wazqs 0 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 Trochę z innej beczki. Myślicie, że jest sens kupić portala do gry w GT7 głownie w tryb online? Ktoś to testował? Cytuj
HenrykIggO 294 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 5 godzin temu, wazqs napisał(a): Trochę z innej beczki. Myślicie, że jest sens kupić portala do gry w GT7 głownie w tryb online? Ktoś to testował? Owszem, ma to sens, ale tylko gdy PS5 jest podłączona do internetu przewodem (nie bezprzewodowo przez wi-fi). Testowałem przez wi-fi, ale niestety - spory lag oraz duże rozmazanie przy dużych prędkościach, np. na prostej Mulsanne. Po podłączeniu plejki przewodem nie dość że jakość żyleta, to lagów brak. Cytuj
mario10 577 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Panowie temat chyba był kiedyś ale nie mogę znaleźć. Ładowałem cały czas dualsensea ładowarką z telefonu, ale ładowarka w podróży zaginęła i bym kupił nową do ładowania pada czy słuchawek. Może być dowolna usb -c czy musi być jakiś konkretna bo mają różne parametry W i V? Cytuj
Czoperrr 5 404 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia 9 minutes ago, mario10 said: Panowie temat chyba był kiedyś ale nie mogę znaleźć. Ładowałem cały czas dualsensea ładowarką z telefonu, ale ładowarka w podróży zaginęła i bym kupił nową do ładowania pada czy słuchawek. Może być dowolna usb -c czy musi być jakiś konkretna bo mają różne parametry W i V? U mnie działa każda, nawet kostki Huawei z którymi problem ma iPhone. 1 Cytuj
mario10 577 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Właśnie gdzieś mi się przewinęło, że pada trzeba ładować jakimś konkretnym prądem bo może nie naładować w pełni. Ale jak każda działa to sobie coś zamówią bo to dla mnie wygodna wersja ładowania. Cytuj
jimmy 1 605 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia No Portal w tym kolorze jeszcze lepiej by siadł https://youtu.be/u5hisJyJquM?si=hcKM2FOFu2pb_m7E 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 548 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia 9 minut temu, jimmy napisał(a): No Portal w tym kolorze jeszcze lepiej by siadł https://youtu.be/u5hisJyJquM?si=hcKM2FOFu2pb_m7E Oj piękna ta nocna czerń. https://direct.playstation.com/en-us/buy-accessories/ps5-console-covers-midnight-black (ale nie widzę pod Pro np.) Cytuj
Sylvan Wielki 4 779 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Kupiłem. Polecam. Z etui warto również rozważyć propozycję Skull & Co. Jest w zbliżonej cenie i przypomina mi moje etui do Słicza od firmy Big Ben. Kawał solidnego sprzętu. Biała propozycja od PowerA dobrze komponuje się z białym Portalem. Dodatkowo sprzęt może być ładowany, gdy obudowa jest zamknięta. 1 1 Cytuj
Rtooj 1 726 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Trochę mnie przeraziła opcja że lecę sobie do kuzynki w Szkocji, odpalam Portala, w domu włącza się konsola, dochodzi do spięcia, i ja się denerwuje że gra nie chodzi, a gdzieś tam w Polsce dom mi płonie Nie wiem po co to komplikowanie z włączaniem konsoli w przypadku gdy na koncie powinno być np. odhaczone że grę posiadasz. A jak sony ma wiedzieć że gry już nie sprzedałeś? Nie wiem, może losowe prośby o wsadzenie płyty i odpalenie konsoli? Tak czy tak, gdyby ten premium był tańszy to bym chętnie wziął, może zrezygnuję np. z netflixa... Cytuj
MYSZa7 9 002 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Ja już w zakupach growych wrzucałem, ale wleciała u mnie ładowarka od PowerA i jest świetna, szczególnie że ma dongla na magnes, którym gładko wkładamy kontroler na stację. 1 Cytuj
elvis004 324 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia 3 godziny temu, MYSZa7 napisał(a): Ja już w zakupach growych wrzucałem, ale wleciała u mnie ładowarka od PowerA i jest świetna, szczególnie że ma dongla na magnes, którym gładko wkładamy kontroler na stację. Gdzie Ci się udało zakupić? Cytuj
MYSZa7 9 002 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia 28 minut temu, elvis004 napisał(a): Gdzie Ci się udało zakupić? amerykański amazon https://a.co/d/ipbuhBE 1 Cytuj
schabek 5 354 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Cena portala poszla w gore? Jakis czas temu sprawdzalem to latal wszedzie po 899 a teraz stowa wiecej Mialwm brac ale za tauzena to troche sporo tym bardziej ze nie mam plusa premium Cytuj
Patapon 60 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia W czarne piątki to latał nawet po 850. Cytuj
triboy 1 043 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia A jak się wzięło na raty, to nawet 792 zł Cytuj
MYSZa7 9 002 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia W dniu 21.01.2025 o 14:46, elvis004 napisał(a): Gdzie Ci się udało zakupić? jest już w polszy https://www.euro.com.pl/akcesoria-playstation-5/powera-pspw0358-01-stacja-ladowania-playstation-portal-oficjalna-licencja.bhtml 1 Cytuj
v3rmoud 0 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Cześć wszystkim, Chciałbym sobie kupić pada czarnego DaulSense który docelowo będzie do PS5 Pro, które w tym roku zamierzam kupić. Jednak teraz chciałbym go wykorzystać do gier na Steam, moje pytanie jest takie gdyż chciałbym kupić ostatnią wersję jaka wyszła jednak wszędzie jest napisane tylko DualSense Sony PlayStation 5 V2 White lub CFI-ZCT1W. Wgłębiając się w temat znalazłem informację, że ostatnią wersją jest BDM-050. Czy ktoś kto kupował ostatnia samego pada mógłby zobaczyć jaką wersję ma i ewentualnie gdzie kupił Według tego co piszą cyfra zaraz po F numeru seryjnego znaczy wersję od 1 do 5. Dziękuję bardzo Pozdrawiam Cytuj
Patapon 60 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 39 minut temu, v3rmoud napisał(a): Cześć wszystkim, Chciałbym sobie kupić pada czarnego DaulSense który docelowo będzie do PS5 Pro, które w tym roku zamierzam kupić. Jednak teraz chciałbym go wykorzystać do gier na Steam, moje pytanie jest takie gdyż chciałbym kupić ostatnią wersję jaka wyszła jednak wszędzie jest napisane tylko DualSense Sony PlayStation 5 V2 White lub CFI-ZCT1W. Wgłębiając się w temat znalazłem informację, że ostatnią wersją jest BDM-050. Czy ktoś kto kupował ostatnia samego pada mógłby zobaczyć jaką wersję ma i ewentualnie gdzie kupił Według tego co piszą cyfra zaraz po F numeru seryjnego znaczy wersję od 1 do 5. Dziękuję bardzo Pozdrawiam Kup sobie limitkę Helldivers. Pad czarny i będzie najnowsza wersja. Cytuj
gnom 92 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Nie no. To musza jakos rozwiazac. W obliczu awarii PSN, Portal jest elektrosmieciem, nie można zrobić nic. Rozumiem, że streaming nie działa, ale żeby portal nie łączył sie lokalnie w jednej sieci ? :| Cytuj
Moldar 2 310 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego A czego oczekiwałeś po sprzęcie tylko do streamingu. Był śmieciem i przed premierą. Cytuj
gnom 92 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Każdy ojciec i mąż powie Ci, że Portal to niedocenione urządzenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi