Pupcio 18 329 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Ja to bym powiedział że wyglądają nawet na gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Chciałem tylko napisać, że ten pad jest autentycznie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Godzinę temu, Bjały napisał: El classico Dalej uważam że ten miks bieli i czerni wygląda średnio w tej wersji która zaprezentowali. Mam nadzieję, że tak jak z DS4 będzie parę wersji kolorystycznych do wyboru. No i ten wyglada genialnie. Oficjalny to wizualna porażka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Nie napiszę nic nowego. Podoba mi się. Kolorystyka daje też wskazówkę jak może wyglądać PS5. Biało-czarny design jak najbardziej na plus. Bateria ponoć będzie bardziej wytrzymała niż w DS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Bateria to ma byc jak w padzie od Nintendo. Innej opcji w 2020 nie wolno brac pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) Jestem ciekaw czy będzie trzeba coś dokupić, żeby dało się grać w pełni. Do DS3 wleciały nakładki na triggery, do DS4 nakładki na analogi, naklejka na światełko oraz powerbank, a teraz? Edytowane 8 kwietnia 2020 przez MYSZa7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Tak ze 2-3 terafanki dokupić i styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Wejście audio potwierdzone jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Co by nie mówić o padzie to widać, że się przyłożyli, pierwszy raz całkowicie różni się od poprzedników, to już nie ewolucja, a mała rewolucja. No ciekaw jestem konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Nie stwierdzałbym tak stanowczo, że pierwszy raz, różnica w ergonomii między DS4, a 3 była ogromna, myślę nawet, że tutaj skok będzie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Oby był robiony z lepszych materiałów. Bo jak znowu będzie tani badziew który po 2 miesiąc wydaje z siebie obce dźwięki to yebal ich pies. Sam wygląd spoko. Ale te gałki to by mogli już dać niesymetryczne, przecież każdy kto grał na padzie od xbox, wie, że to lepsze rozwiązanie. No i oby bateria trzymała tym razem dłużej niż 5 min a w życiu, tylko gałki symetryczne, nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzych923 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 1 godzinę temu, Figaro napisał: No i ten wyglada genialnie. Oficjalny to wizualna porażka. No chyba nie. Traci swoją oryginalność i nowoczesność, pad jakich wiele. Niby to tylko kolor, ale robi różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Czarny stanik na padzie nowoczesność xdd Też mam nadzieje, że będą później inne wariacje chociaż historia pokazała, że w realu sprzęt potrafił bardziej się podobać niż na zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 21 minut temu, krzych923 napisał: No chyba nie. Traci swoją oryginalność i nowoczesność, pad jakich wiele. Niby to tylko kolor, ale robi różnicę. Cooo xd Wow, bialo czarny pad, NOWOCZESNA TECHNOLOGIA Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Niestety nie da się wszystkim dogodzić, jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje i zawsze komuś coś się nie będzie podobać w wyglądzie. Ale wersje kolorystyczne będą raczej inne dostępne. Dla mnie nawet DS4 jest spoko, nie mam zastrzeżeń do jakości czy długości działania na ładowaniu ale też nie gram po 10 godzin dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Cycu1 nie zawodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Cycu1? Człowiek legenda, gwarant jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzych923 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) 36 minut temu, Figaro napisał: Cooo xd Wow, bialo czarny pad, NOWOCZESNA TECHNOLOGIA No nie nowoczesna technologia, bo nowe technologie definiują jego funkcje, ale z wyglądu coś, co chociaż trochę odbiega od standardów i wygląda świeżo. Ale nie - lepiej do końca życia tłuc ten sam schemat wizualnie i nic nie zmieniać, bo ktoś jest sentymentalny, nie lubi zmian i się przyzwyczaił. Taka estetyczna strefa komfortu. Napisałeś, że czarny wygląda genialnie, a moim zdaniem właśnie traci cały ten efekt i wygląda generycznie, niczym nie wyróżniaja się z tłumu. Nie sądzę, żeby w takiej wersji kolorystycznej zyskał aż taką popularność w internecie. Edytowane 8 kwietnia 2020 przez krzych923 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 17 minut temu, mario10 napisał: Dla mnie nawet DS4 jest spoko, nie mam zastrzeżeń do jakości czy długości działania na ładowaniu ale też nie gram po 10 godzin dziennie Ty to piszesz poważnie ? DS4 ładuję praktycznie co drugi dzień. Gdyby nie zapasowy egzemplarz to bym się pociął. I również nie gram 10 godzin dziennie ale to bez znaczenia bo DS4 trzyma w porywach ile ? 6 ? Polecam sobie kiedyś spróbować Pro Controllera albo 8BitDo. 30-40 godzin grania i zapominasz o problemie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 604 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Padzik bardzo ładny. Teraz już tylko czekamy na licencjonowane pady z analogami na wygodniejszych dla mnie miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Bardzo spoko konstrukcja, tylko te odstające triggery mi nie leżą. Poza tym wygląda jak dopracowana, znana formuła z usprawnieniami, nie ma jakichś (pipi)etowych wodotrysków i spoko. Tylko jeszcze akumulator niech ma jakąś sensowną pojemność jak już się na niego uparli i będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, giger_andrus napisał: Ty to piszesz poważnie ? DS4 ładuję praktycznie co drugi dzień. Gdyby nie zapasowy egzemplarz to bym się pociął. I również nie gram 10 godzin dziennie ale to bez znaczenia bo DS4 trzyma w porywach ile ? 6 ? Polecam sobie kiedyś spróbować Pro Controllera albo 8BitDo. 30-40 godzin grania i zapominasz o problemie. Ja nie odczuwam negatywnych skutków, o których piszesz. Gram dziennie po 2-3 godziny ładuje go co jakieś 4 dni. Nie jest to dla mnie uciążliwe. Mam pada od jakichś 3lat nic mi w nim nie trzeszczy, wszystkie gałki czy przyciski działają bez problemów więc się nie czepiam. Może osobom co grają więcej to przeszkadza. Nigdy nie szukałem zamienników dla oryginału bo dla mnie jest ok. Edytowane 8 kwietnia 2020 przez mario10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 czy ktoś może widział jakąś fanowską wersję gdzie jedyna zmiana to touchpad na czarno? chciałbym to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Figaro napisał: Oficjalny to wizualna porażka. 1 godzinę temu, krzych923 napisał: No nie nowoczesna technologia, bo nowe technologie definiują jego funkcje, ale z wyglądu coś, co chociaż trochę odbiega od standardów i wygląda świeżo. Ale nie - lepiej do końca życia tłuc ten sam schemat wizualnie i nic nie zmieniać, bo ktoś jest sentymentalny, nie lubi zmian i się przyzwyczaił. Taka estetyczna strefa komfortu. Napisałeś, że czarny wygląda genialnie, a moim zdaniem właśnie traci cały ten efekt i wygląda generycznie, niczym nie wyróżniaja się z tłumu. Nie sądzę, żeby w takiej wersji kolorystycznej zyskał aż taką popularność w internecie. Zgadzam sie z panem powyzej. Powiewem swiezosci to to czego nam trzeba. Juz dosc tego nudnego czarnego. W koncu poszli po rozum do glowy. Cieszy mnie jeszcze lacze 3.0 i wibracje - moze w koncu zaczne z nich korzystac Bawo Ty Edytowane 8 kwietnia 2020 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi