mario10 511 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Szkoda, że na premierę nie pomyśleli żeby do Dual Sense dać większą pojemność akumulatora. Akurat u mnie koło 8-9 godzin trzyma więc nie ma problemu, ale to fajna sprawa, że da się wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia W ogóle to jest parodia, że pad nie wytrzymuje całego dnia podczas intensywnego grania. Bez drugiego pada to lepiej nie podchodzić do grania jak się robi długie sesje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jak grasz więcej niż te 10h bez przerwy dziennie to rzeczywiście może być problem. Wiadomo że lepiej jakby trzymał dłużej, ale te narzekanie to często aby tylko ponarzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia I trochę lipa taka, że nie ma ficzera automatycznego wyłączania pada, jak chcesz chwilowo coś ogarnąć jak to było w przypadku PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Ja rzadko mam tak długie sesje ale znów jak by dali ten prosty ficzer jak % naładowania baterii byłoby klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Od biedy można ustawić tryb snu konsoli po 10 min nie korzystania. W tej generacji zarówno na x jak i ps zainwestowałem w 2 pady i docki. Fakt to większe pieniądze niż wsadzenie nowej baterii ale przynajmniej nie wiem już co to rozładowany pad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 20 minut temu, Faka napisał: I trochę lipa taka, że nie ma ficzera automatycznego wyłączania pada, jak chcesz chwilowo coś ogarnąć jak to było w przypadku PS4. jak nie ma jak jest, w opcjach masz normalnie możliwość ustawienia tego, mi po 10min afk pad się wyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Sam mam dwa pady bo kupiłem seta z dwoma padami to drugi jeszcze nie wyciągnięty z pudełka Ja już niestety nie mam czasu na takie sesje żeby rozładować pada 3-4 godziny w weekend to maks. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Godzinę temu, Faka napisał: W ogóle to jest parodia, że pad nie wytrzymuje całego dnia podczas intensywnego grania. Bez drugiego pada to lepiej nie podchodzić do grania jak się robi długie sesje. Powerbank ratuje sytuacje jak robisz długa sesje coopa na dwa pady. A tak to dwa pady to konieczność + wygodna ładowarka przy konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Ja normalnie podpinam kabel jak trzeba naładować. Mam drugiego pada w opakowaniu, bo kupiłem jak się niby drift pojawił w Ragnaroku, ale też nie miałem potrzeby jeszcze go użyć, a gram codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2 godziny temu, Figuś napisał: jak nie ma jak jest, w opcjach masz normalnie możliwość ustawienia tego, mi po 10min afk pad się wyłącza Gdzie? Szukałem tego wszędzie w opcjach i ni cholery, tylko opcja wyłączenia konsoli, a pada nigdzie nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Jak nie ma tam gdzie wyłączanie konsoli to w ustawieniach pada sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Też zauważyłem, że mój pad coś za szybko się rozładowuje. Muszę to zmierzyć. Góra 4h wytrzymuje i te powiadomienia o słabej baterii zaczynają mnie irytować. Konsolę mam od premiery i gram jakieś 600h- 700h rocznie. Porażka. Dzięki za te linki do baterii. Ogarnę na bank. Gram też na Switchu w docku z pro controllerem i komfort jest znacznie większy, bo nie myśli się tak ciągle o ładowaniu. Edytowane 2 Stycznia przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 3 minuty temu, Lukas_AT napisał: Muszę to zmierzyć. Góra 4h wytrzymuje i te powiadomienia o słabej baterii zaczynają mnie irytować. Powiadomienie o słabej baterii pojawia się na ponad 3h przed rozładowaniem pada. Mój DS w zależności od gry wytrzymuje 9-11h to możesz porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Wziąłem od chińczyka:https://a.aliexpress.com/_EQDkD4tPoczytałem trochę i te wszystkie baterie to praktycznie jedno i to samo, pewnie klepane nawet w tej samej fabryce tylko okleina inna. Ogólnie jest trochę mocniejsza od oryginalnej, ale w te 4000mAh to nie ma co wierzyć. Nawet te z Amazona ludzie narzekali, że słaba jakość i komuś tam padła po 11 miesiącach. Także można trafić dobrą sztukę i złą, co jak widać nawet dotyczy oryginału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia W dniu 2.01.2024 o 13:32, Faka napisał: Gdzie? Szukałem tego wszędzie w opcjach i ni cholery, tylko opcja wyłączenia konsoli, a pada nigdzie nie widziałem. Przecież ustawienia konsoli mają 5 opcji na krzyż… Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Mój DS biały, który już był wysyłany na serwis i został wymieniony na nową rewizję po 11 miesiącach znowu zaczyna mi dryfować lewy analog. Jak to wygląda z gwarancją po serwisie i otrzymaniu nowego pada? Jest znowu 12 miesięcy czy jakieś 3 miesiące czy coś w ten deseń? Dodatkowo czy ktoś ma PS5 z wykupioną przedłużona gwarancją? Ona obejmuje pada czy tylko samą konsolę? Jakoś w lutym mija dwa lata od zakupu czy jeśli po serwisie nie ma ponownie 12 miesięcy gwarancji to już chyba zostaje posłużyć się rękojmią w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Stacja ładująca to game changer, sam długo się wahałem, ale po zakupie stwierdzam, że komfort giercowania jest nieporównywalnie większy, gdy nie trzeba się martwić o poziom naładowania pada. A jak kroi się długa sesja, co-op czy gra mocno eksploatująca DS (ciągłe wibracje, haptyka etc.), to wyciągam z szuflady porządny, pleciony, 2metrowy kabel usb i gram jak panisko dalej. @mitra dryftujący analog jest banalny do naprawienia samemu, wystarczy patyczek kosmetyczny, trochę ipy i minimum zdloności manualnych. Na YT masz filmy instruktazowe co i jak. Szkoda czasu na użeranie sie z serwisami. Przy okazji wyczyścić porządnie pada, ewentualnie wymienić gumki d-pada na nowe (do dostania u chinczyka za parę złociszy, lub na alledrogo) i masz pad jak nowy i 300zl w kieszeni. Edytowane 18 Stycznia przez smoo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bowser 115 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 1 godzinę temu, smoo napisał: Stacja ładująca to game changer, sam długo się wahałem, ale po zakupie stwierdzam, że komfort giercowania jest nieporównywalnie większy, gdy nie trzeba się martwić o poziom naładowania pada. To prawda, stacja do ładowania to jest bajka. Ja tylko nie lubię takich "szmelców" mieć na wierzchu więc polecam pociągnąć kabelek do jakieś szuflady / szafki i mniej używany pad nie zbiera kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
lekki 6 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Mam pytanie, czy na rynku są dostępne różne wersje Dualsense Edge ? Czy wyszła już jakaś odświeżona wersja tego pada ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Wczoraj zamontowałem nowe baterie do padów, zobaczymy jak długo pociągną. Póki co drugi dzień i wciąż full, ale jak długo taki stan się utrzyma? Się okaże. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego @Jakimwidzialem ze jakiś czas temu dostałeś Portala. Jak wrażenia? Warto rozważyć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Wiesz co. Jesli masz taką sytuację w domu jak ja to jak najbardziej: 1. Male dzieci 2. Jeden tv w domu 3. Żonę/kobietę ktora MUSI oglądać coś swojego na telewizorze bo jakby miała to robić na laptopie to by umarła. Jakość sprzętu jest okej. Na sieci 5Ghz, kiedy ps5 jest podpięte kablem do modemu w zasadzie nie mam opóźnień. Tytuły posiadające wodotryski graficzne dalej wole odpalac na tv ale już mniejsze tytuły, coś mniej wymagającego graficznie juz jak najbardziej można uruchamiać na psportal. Ogolem- jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi