Opublikowano 6 marca6 mar Bez tych ikonek by wyglądał lepiej. Jak dadzą z Horizona i nie będzie tandety to kupie, a tak to wystarczą mi te co mam.
Opublikowano 6 marca6 mar 5 minut temu, Square napisał(a): Bez tych ikonek by wyglądał lepiej. Dokładnie, bo to połączenie kolorystyczne wygląda mega dobrze.
Opublikowano 6 marca6 mar Ubolewam, że z Rebirth nic nie było. Wystarczyłby mi sam meteor na touchpadzie. Kiedyś zrobili ładne PSP ale wtedy nie było mnie stać na takie rarytasy.
Opublikowano 6 marca6 mar Witam. Oddałem pada w styczniu do neonetu z tytułu rękojmi i do tej pory mi nie naprawili. Wam też tak długo naprawiali?
Opublikowano 6 marca6 mar Ja miałem wymieniony na nowy w ciągu jednego dnia od zgłoszenia. Mediaexpert
Opublikowano 7 marca7 mar 8 godzin temu, benito82pl napisał(a): Witam. Oddałem pada w styczniu do neonetu z tytułu rękojmi i do tej pory mi nie naprawili. Wam też tak długo naprawiali? Nie wiem czy się orientujesz ale sprzedawca ma obowiązek do 14 dni od dnia zgłoszenia odpowiedzieć na Twoją rękojmię jeśli tego nie zrobił uznaje się, że Twoje roszczenia zostały uznane. Więc uderzaj do nich. Edytowane 7 marca7 mar przez mario10
Opublikowano 7 marca7 mar Odpowiedzieli 4 lutego że uznają rękojmię i go naprawia. I trwa to już msc co tu można zrobić bo na infolini oni nic nie wiedzą i nie mają jak mi pomoc Edytowane 7 marca7 mar przez benito82pl
Opublikowano niedziela o 15:471 dzień Mam pada premierowego, który już trochę dryfuje ale przede wszystkim bateria padła i po 20-30 minutach gry jest dead. Wymyśliłem sobie, że kupię nową baterię oraz analogi z efektem Halla i zobaczę jaki będzie efekt końcowy za cenę 50+45=95pln zamiast kupować kolejnego za ~300. Za kilka dni dam znać.
Opublikowano wczoraj o 06:46 1 dzień 14 godzin temu, giger_andrus napisał(a):Mam pada premierowego, który już trochę dryfuje ale przede wszystkim bateria padła i po 20-30 minutach gry jest dead.Wymyśliłem sobie, że kupię nową baterię oraz analogi z efektem Halla i zobaczę jaki będzie efekt końcowy za cenę 50+45=95pln zamiast kupować kolejnego za ~300.Za kilka dni dam znać.Pamiętaj, że do wymiany analogów potrzebujesz opalarki. Ja jej nie miałem i nie dało rady samą lutownicą - musiałem do serwisu chłopakom oddać i za 40zł mi zmajstrowali.
Opublikowano wczoraj o 08:58 1 dzień Ja ogarnąłem wszystko lutownicą oraz odsysarką do lutów. Najgorsze jest wyciągnięcie kostki analoga, bo jest dosłownie wbita w płytkę i trzeba się z tym szarpać trochę (a nawet bardziej niż trochę). Dlatego jak robisz sam to koniecznie musisz mieć jakieś dobre imadło (oczywiście odpowiednio przygotowane, żeby płytki nie połamać) czy inny konkretny uchwyt. Bez tego będziesz się męczyć.
Opublikowano wczoraj o 09:28 1 dzień Te dualsensy to tandeta nie z tej ziemi. U mnie już nie dość, że analogi musiałem czyścić, to teraz bateria pada a gniazdo usb jest zyebane (co chwile rozłącza kabel). Co za badziew .
Opublikowano wczoraj o 10:26 1 dzień No właśnie jestem na etapie dwóch padów z driftem i odklejające się grzybki. Bateria póki co trzyma, ale wolę wymienić analogi niż płacić tym żółtym dziadom za kolejnego pada. Tylko że nie mam żadnych narzędzi ani zdolności
Opublikowano wczoraj o 12:46 1 dzień 2 godziny temu, Shankor napisał(a):No właśnie jestem na etapie dwóch padów z driftem i odklejające się grzybki. Bateria póki co trzyma, ale wolę wymienić analogi niż płacić tym żółtym dziadom za kolejnego pada. Tylko że nie mam żadnych narzędzi ani zdolności Zanieś do serwisu, analogi kup na Allegro (efekt halla wpisujesz w wyszukiwarkę) i za 50 złocisty nie dość że wymienią te dryfujące chińskie dziaderstwo to od razu Ci regulację jeszcze robią tych nowych. Analogi pamiętam kosztują 50zl.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 5 godzin temu, Shankor napisał(a):No właśnie jestem na etapie dwóch padów z driftem i odklejające się grzybki. Bateria póki co trzyma, ale wolę wymienić analogi niż płacić tym żółtym dziadom za kolejnego pada. Tylko że nie mam żadnych narzędzi ani zdolności Spróbuj tego jeśli chodzi o drift.https://youtu.be/GV6gQY5HCkk?si=OmE-3cvnYRxIVMLj
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. U mnie pomogło, w sensie całkiem tego nie usunęło ale padem można już grać, wcześniej potrafiło np. przewijać mapę w grach samo (prawa gałka) Dalej jest tam różnica w odniesieniu do lewej gałki no ale jak na darmowy fix do zrobienia w 2 min OK.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zapewne było pytane nie jeden raz... Czy kupno TLoU2 w ps store bez posiadania PS5 umożliwia gre na ps portal? Czy jedynie biblio z ps plus i nic poza tym bez plejaczka piątki?
Opublikowano 16 minut temu16 min Na dzień dzisiejszy możesz korzystać z Portala jako remote player (tutaj potrzebna jest PS5) lub grać w gry z abonamentu PS+ Premium bez PS5 (tam jest około 150 gier jeśli dobrze pamiętam), ale TLoU2 na razie tam nie ma :) Jedynie Part 1.