Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, walek napisał:

Te cholerne wklęsłem gałki

Jak sobie przypomnę wypukłe gałki w DS3 plus jego mały rozmiar, to dostaje padaczki, gałki z łoniakowego pada to jest poezja, cały czas kontrola nad tym co robisz i nie martwisz się czy ci kciuk zjedzie z analoga.

• Plusik 3
Opublikowano

Wygląda git, zwłaszcza teraz taczpad ładnie wrobiony w budowę pada, że nie czuć tego jak przy DS4 gdzie wygląda to nijako i z dupy, a tu malina.

Opublikowano

No dobra, trochę narzekałem na marketing Sony i Sleepnes Awaits od Cernego, ale... cyk DualShock5 aka DualSence bomba w ryj i już się chce natychmiast wziąć w łapska te cudo! 

Piękna hybryda, na pierwszy rzut oka brakuje tylko bardziej koślawych spustów, wklęsłych tak jak na Xsie. 

Opublikowano
21 minut temu, suteq napisał:

Ale przyciski to mogli zrobić czarne, żeby się ładnie odróżniały. W ogóle dziwne, że odeszli od kolorowych przycisków jakie mieli przez 4 generacje. 

Pewnie po premierze zaradni byznesmeni wymysla gumki w dawnych kolorach  do wlozenia w te ksztalty na guzikach. Bo wyglada jakby tam byly wglebienia. Jesli tak to pieknie bedzie zbieralo naskorek.

Opublikowano

Bardzo ładny padzik, podobają mi się te przezroczyste przyciski - powiało przyszłością :fsg:
Nie bardzo tylko rozumiem narzekania na DS4, bo o ile słyszałem jakieś jęki odnośnie zdzierania się analogów w pierwszych modelach tuż po premierze konsoli, tak później wraz z jej drugą iteracją (matową, którą posiadam) wszystko poprawiono i nic się nie sypało. Mam 3 pady od pięciu lat i żadna gałka nie ma najmniejszego uszczerbku.
Bardzo dobry i bezawaryjny padzik, tylko bateria to niesmaczny żart.

Opublikowano

Powiem szczerze że zaskoczyli mnie na plus. Słysząc o kompatybilności padów myślałem, że będzie coś zbliżonego a tu taka niespodzianka. To biało czarne połączenie jest niezwykle trafne i wygląda nawet lepiej od tego drugiego wzoru. Będzie się ładnie prezentować w pokoju o ile i konsola będzie w takich barwach. Tak czy inaczej wygląd to nie wszystko, zobaczymy jak to będzie chodzić. 

Opublikowano

Podobny troche do xboksowego ale to akurat dobrze. Kolorystyka może być. Tylko przypominam, że Sony też kiedyś pokazało bananowe pady do ps3 na oficjalnych szotach i wszyscy myśleli, że tak zostanie.

Opublikowano (edytowane)

Tylko że banan od początku był conceptem, a nie niepotwierdzonym lookiem.

Edytowane przez XM.
Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

Napisali na ile wystarczy bateria? 30min? Może dłużej tym razem?

We also took thoughtful consideration into ways to maintain a strong battery life for DualSense’s rechargeable battery