MatekDM 1 299 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Godzinę temu, Figaro napisał: czy ktoś może widział jakąś fanowską wersję gdzie jedyna zmiana to touchpad na czarno? chciałbym to zobaczyć. Łap, przerobiłem specjalnie dla Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 W sumie tak se myślę, że nie pokazali jak wygląda z tyłu, powinien mieć teraz łopatki jak ten prztyczek do DS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) Nie rozumiem czemu nie dodali normalnie tych łopatek pod padem. To by dopiero było ewolucja pada gdzie jest standardowo sprzedawane po normalnej cenie. Bo te bardziej profesjonalne pady z lopatkami chodzą po 500-600 zł. @Dr.Czekolada raczej powinni dać znać, że są łopatki jakby wymieniali, co ten pad zaprezentowali, a tak to można myśleć, że raczej nie ma. Edytowane 8 kwietnia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Pewnie właśnie dlatego ich nie będzie- żeby potem dymac na wersjach pro pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Nie zdziwię się gdy Sony zacznie sprzedawać te Pady przed premierą PS5, ponieważ sami wspominali że będą kompatybilne z PS4, jeśli naprawdę mają zamiar opóźnić premierę konsoli do 2021 to mogą coś zarobić na padach. Ja bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 3 godziny temu, Figaro napisał: Cooo xd Wow, bialo czarny pad, NOWOCZESNA TECHNOLOGIA Jeszcze jak, tylko biało czarny Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Piękny jest, to będziemy trzymali w następnej generacji, ważny bardzo element konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 968 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Fajnie. I tu też fajno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 To teraz będą dodawać taką słuchawkę jak do ps4 ale bez mikrofonu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Skoro jest mic i głośniczek w padzie to w sumie nic nie muszą dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) pewnie nawet wejścia słuchawkowego nie bedzie, co do pada to jest okej, biało czarny troche mi nie siada ale wyglada na wygodniejszy niz ds4, najważniejsze zeby ogarneli baterie @Kyo a okej to spoko myślałem ze jak mikrofon i głośnik bedzie to wywala jacka Edytowane 8 kwietnia 2020 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 @kubson - wyżej i na poprzednich stronach było potwierdzenie że będzie. I normalnie można podpinać słuchawki i headsety jak miało to miejsce w DS4. Edit: druga połówka już się dziwnie na mnie patrzy jak mówię do pilota w TV. Jak zacznę mówić do pada to serio chyba się popuka po głowie. 4 minuty temu, kubson napisał: @Kyo a okej to spoko myślałem ze jak mikrofon i głośnik bedzie to wywala jacka Nie, to tylko takie (pipi)enie dla zabicia czasu i teoretyzowanie. Mogli by całego pokazać, to by nie było rozkmin czy jest wejście jack i czy są łopatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Kyo napisał: druga połówka już się dziwnie na mnie patrzy jak mówię do pilota w TV. Jak zacznę mówić do pada to serio chyba się popuka po głowie. tak będzie Edytowane 8 kwietnia 2020 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 2 godziny temu, Kyo napisał: czy są łopatki Jakby były to by napisali, więc nie ma ogólnie wielka szkoda, bo jakby było w standardzie to można by to fajnie wykorzystać, a nie mapować istniejący już przycisk jak ma to miejsce teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 3 godziny temu, YETI napisał: Jeszcze jak, tylko biało czarny wyglada na wiecej niz przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Z łopatkami czy tam przyciskami od dołu bym poczekał. Oni wybrali model ps4 zaraz przed prezentacją podobno, także nie zdziwię się jak myślą nad tym czy wrzucić te przyciski czy zostawić i zarobić na kolejnej dokładce. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Nie powiem, że nie ciekawi mnie jak się na nim gra :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Skoro mikrofon będzie wbudowany w pada to niestety obstawiam, że będzie on dosyć wątpliwej jakości. To już wolałbym jakby w ogóle tego nie wrzucali bo ludzie nie będą nawet sobie zdawać z tego, że transmitują dźwięk w multiku i będziemy słuchać jak mąż bije żone bo browarka nie chciała przynieść. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Mikrofon mnie dziwi, nikt tego używać nie będzie bo to bez sensu, spoko co najwyżej aby komuś szybką wiadomość zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2020 Moze jakies polecenia glosowe beda w konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 Super pomysł. Tak jak Kinect z 2013 tylko bez opcji kamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 8 godzin temu, Plugawy napisał: Moze jakies polecenia glosowe beda w konsoli? Wydaje mi sie ze teraz tez są. Albo cos mi się pomylilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 Oczywiście że są Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 Mój znajomy proponuje taką wersję. 3 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 9 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2020 Tak to powinno wyglądać: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi