ale co najważniejsze wibracje to nowy level w grach, testowałem na programie ale to zupełnie nowa jakość, mam switcha ale tam to jest słabe zwyczajnie, jeżeli chodzi o moc to widać w Dual Sense zdecydowanie większą moc (Niny ma mniejsze Joy Con’y wiec to rozumiem) PS. Na dole są specyficzne ścięcia, mam wrażenie że do czegoś to wykorzystają jak na razie to podbicie desingu który jest futurystyczny. Przyciski - kwadrat, trójkąt itd też działają nieco inaczej ale może to efekt nowego pada Bzdura, DualSense jest znacznie cięższy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Serio kabla nie ma w zestawie? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Jak osobno kupisz pada to nie ma, w pudle z konsolą już jest Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Czyli po staremu, już myślałem, że zrobili appleowski numer. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Godzinę temu, Rozi napisał: Czyli po staremu, już myślałem, że zrobili appleowski numer. Tzn. co zrobili? Przecież jak kupujesz iPhone'a to masz kabel, nie będą dawali jedynie kostek do ładowania. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 No jedynie ładowarki nie dodadzą, nic się nie stało. XD Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 To Nintendo przestało dawać ładowarki do 3DSa, to był dobry numer Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Do konsoli stacjonarnej nie dodać to już byłby nowy poziom debilizmu. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 Ale i tak brak kabla w zestawie z padem to patologia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi