wazqs 0 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Trochę z innej beczki. Myślicie, że jest sens kupić portala do gry w GT7 głownie w tryb online? Ktoś to testował? Cytuj
HenrykIggO 278 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 5 godzin temu, wazqs napisał(a): Trochę z innej beczki. Myślicie, że jest sens kupić portala do gry w GT7 głownie w tryb online? Ktoś to testował? Owszem, ma to sens, ale tylko gdy PS5 jest podłączona do internetu przewodem (nie bezprzewodowo przez wi-fi). Testowałem przez wi-fi, ale niestety - spory lag oraz duże rozmazanie przy dużych prędkościach, np. na prostej Mulsanne. Po podłączeniu plejki przewodem nie dość że jakość żyleta, to lagów brak. Cytuj
mario10 551 Opublikowano środa o 13:22 Opublikowano środa o 13:22 Panowie temat chyba był kiedyś ale nie mogę znaleźć. Ładowałem cały czas dualsensea ładowarką z telefonu, ale ładowarka w podróży zaginęła i bym kupił nową do ładowania pada czy słuchawek. Może być dowolna usb -c czy musi być jakiś konkretna bo mają różne parametry W i V? Cytuj
Czoperrr 5 245 Opublikowano środa o 13:32 Opublikowano środa o 13:32 9 minutes ago, mario10 said: Panowie temat chyba był kiedyś ale nie mogę znaleźć. Ładowałem cały czas dualsensea ładowarką z telefonu, ale ładowarka w podróży zaginęła i bym kupił nową do ładowania pada czy słuchawek. Może być dowolna usb -c czy musi być jakiś konkretna bo mają różne parametry W i V? U mnie działa każda, nawet kostki Huawei z którymi problem ma iPhone. 1 Cytuj
mario10 551 Opublikowano środa o 13:38 Opublikowano środa o 13:38 Właśnie gdzieś mi się przewinęło, że pada trzeba ładować jakimś konkretnym prądem bo może nie naładować w pełni. Ale jak każda działa to sobie coś zamówią bo to dla mnie wygodna wersja ładowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi