Opublikowano 25 października 20222 l Ciekawe jak z baterią, bo jak wytrzyma tyle co w zwykłym Dual Sensie to śmiech na sali. Ogólnie po dwóch rozwalonych słuchawkach i dryftującym analogu w moim Dual Sensie, nie mam kompletnie zaufania by kupic ten sprzet.
Opublikowano 25 października 20222 l 47 minut temu, Figuś napisał: Pad kosztujący niemal tyle samo co Series S.
Opublikowano 25 października 20222 l A jak myślisz czemu analogi są wymienne? Nówki pewnie będą za 150zł jak nie drożej.
Opublikowano 25 października 20222 l zaraz, to co jest w tym zestawie za 1200? To jeszcze analogi i inne gówna kupujesz osobno?
Opublikowano 25 października 20222 l tak, sama obudowa za 1200, resztę musisz dokupić i złożyć jak lego
Opublikowano 25 października 20222 l 6 minut temu, Snake_Plissken napisał: 20$/25€ analogi kosztują . Oh, to tutaj mnie zaskoczyli.
Opublikowano 25 października 20222 l 24 minuty temu, Square napisał: Oh, to tutaj mnie zaskoczyli. za jeden
Opublikowano 25 października 20222 l 2 hours ago, Bigby said: Pad kosztujący niemal tyle samo co Series S. Bezensu takie porównania, przecież mamy klawiatury czy myszki w podobnej cenie. To nie jest zwykły pad dla janka grającego raz na tydzień.
Opublikowano 25 października 20222 l Zwykle porównanie absurdu cenowego gdy akcesorium, którego fenomenu nigdy nie zrozumiem (tak jak Elite'a) jest prawie tak samo drogie jak konsola. Nie doszukuj się tutaj drugiego dna. Myszki i klawiatury w podobnej cenie też są nieporozumieniem. Edytowane 25 października 20222 l przez Bigby
Opublikowano 25 października 20222 l Akurat elitka jest dobrze wyceniona, szczególnie ta co była w promce za 300 zł niedawno Nie miałem lepszego pada w rękach.
Opublikowano 25 października 20222 l 3 godziny temu, Bigby napisał: Zwykle porównanie absurdu cenowego gdy akcesorium Sony zarabia na akcesoriach po cenach premium tak od...1995? stare, znałem ten pad mnie w ogóle nie rusza, bez względu na cenę natomiast próbowałem czyścić swój dryfujący V1 dualsense sprężonym powietrzem i jeszcze jakimś sprayem do elektroniki - poprawiło ale nie usunęło driftu i leci na gwarancję natomiast w zastępstwo wziąłem ten nowy V2 camo i jest to petarda, przyciski też inaczej odbijają, jest moc
Opublikowano 30 października 20222 l Chciałem sobie dokupić tego cosmic red, ale piszą, że te nowsze jasnoniebieskie i różowe mają jakieś lepsze sprężynki i są trwalsze. Nie wiem już którego brać.
Opublikowano 30 października 20222 l Ważne aby w numerze seryjnym była literka a nie cyfra, wówczas masz pewność 100%, ze to V2
Opublikowano 30 października 20222 l Wiem, właśnie tak mam w moim białym z rocznego zestawu z konsolą.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Poniżej jest zbiorcza lista, gdzie można przecenione pady kupić. https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/najlepsze-promocje-na-sony-dualsense-z-okazji-black-friday-2022-kontrolery-ps5-juz-od-229-zl/
Opublikowano 19 listopada 20222 l 10 hours ago, Snake_Plissken said: Poniżej jest zbiorcza lista, gdzie można przecenione pady kupić. https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/najlepsze-promocje-na-sony-dualsense-z-okazji-black-friday-2022-kontrolery-ps5-juz-od-229-zl/ Dziękuję. Kupiłem czarnego DS i czarne panele do konsoli, którą kupie w lutym.