Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech co sonka to sonka, zaczął mi driftować prawy analog :reggie:

Nie bawiłem się w żadne resety bo z tego co czytałem to niestety nie wyjątek i od razu zgłosiłem do sonki. 
etykieta przysłana, dzisiaj idę do dpd i nara. Dobrze że seXior jest to będzie w co pograć. 

• Haha 1
Opublikowano

Dzwonisz do sony (przygotuj sobie nr seryjny pada), podajesz dane adresowe plus maila i oni Ci przysyłają etykietę do dpd. Pada pakujesz w coś solidnego (leci do francji), umawiasz kuriera/idziesz do punktu, oddajesz paczkę i czekasz na nowego. 

Opublikowano

Jak dostałeś maila od Sony to masz tam numer seryjny pada, jak jest inny to został wysłany nowy.

No i kiedy niby mieli go naprawić skoro wysłałeś w poniedziałek, to on albo ledwo tam dotarł, albo jeszcze jedzie.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Square napisał:

Jak dostałeś maila od Sony to masz tam numer seryjny pada, jak jest inny to został wysłany nowy.

No i kiedy niby mieli go naprawić skoro wysłałeś w poniedziałek, to on albo ledwo tam dotarł, albo jeszcze jedzie.

Pad ma wrócić 27 lipca 

Pad będzie nowy inny numer 

Sorry za panikę:-)

Edytowane przez KT1978
Opublikowano (edytowane)

To co dualsense robi w plague tale to ja nie mam pytan:obama::obama: mistrzostwo świata kiedy szczury są w pobliżu lub poruszamy się po wysokiej trawie.

Edytowane przez PanKamil
Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, PanKamil napisał:

To co dualsense robi w plague tale to ja nie mam pytan:obama::obama: mistrzostwo świata kiedy szczury są w pobliżu lub poruszamy się po wysokiej trawie.

A w Dirt 5 tak nap.ier.dala, że aż mi łapy odpadają, nie wiem czy na dłuższą metę nie zmniejszę siły wibracji (na razie gram na pytę- pasek jasności też na max, tylko że grałem akurat w gry na PS5 które nie obsługują świecidełka, a wszystkie gry PS4 tak). Pad mi wytrzymuje ze 4-5h :obama:

Edytowane przez _daras_
  • Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, _daras_ napisał:

A w Dirt 5 tak nap.ier.dala, że aż mi łapy odpadają, nie wiem czy na dłuższą metę nie zmniejszę siły wibracji (na razie gram na pytę- pasek jasności też na max, tylko że grałem akurat w gry na PS5 które nie obsługują świecidełka, a wszystkie gry PS4 tak). Pad mi wytrzymuje ze 4-5h :obama:

Ja w avangersach zmniejszyłem o połowę wszystko bo łapy chciało urwac:kaz:

Opublikowano
15 godzin temu, Moldar napisał:

W dirt na premierę był dramat. Chyba za głupi byłem aby zrozumieć intencje twórców, dłonie drętwiały bardzo szybko, osobiście grałem bez wibracji i triggerów.

Akurat triggery są spoko, czuć fajny opór przy dodawaniu gazu/hamowaniu. Co do wibracji- dziś rano pograłem na spokojnie i na razie podczas przechodzenia kariery zostawiam wszystko na max, jest naprawdę fajna wczuwa.

Opublikowano
On 7/24/2021 at 11:27 PM, Moldar said:

W dirt na premierę był dramat. Chyba za głupi byłem aby zrozumieć intencje twórców, dłonie drętwiały bardzo szybko, osobiście grałem bez wibracji i triggerów.

FIFA tez nie lepsza na premierę PS5 patcha, podczas gry cały czas wibrowało przez kibiców, każdy gwizdek sędziego dotyk piłki itp,itd