Opublikowano 18 października 20222 l Ja myślałem że Elity są drogie, a tu pad prawie w cenie konsoli (Switch albo XSS) ciekawych czasów dożyliśmy.
Opublikowano 18 października 20222 l to może limitka z GoWR za 420? https://lowcygier.pl/preordery/pre-order-dualsense-god-of-war-ragnarok-edition-w-amazon-de-limitowany-pad-do-ps5-za-422-zl/ chociaż ta to pewnie szybciutko spanie do 300zł albo i nie
Opublikowano 18 października 20222 l Bez tej jedynki z przodu może bym się zastanowił. Za 199$ taki pad jest absolutnie poza moją sferą zainteresowań. Zwłaszcza, że zwykły dualsens sprawdza mi się fantastycznie
Opublikowano 18 października 20222 l Na tyle nie wycenią PSVR, ale obstawiam cenę o 100-150euro wyższą od ceny questa
Opublikowano 18 października 20222 l Po prostu Sony idzie w segment premium, jak Apple. Linia InZone, flagowe smartfony dla niszy fotograficznej i jakby nie patrzeć najbardziej zaawansowany pad na rynku, to wszystko składa się na obraz firmy która chce być kojarzona z najwyższą jakością. Zwłaszcza, że otwierają się na znacznie szerszy rynek niż PS.
Opublikowano 18 października 20222 l Sony i najwyższa jakość sprzętu, nic śmieszniejszego już dzisiaj nie przeczytam.
Opublikowano 18 października 20222 l Gdyby kosztował jak Elite to może i bym rozważył. Ale w tej cenie to gruba przesada. Jak poprzednicy boje się jak wycenią psvr2 skoro tam są dwa dualsensy ruchowe
Opublikowano 18 października 20222 l Szczególnie te analogi, które łapią drifta po paru miechach. Najwyższa jakość jak się patrzy. W Pro padzie już dali wymienne, żeby kroić 200 zł za zestaw gałeczek.To będą najdroższe gałki w historii.
Opublikowano 18 października 20222 l Godzinę temu, WisnieR napisał: A jak wiadomo ZA JAKOŚĆ SIĘ PŁACI. W przypadku produktów Sony powinno być "ZA JAKOŚ SIĘ PŁACI".
Opublikowano 18 października 20222 l Dual Sense? Wspaniały pad, szkoda tylko że silniczki od adaptive triggerów klekoczą niczym wibro starej ;/
Opublikowano 18 października 20222 l 3 godziny temu, creatinfreak napisał: Gdyby kosztował jak Elite to może i bym rozważył. Ale w tej cenie to gruba przesada. Jak poprzednicy boje się jak wycenią psvr2 skoro tam są dwa dualsensy ruchowe Zrobią dwa zestawy. Jeden same gogle i granie na DS, drugi z tymi nowymi kontrolerami.
Opublikowano 18 października 20222 l PSVR2 nie może być droższy od samej konsoli bo to był by kolejny strzał w kolano po braku wstecznej kompatybilności. Dwóch zestawów też nie będzie bo wszystkie pokazane gry korzystają ze sterowania ruchowego, już nie mówiąc o tym że przy braku kamery na TV nie ma co trackować położenia w przestrzeni pada. PSVR2 powinien kosztować max 500$ a jeśli chcą dać wyższą cenę to do zestawu muszą dodać jakieś gierki. VR1 też startowało w wysokiej cenie a tak na prawdę dostało kopa sprzedażowego dopiero jak pojawiły się zestawy za ~1000zł z 5 grami
Opublikowano 21 października 20222 l Czy komuś z Was po aktualizacji pada dryfci lewa gałka do tego stopnia że nie da się nawigować w menu jakiejkolwiek gry?
Opublikowano 21 października 20222 l Ja tam rozważam zakup.Ds żaden nie wytrzymał mi do rocket league dłużej niż rok i już gałki świrują i ogólnie lipa.No i te przyciski dają nowe opcje.Wiadomo że nikt kto ogrywa kilka gier rocznie czy pyka w fifkę tego nie kupi.Ale sa ludzkie którzy wydają gruby hajs na cały sprzęt aby mieć łatwiej/lepiej/wygodniej i tłuką 1000h w gierce rocznie fps/esporty itd.Spokojnie, znajdą się chętni o to się nie musicie martwić.Pytanie tylko czy serio ten pad będzie dobrej jakości.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 października 20222 l 8 godzin temu, LansVansDans napisał: Czy komuś z Was po aktualizacji pada dryfci lewa gałka do tego stopnia że nie da się nawigować w menu jakiejkolwiek gry? Obawiam się, że to nie wina aktualizacji. Jak masz gwarancję, to dzwoń na infolinię i wymieniaj pada.
Opublikowano 24 października 20222 l W dniu 21.10.2022 o 13:12, LansVansDans napisał: Czy komuś z Was po aktualizacji pada dryfci lewa gałka do tego stopnia że nie da się nawigować w menu jakiejkolwiek gry? shit mam to samo oddawać do nieidiotów czy przez tą stronkę fix & repair sony?
Opublikowano 24 października 20222 l Najpierw sklep, może od ręki wymienią. Nie będą chcieli, kurwy jedne, to do potężnego SONY
Opublikowano 24 października 20222 l ogólnie to ten update mi zrobił krzywdę bo L3 zrobiło się ultra czułe na dotyk, jak tylko to dotknę to kierunek gałki idzie max w lewo nawet nie wiem czy to podchodzi pod drift, może kombinowali coś z deadzone...no ale w fifce rozwala to gameplay totalnie :p możliwe że gram zbyt agresywnie lel i ta gałka się tak dociska, coś podobnego miałem w elden ring tylko tam się crouch odpalał co w bossfightach było średnio zabawne Edytowane 24 października 20222 l przez nero2082