Pupcio 18 366 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 To jest dramat. A mój pad od sonki 2 i 3 dalej jak nowe, nawet bateria w ds3 trzyma dłużej niż nowy ds4 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Technologicznie to jest sztos, ale materiały kurwa to się też powinno zmienić na lepsze. O Switchu nie wspominam nawet, ale tam chociaż psikam contact cleanerem i mam spokój na kilka miesięcy, na Plejce nie. Dobrze, że chociaż za darmo wymieniają, jak jest gwarancja. Teraz używam czarnego, NIBY ma być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Ds2 i ds3 padły mi po 3 latach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Nadal lepiej, niż trzy miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Pewnie za jakiś czas wyjdzie rewizja pada bo to dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 15 minut temu, Figuś napisał: i tak dłużej niż joycony, pad od xboxa w tej generacji tez jakością wykonania nie grzeszy było to już kilka razy wyjaśniane. Pady od PS, Xboxa czy Joycony to ten sam szmelc, bo wszyscy trzej producenci korzystają z tych samych część, których jakość jest chuyowa, co skutkuje np. driftowaniem analogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Sega sobie z tym poradziła... 23 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Pady od Dreamcasta są nieśmiertelne ale nie mają wbudowanego przycisku jak współczesne pady. Analog nie ma też takiej rozdzielczości, zupełnie inna technologia i bez sensu porównywać ją do współczesnych analogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Mi ostatnio przy Returnal świrował, potem się uspokoił, ostatnio coś przy GoT też, ale w sumie jest po gwarancji chyba, że spróbuję na rękojmie do Euro oddać. Może faktycznie jakiś brud tam się dostał, ale nie chcę go rozkręcać bo jak mi tam jakieś sprężynki wyskoczą to nie wiem czy złożę ale też chyba są jakieś takie cleanery, które można wpuścić pod analoga? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Ja gram na dwóch na przemian a jak nie są używane to siedzą w woreczkach w szufladziemoże dłużej pożyją. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Mój już ma trzaski,lewa gałka sama chodzi w lewo. Raz działa raz non stop ucieka. Myślałem że Sony zaraz wyda tego odpicowanego pada a to nie ma daty premiery ani ceny to pewnie do tego czasu skatuje trzy następne Cytuj Odnośnik do komentarza
sizacz 12 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 Ja mojego oddałem do euro w ramach rękojmi i czekam. Na koniec tygodnia powinna przyjść odpowiedź co i jak. Liczę, że wymienią mi na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 To daj znak sygnał bo jak się mi będzie sytuacja powtarzać to też oddam Cytuj Odnośnik do komentarza
sizacz 12 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 Jutro mijają dwa tygodnie od przekazania kontrolera, więc liczę, że jakiś sygnał będzie po weekendzie. Jakikolwiek ta historia będzie finał, dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lekki 6 Opublikowano 27 września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 września 2022 Zgłosiłem pada na gwarancje do Sony (lewa gałka skręcała w lewo ). Przysłali mi właśnie Pada z nowym numerem seryjnym, ale Pad jest ewidentnie używany i na dodatek cały zabrudzony pod przyciskami. Mieliście może również taką sytuację ? Co z tym najlepiej zrobić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 27 września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 września 2022 Wyczyścić xd Pewnie ich warunki gwarancji mówią, że mają zapewnić sprzęt sprawny, ale niekoniecznie fabrycznie nowy. Mogli jednak chujki nie wysyłać z gnojem spod paznokci przy trigerze. Napisz do nich w sumie, zobaczymy jak zareagują. Może powiedzą, że dali Ci adekwatna rekompensatę, tj. nie dłużej używany niż Twój własny. Cytuj Odnośnik do komentarza
lekki 6 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 23 godziny temu, _Red_ napisał: Wyczyścić xd Pewnie ich warunki gwarancji mówią, że mają zapewnić sprzęt sprawny, ale niekoniecznie fabrycznie nowy. Mogli jednak chujki nie wysyłać z gnojem spod paznokci przy trigerze. Napisz do nich w sumie, zobaczymy jak zareagują. Może powiedzą, że dali Ci adekwatna rekompensatę, tj. nie dłużej używany niż Twój własny. Po testach okazało się że wysłali mi kontroler , który nie dość że jest brudny, to jeszcze zepsuty ( ponownie gałka skręca sama w lewą stronę ). Zgłosiłem to do Sony , kazali wysłać zdjęcia. Czekam na odpowiedź . Masakra , człowiek czeka 3 tygodnie i dostaje zepsutego pada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 Nie zazdroszczę. Ja czekałem tylko 8 dni na nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 To ciulowo, u mnie też wymiana była jak u Square'a, szybko i przyszła raczej nówka, a przynajmniej bez najmniejszego śladu. A takie widać po używaniu, chociażby przebarwienia lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 W dniu 27.09.2022 o 13:52, lekki napisał: Zgłosiłem pada na gwarancje do Sony (lewa gałka skręcała w lewo ). Przysłali mi właśnie Pada z nowym numerem seryjnym, ale Pad jest ewidentnie używany i na dodatek cały zabrudzony pod przyciskami. Mieliście może również taką sytuację ? Co z tym najlepiej zrobić ? będę rzygał Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 Słaba akcja z tym padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sizacz 12 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 Moja historia z reklamacją znalazła szczęśliwy finał, mianowicie dziś wrócił do mnie działający pad. O dziwo, to ten sam który oddałem (zrobiłem zdjęcie tabliczki na odwrocie i nr oraz kod są te same). Padła płytka touchpada, poza tym pad został wyczyszczony i wymieniono gumki. Oddawałem już po okresie gwarancyjnym w ramach rękojmi i sklep (euro agd) nie robił żadnych problemów z tego tytułu. Serwis wycenił naprawę na 120 zł, tak gdyby ktoś był ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velerad 0 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 Hej, jestem w posiadaniu 3 padów do ps5 jeden w reklamacji małe dwa pozostałe mają zupełnie różne odczucia gry analogiami biały (dany do zestawu razem z konsola) chodzi „normalnie” z koleji czarny dokupiony osobno jest jakby cięższy, analogi ciężko chodzą i dziwnie klikają na początku + cały pad trzeszczy strasznie ktos miał/ ma podobie i wie co to za różnica? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 Mam 2 białe, 2 czarne i 1 czerwony i nie odczuwam jakiś różnic. Wiadomo, białe mam dłużej więc są już mocniej zużyte, ale poza tym wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velerad 0 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 I tu pojawia sie problem czarny był kupowany i używany praktycznie tyle samo Różnica 2/3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi