Nemesis 1 268 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Nie sprawdzałem wpisów na blogu tylko od razu na zdjęcia spojrzałem. To dobrze, taki dizajn mi pasi. Teraz jeszcze tylko kwestia żywotności akumulatorków do wyjaśnienia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Troche Xboxowym padziorem zajezdza Porownanie z DS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Ale to żaden minus akurat. Lepsza ergonomia. Oby tylko nie nawalili zbyt wielu zbędnych bajerów i zapewnili dzięki temu dłuższą wytrzymałość baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 840 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 25 lat na zmianę dizajnu- wow Analogi dalej symetrycznie, nawet beton Nintendo tak nie robi w swoim. no i spusty dalej wyglądają odpustowo i ciekawe czy tak będą działać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 Co jest złego w symetrycznych analogach? Mi ten pad od ps4 za(pipi)iscie leży, tylko jak tu kolega napisał bateria to żart.Chciałem wibrujące trigery oraz lepsza baterie i po zapowiedziach widać, że sony to dostarczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. YETI 10 968 Opublikowano 7 kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2020 PSX styl. 4 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Zaraz polecą minusy, ale moim zdaniem ten pad jest brzydki, przekombinowany, dwa kolory, lampki dookoła zbędnego panelu dotykowego i ten chooyowy przycisk ps. 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 3 godziny temu, suteq napisał: Ale przyciski to mogli zrobić czarne, żeby się ładnie odróżniały. W ogóle dziwne, że odeszli od kolorowych przycisków jakie mieli przez 4 generacje. Podstawa faktycznie kontrowersyjna. Będzie tona wariacji włącznie z kolorowymi przyciskami i jednym kolorem pada. DS4 też jest w wielu wariacjach w 2 kolorach i przycikami w jednym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) Jak na ironię, nie tylko ergonomia na wzór pada od X, ale też nowe malowanka jako nowy... X! A, tak poważnie to bezbarwne "xkw trio" bierę w ciemno, zaje*#sty future-minimalizm. Concepty bardziej mi się podobają niż mocno kontrastowy biało-czarny, lub jak kto woli czarno-biały... Za to PSX classic, aż się prosi o kolorowe przyciski na froncie... no i ironiczne dwa zielone light bary, zaraz bym zmienił na niebieski :). I można tak do usrania z tymi kolorami, to już tylko kwesja gustów. Sam chętnie w końcu kupię ze dwie alternatywy do kompletu, to w sumie chyba nie potrzebnie uwaga idze w stronę skinów, jakby to były teraz jakieś malowanka do pukawek z coda. Raczej mniej konstastowe są opinie o ergonomii, i jest to najważniejszy pozytyw tego revealu, praktycznie nikt tego nie "czymał" a mimo to w. ciemno widać, że to będzie dobrze leżeć w łapach Edytowane 8 kwietnia 2020 przez alb84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) Wow- w szoku jestem pozytywnej opinii na forumku. Dla mnie wygląda jak pad od 3rd party, typu MadCatz. To połączenie kolorów plus niebieski przypominaja mi lata 00. Edytowane 8 kwietnia 2020 przez Figaro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 439 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 7 godzin temu, Jakim napisał: To akurat jest pretty accurate 4 godziny temu, Kyo napisał: Podstawa faktycznie kontrowersyjna. Będzie tona wariacji włącznie z kolorowymi przyciskami i jednym kolorem pada. DS4 też jest w wielu wariacjach w 2 kolorach i przycikami w jednym kolorze moim zdaniem robienie przycisków w jednym kolorze lepiej wypada pod względem industrialnym (tzn taki schemat dla reszty designów). Nie kojarzy się to przynajmniej z zabawką dla dzieci. Nintendo również poszło w tym kierunku i czarny model switcha również nie posiada kolorków na padach (tych wsuwanych). Szanuje takie podejscie sony. Spoiler Kurcze, jakby była możliwość sparowania tego pada z PS4 to na premiere kupiłbym sobie tylko padzika, a konsole dopiero jakby były gry na to Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Fanowskie bo fanowskie ale fajnie jakby było kiedyś dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Będzie na 100%. MS przetarł szlaki z kolorkami padów. W tej chwili to złoty interes Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Im tak dłużej na niego patrze to rzeczywiście kilka rzeczy przestaje mi się podobać. Jestem ciekaw np. tego przycisku PS, nawet nie jego koloru, ale kształtu, dziwne że nie jest w okręgu jak w DS3 czy DS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 19 minut temu, Jakim napisał: Fanowskie bo fanowskie ale fajnie jakby było kiedyś dostępne. Ten wygląda 100 razy lepiej. Sam kształt bardzo mi się podoba, ale to połączenie kolorów jakoś średnio. Ciekawe jak ta kolorystyka przełoży się na kolor konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 439 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 6 minut temu, zagul napisał: Ten wygląda 100 razy lepiej. Sam kształt bardzo mi się podoba, ale to połączenie kolorów jakoś średnio. Ciekawe jak ta kolorystyka przełoży się na kolor konsoli. Podobało by mi się jakby konsola również była w dwóch kolorach (na wzór pada oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 1 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nievil 29 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 nie ma żadnego ujęcia od spodu - czyżby kryły się tam kolejne guziczki np L4 i R4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Frontu też nie ma - wejście słuchawkowe + port ext? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 4 godziny temu, alb84 napisał: (...) Za to PSX classic, aż się prosi o kolorowe przyciski na froncie... no i ironiczne dwa zielone light bary, zaraz bym zmienił na niebieski :). (...) No właśnie nie. Widziałeś kiedyś włączonego PSXa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 426 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Wygląda świetnie! Czuć nowy sprzęt i nową generacje, ciekawi mnie jakich technologii użyje Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) W końcu jakieś konkrety na temat pada. Wygląd juz przedyskutowaliście - Mnie bardzo cieszy ta lepsza bateria, przemodelowany lightbar, który juz nie będzie sie odbijał w tv. Liczę, ze konsola będzie równie śliczna, co pad To by bylo po raz pierwszy, kiedy na premierę konsola będzie 2-kolorystyczna. Zbyt piękne żeby było prawdziwe. Edytowane 8 kwietnia 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) Ładny choć na pierwszy rzut oka wydaje mi się duży, mimo iż dłonie mam spore DS4 super mi pasuje wielkością, ale pamiętam, że pad z X360 też fajnie leżał w dłoni. Fajnie, że coś znów się pojawiło Ale figury na przyciskach powinny być w kolorze Edytowane 8 kwietnia 2020 przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi