Figuś 21 141 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Teraz, walek napisał: Te cholerne wklęsłem gałki Jak sobie przypomnę wypukłe gałki w DS3 plus jego mały rozmiar, to dostaje padaczki, gałki z łoniakowego pada to jest poezja, cały czas kontrola nad tym co robisz i nie martwisz się czy ci kciuk zjedzie z analoga. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Wygląda git, zwłaszcza teraz taczpad ładnie wrobiony w budowę pada, że nie czuć tego jak przy DS4 gdzie wygląda to nijako i z dupy, a tu malina. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 skoro pad jest takim odlotem do przyszłości to konsola też musi mieć tą spójność designu... aż mi się przypomniało momentalnie PS9 :p #gethype Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Podoba mnie się to. A mieli podobno wiele nie zmieniać względem ds4. No i rewolucja w nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Piękny. Nic dodać nic ująć. Ciekawe czy będą dodatkowe przyciski od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 No dobra, trochę narzekałem na marketing Sony i Sleepnes Awaits od Cernego, ale... cyk DualShock5 aka DualSence bomba w ryj i już się chce natychmiast wziąć w łapska te cudo! Piękna hybryda, na pierwszy rzut oka brakuje tylko bardziej koślawych spustów, wklęsłych tak jak na Xsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Skoro już jest taki dwu kolorowy, to przyciski i krzyżak też mógłby być czarne, lepiej imo by to wyglądało. Taka trochę biała nakładka na dualshocka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Rzeczywiście ten brak kolorowych guziorów trochę pszypau dusza -200% Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 21 minut temu, suteq napisał: Ale przyciski to mogli zrobić czarne, żeby się ładnie odróżniały. W ogóle dziwne, że odeszli od kolorowych przycisków jakie mieli przez 4 generacje. Pewnie po premierze zaradni byznesmeni wymysla gumki w dawnych kolorach do wlozenia w te ksztalty na guzikach. Bo wyglada jakby tam byly wglebienia. Jesli tak to pieknie bedzie zbieralo naskorek. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 sztos wygląd, tam widać usb-c? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 1 minutę temu, xtik napisał: sztos wygląd, tam widać usb-c? Tak. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Zapowiada się ciekawie, ładny i wygląda na wygodny, nie to co to guwno obesrane do PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 326 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Bardzo śliczny s(pipi)esyn. Ale biały kolor dla urządzenia które ciągle trzymasz w łapach to nie jest dobry pomysł, zapoluję na wersje ciemniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Bardzo ładny, tylko trochę kształ xboxowaty, więc to lekki minus. Poza tym jest krzyżak więc da się nim grać w bijatyki, no i równoległe gałki, a nie jakieś chore wymysły. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 No elegancki pad, podoba mi się ten wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Ogólnie nawet ładny, ale to powinno być całe czarne, a nie jakiś biały murzyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Bardzo ładny padzik, podobają mi się te przezroczyste przyciski - powiało przyszłością Nie bardzo tylko rozumiem narzekania na DS4, bo o ile słyszałem jakieś jęki odnośnie zdzierania się analogów w pierwszych modelach tuż po premierze konsoli, tak później wraz z jej drugą iteracją (matową, którą posiadam) wszystko poprawiono i nic się nie sypało. Mam 3 pady od pięciu lat i żadna gałka nie ma najmniejszego uszczerbku. Bardzo dobry i bezawaryjny padzik, tylko bateria to niesmaczny żart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakim 1 791 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 1 3 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Powiem szczerze że zaskoczyli mnie na plus. Słysząc o kompatybilności padów myślałem, że będzie coś zbliżonego a tu taka niespodzianka. To biało czarne połączenie jest niezwykle trafne i wygląda nawet lepiej od tego drugiego wzoru. Będzie się ładnie prezentować w pokoju o ile i konsola będzie w takich barwach. Tak czy inaczej wygląd to nie wszystko, zobaczymy jak to będzie chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 pad jest śliczny, jeden z ładniejszych padów jakie widziałem. Natomiast wersja czarna wygląda ohydnie. Jeśli takie kolory będzie miała sama konsola i do tego dobrą jakość materiałów, to może być całkiem przyjemnie dla oka. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Podobny troche do xboksowego ale to akurat dobrze. Kolorystyka może być. Tylko przypominam, że Sony też kiedyś pokazało bananowe pady do ps3 na oficjalnych szotach i wszyscy myśleli, że tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 (edytowane) Tylko że banan od początku był conceptem, a nie niepotwierdzonym lookiem. Edytowane 7 kwietnia 2020 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Jezu, Nemesis przecież jest napisane na blogu, że to już finalna wersja wysyłana do devów. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Napisali na ile wystarczy bateria? 30min? Może dłużej tym razem? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 1 minutę temu, devilbot napisał: Napisali na ile wystarczy bateria? 30min? Może dłużej tym razem? We also took thoughtful consideration into ways to maintain a strong battery life for DualSense’s rechargeable battery Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi