Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 4 minuty temu, mario10 napisał: Ale figury na przyciskach powinny być w kolorze Z czasem będą. Mi z drugiej właśnie mega odpowiada to, że przyciski są w przezroczystym plastiku niczym z konsol przenośnych Sony. W sumie naprawdę nie mam się do czego w tym padzie przyczepić, jest najlepszy jaki mogłem sobie wyobrazić. Po wtopie z DS3, udanej acz niedoskonałej ewolucji DS4 (koszmarny touchpad, zawsze w tym samym kolorze) otrzymujemy dopieszczony, lekko powiększony DS5. Bomba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 12 minut temu, MEVEK napisał: (...) Mnie bardzo cieszy ta lepsza bateria (...) O właśnie, czy aby na pewno? Cytat We also took thoughtful consideration into ways to maintain a strong battery life for DualSense’s rechargeable battery Maintain, a nie żadne ensure czy improve, czyli utrzymać, a względem czego, DS4? To by oznaczało, że celują w te same nie satysfakcjonujące rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Z czasem będą. Mi z drugiej właśnie mega odpowiada to, że przyciski są w przezroczystym plastiku niczym z konsol przenośnych Sony. W sumie naprawdę nie mam się do czego w tym padzie przyczepić, jest najlepszy jaki mogłem sobie wyobrazić. Po wtopie z DS3, udanej acz niedoskonałej ewolucji DS4 (koszmarny touchpad, zawsze w tym samym kolorze) otrzymujemy dopieszczony, lekko powiększony DS5. Bomba. Ja tak bardziej z sentymentu, bo od ps1 były kolory tych figur, ale ogólnie też mi się podoba. Bryła nieco większa, ale tego też się obawiałem przy padzie od X360 a było w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) Boże jak dobrze, że pokazali tego pada. Może skończą się te pctowe gadki o cyferkach. edyta: o widzę osobny temat się zrobił o padzie, więc miłośnicy cyferek będą mogli dalej walczyć w głównym temacie PS5, który mocno pikuje w stronę CW. No nic teraz tylko gierki mogą nas uratować. Edytowane 8 kwietnia 2020 przez balon 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Wygląd spoko. Zastanawia mnie po co ten przemodelowany lightbar. W PS4 był potrzebny do VR by kamera miała co śledzić. Poza tym niektóre gry używały kolorów by pokazać poziom zdrowia czy tam jakieś pierdoły. To w PS5 będzie tylko do tego? Mam też nadzieję że zaczną w końcu używać tego touchpada do czegoś poza byciem wielkim guzikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Podoba mi się na chwilę obecną, szczególnie po tym jak zobaczyłem porównanie bryły do DS4. Tylko wydaje mi się, że gałki mogłyby być trochę lepsze, takie jak w tym fanowskim DS5 Elite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 7 minut temu, qraq_pk napisał: Wygląd spoko. Zastanawia mnie po co ten przemodelowany lightbar. W PS4 był potrzebny do VR by kamera miała co śledzić. Poza tym niektóre gry używały kolorów by pokazać poziom zdrowia czy tam jakieś pierdoły. To w PS5 będzie tylko do tego? Mam też nadzieję że zaczną w końcu używać tego touchpada do czegoś poza byciem wielkim guzikiem. W różnych grach pełni róże funkcje - np. w Wiedźminie podczas walki świeci na czerwono - zależy od twórców gry. Oznacza też gracza - niebieski P1, czerwony P2 itp. A touchpad to też kwestia wyboru - w Wiedźminie przesunięcie włączało np. mapę ( bez wchodzenia najpierw do menu). Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Na początku miałem mieszane odczucia, ale teraz jak patrzę, to podoba mi się. Taki nowoczesny, pasuje do nowej generacji. Tylko martwią te niewyprofilowane spusty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Thx Grześ za osobny temat Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 2 minuty temu, MatekDM napisał: Tylko martwią te niewyprofilowane spusty. Prawda, nie wygląda to zbyt komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) Teraz, Kyo napisał: W różnych grach pełni róże funkcje - np. w Wiedźminie podczas walki świeci na czerwono - zależy od twórców gry. Oznacza też gracza - niebieski P1, czerwony P2 itp. Czyli ogólnie pierdółka taka. Rozumiem że skoro psvr ma być kompatybilne z PS5, to będzie trzeba używać DS4 do tego, bo ten nowy lightbar ni huhu nie będzie działał. Tak poza tym to kolorystyka spójna z designem playstation - psvr ma identyczne kolory Edytowane 8 kwietnia 2020 przez qraq_pk Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, zagul napisał: Ten wygląda 100 razy lepiej. Sam kształt bardzo mi się podoba, ale to połączenie kolorów jakoś średnio. Ciekawe jak ta kolorystyka przełoży się na kolor konsoli. Tak. Tak obstawiam. Inaczej pad by nie pasował do konsoli. Moim zdaniem będzie również czarno-biała. Odnośnie pada jeszcze, żeby nie było, że wszystko mnie się nie podoba, bo kształt wygląda ok, i wygląda na to, że będzie wygodny. I nie tęsknię za kolorowymi przyciskami, same oznakowanie ich w zupełności wystarczy, tylko kurde z jednej strony pozbyli się na nich kolorków, a z drugiej wsadzili ten odpustowy przycisk ps, niech się zdecydują, czy idą w minimalizm, czy jaki chooy. Edytowane 8 kwietnia 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Wygląd bardzo mi się podoba, jest jakiś taki bardzo next genowy, więc na plus. Co do wygody to okaże się później jak się już go chwyci w łapy. Ciekawe czy konsola też będzie w podobnej kolorystyce, mam nadzieję, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Te triggery slabo wygladaja, przypominaja sie te badziewia z ds3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 El classico Dalej uważam że ten miks bieli i czerni wygląda średnio w tej wersji która zaprezentowali. Mam nadzieję, że tak jak z DS4 będzie parę wersji kolorystycznych do wyboru. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 No ten powyżej to, moim zdaniem, idealnie wyważony między duszą, a technologią, aczkolwiek musiałbym go mieć w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Kolory się zgadzają. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Ciekawe ile będą sobie liczyć, za samego pada. Patrząc jak drożały pady co generację oraz obecny kurs $/e to czuję że 3 stówki pękną. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Kupi się drugiego SQNY w Auchanie i elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Oby był robiony z lepszych materiałów. Bo jak znowu będzie tani badziew który po 2 miesiąc wydaje z siebie obce dźwięki to yebal ich pies.Sam wygląd spoko. Ale te gałki to by mogli już dać niesymetryczne, przecież każdy kto grał na padzie od xbox, wie, że to lepsze rozwiązanie. No i oby bateria trzymała tym razem dłużej niż 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Oby był robiony z lepszych materiałów. No wypadałoby w końcu, bo jak widzę, że pad Elite do Iksbona za 700 zł trzeszczy, albo przyciski nie reagują od nowości to trochę beka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 chuy im w łeb za te pady od XO. Pod względem designu i ergonomii to 11/10, ale to, że w niektórych egzeplarzach od nowości nie zawsze działa "A" to jakiś dow(nene). Jak się zakończy ta komedia z wirusem, to paczuszka znowu do nich poleci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Oby gumki pod triggerami nie wyrabiały się jak stare kondony i analogi nie padały i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Triggery wygladają równie niewygodnie jak w przypadku DS4 niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Co by nie mówić bliżej do ideału niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi