Skocz do zawartości

DualSense i PSPortal

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 208,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

Ciekawe jak z baterią, bo jak wytrzyma tyle co w zwykłym Dual Sensie to śmiech na sali. Ogólnie po dwóch rozwalonych słuchawkach i dryftującym analogu w moim Dual Sensie, nie mam kompletnie zaufania by kupic ten sprzet.

Opublikowano
47 minut temu, Figuś napisał:

image.png.2f48fd1899b6b62f7fdba0f0b8b39924.png

:lul:

Pad kosztujący niemal tyle samo co Series S. 

f1c6b70e912eef8f03caf903ec6cfa5b.gif

Opublikowano

A jak myślisz czemu analogi są wymienne? Nówki pewnie będą za 150zł jak nie drożej.

Opublikowano

zaraz, to co jest w tym zestawie za 1200? To jeszcze analogi i inne gówna kupujesz osobno?

Opublikowano
6 minut temu, Snake_Plissken napisał:

20$/25€ analogi kosztują .:balon:

Oh, to tutaj mnie zaskoczyli.

Opublikowano

No obstawiałem więcej za jeden.

Opublikowano

No i doczekaliśmy się Thermomixa wśród padów :kratoswoke:

Opublikowano

Zwykle porównanie absurdu cenowego gdy akcesorium, którego fenomenu nigdy nie zrozumiem (tak jak Elite'a) jest prawie tak samo drogie jak konsola.

Nie doszukuj się tutaj drugiego dna. :lapka:

Myszki i klawiatury w podobnej cenie też są nieporozumieniem.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Akurat elitka jest dobrze wyceniona, szczególnie ta co była w promce za 300 zł niedawno :leo: Nie miałem lepszego pada w rękach. 

Opublikowano
3 godziny temu, Bigby napisał:

Zwykle porównanie absurdu cenowego gdy akcesorium

Sony zarabia na akcesoriach po cenach premium tak od...1995? stare, znałem 

ten pad mnie w ogóle nie rusza, bez względu na cenę

natomiast próbowałem czyścić swój dryfujący V1 dualsense sprężonym powietrzem i jeszcze jakimś sprayem do elektroniki - poprawiło ale nie usunęło driftu :/ i leci na gwarancję

natomiast w zastępstwo wziąłem ten nowy V2 camo i jest to petarda, przyciski też inaczej odbijają, jest moc 

Opublikowano

Chciałem sobie dokupić tego cosmic red, ale piszą, że te nowsze jasnoniebieskie i różowe mają jakieś lepsze sprężynki i są trwalsze. Nie wiem już którego brać.

Opublikowano

Ważne aby w numerze seryjnym była literka a nie cyfra, wówczas masz pewność 100%, ze to V2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
10 hours ago, Snake_Plissken said:

Dziękuję.

Kupiłem czarnego DS i czarne panele do konsoli, którą kupie w lutym. :hi: