Square 8 710 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie wiem, może. Jest to raczej coś co powinno być z automatu dostępne na DS też. 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 5 godzin temu, jimmy napisał(a): Trochę im to zajęło, ale dobry update: Najbardziej czekam na streaming z chmury, choć i w obecnej formie z Portala korzystam regularnie Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Portal podczas Euro 2024 to nieoceniona rzecz Cytuj
mario10 548 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Panowie pytanie mam o serwisy dualsense. Coś zaczyna mi dryftować prawy analog w padzie, który mam od początku konsoli więc jakieś 3 lata, mam też drugiego bo był w zestawie z konsolą i zastanawiam się czy się bawić w jakieś serwisy co czyszczą czy naprawiają drifta czy jednak gra nie warta świeczki? Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca @mario10Sprawdź dokładnie, kiedy był kupiony dualsense. Masz 2 lata rękojmi + 1 rok na zgłoszenie usterki, więc w praktyce 3 lata. Sklep powinien Ci wymienić, ewentualnie naprawić. Samemu bym się w serwis nie bawił, bo koszt to jakieś pół ceny nowego, moim zdaniem nie warto. Cytuj
drVanSteiner 1 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Może lepiej od razu wyślij na montaż czujników halla, np. tu https://play-box.com.pl/k/101/naprawa-kontrolerowKanał YouTube https://youtube.com/@modyfikator?si=cAepYRbVJxTcPt4v Cytuj
mario10 548 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Sprawdzę ale wydaje mi się, że minęło 3 lata bo z tego co pamiętam marzec 2021. Nie za bardzo wiem o co chodzi z tymi czujnikami halla muszę doczytać Ale widzę, że kosztuje wymiana tyle co nowy pad. Cytuj
drVanSteiner 1 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Czujniki halla są bezstykowe, więc nie ma co się przybrudzić, wytrzeć i nigdy nie będzie dryfowania. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Zainteresuję się głębiej tematem bo brzmi fajnie Cytuj
mario10 548 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Coś mi dryftowała prawa gałka to dziś z jakimś tutorialem rozkręciłem pada i wyczyściłem, te taśmy takie malutkie, że ciężko je było złapać ale się udało. Pad przedmuchany lekko powietrzem i lekko przeczyszczony spirytusem i chwila grania pokazała, że gałka przestała dryftować ale zobaczymy na jak długi jeśli teraz wróci to chyba go wymienię bo mam go od kupna konsoli. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Pytanie mam do bardziej zorientowanych w temacie reklamacji dualsensa. Ziomkowi zepsuł się pad, nie działa R2 w ogóle i chce zgłosić reklamacje. Sęk w tym, że dowód zakupu jest sprzed 3 lat więc żadna gwarancja czy rękojmia nie ma zastosowania, ale on uparcie twierdzi, że DS ma gwarancję od dnia uruchomienia pada, a nie od zakupu, a uruchomiony był kilka miesięcy temu bo była konsola w zestawie z 2 padami i drugi pad włączył po raz pierwszy te kila miechów temu. Ciekawi mnie to bo sam ma jeszcze pada w pudełku od nowości, ale też ponad dwa lata minęły od zakupu. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia TEż tak słyszałem, ale czy tak jest to pewności nie mam. Niech zgłasza reklamację do PS to mu powiedzą na wstępie czy za free czy z opłatą. 1 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Dostałem info z RTV Euro Agd, że limitka dualsensa Astrobot jest niedostępna, ale mogę przedłużyć zapis o powiadomieniu mnie Oczywiście nie liczyłem na to, że cudownie będzie można kupić oddzielnie kontroler, bo sklepy się wycwaniły i sprzedają w zestawie z grą Akurat jeden z moich premierowych białych kontrolerów po raz kolejny zaczął driftować Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Teraz, Homelander napisał(a): Ktoś tu ma Portala? Mam, używam, chwalę sobie bardzo. Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 1 minute ago, jimmy said: Mam, używam, chwalę sobie bardzo. Konsola kablem podpięta czy wifi? Haptyka i triggery takie jak w Dualsense? Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 2x tak. Konsola na kablu i żadnych problemów. Haptyka i triggery takie jak w Dualsensie. Jedyna różnica w rozmiarze analogów, są ciut mniejsze. Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września A próbowałeś jak działa z konsolą pod wifi? Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Nie, ale nawet jakbym spróbował to niewiele Ci to da, bo w takim układzie jest za dużo zmiennych (łącze, router, obecność innych sieci, zakłócenia, odległości). Najlepiej chyba wziąć na próbę z opcją zwrotu. Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Grałem na Portalu 200km od konsoli i śmiga, raz na kilka minut miałem ścinki na kilka sekund. Przy konsoli dobry net i tam gdzie byłem również był z tych lepszych. I mogłem dalej ciorać w Stellara na majówce Cytuj
agst 138 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września U mnie nawet dobrze działa jak mam konsole po wifi, także trzeba po prostu spróbować i zobaczyć. 1 Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Nie chce mi się łączyć. Wyskakuje mi komunikat There are no PS5 console paired with your account. Walczę z tym, ale nie wiem co robic. W necie też nie potrafię nic znaleźć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi