Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

A skoro zrobili remake 2 i 3 nie moga zrobic po prostu teraz remake 1 lub 0? 

Bo "stare" remake tych czesci to przeciez aktualnie drewna jesli chodzi o sterowanie.

Imo re4 troche chyba jednak zbyt "swieza" gierka na walenie calkowitych remakow.

Zreszta nie moga spelnic moich mokrych snow i zrobic remake dino crisis? Albo nawet onimushy? Rzygac sie chce corocznymi residentami. Mimo ze re2 okazal sie kozakiem , re3 tez ok to juz widze syndromik asasina sie zaczyna

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 210,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

Ale Capcom nie robi Remastera RE4 tylko Remake, robią grę od nowa całkowicie. Tak jak zmienili RE2 i RE3 pod nowy silnik a nie tylko graficzkę do HD jak to potrafią zrobić wtyczki w emulatorze ePsxe. 

To wymaga czasu dlatego premiera ma się odbyć dopiero w 2022, + może pół roczna obsuwa. 

No i pytanie, czy RE4 Remake na PS4/Xbox One czy już na PS5/SeriesX bo nic nie znalazłem o wersji konsolowej.

Opublikowano
1 hour ago, u55r said:

No i pytanie, czy RE4 Remake na PS4/Xbox One czy już na PS5/SeriesX bo nic nie znalazłem o wersji konsolowej.

Resident Evil 4 coming to PS4 and Xbox One again. Relieve it again.... Again

EDIT: Prawie oproznilem szesciopak to napisze co mi nie lezy, dmuchansko w du.pala bez wazeliny i prosic o jeszcze dla fanow. Remake FF7 podzielony na 3 czesci bo najwieksze przedsiewziecie w grach video, remake RE 2,3,4 bo numeracja a nie kolejnosc wydarzen. Wedlug Wikipedii CV ma oceny pomiedzy 9/10 a 9.5/10, Reboot filmow Resident Evil juz niedlugo

Edytowane przez _Forum_

• 1 rok później...
Opublikowano

Będzie zawód, jak nie zaprezentują choćby małego trailera - gamepleya na tych targach - zwłaszcza po tym podsycaniu na portalach społecznościowych.

Wierzę, że coś będzie.

Edytowane przez White Raven

Opublikowano

jak pokażą taki teaser jak ostatnio EA przy okazji Dead Space'a, to będzie dobrze

Opublikowano

Wiadomo, liczymy na więcej, ale nawet krótki teaser dałby wiele radości, jak było w przypadku Dead Space'a.

Opublikowano

Jeśli pokażą gameplay to chyba eksploduje z ekscytacji. Czekam na te gre jak na żadną inną. :obama:

Opublikowano

Myslicie ze pomimo faktu ze Capcomu nie bedzie na Gamescom w tym roku to jest szansa ze cos pokaza z RE4R? Jak to bywalo wczesniej z trailerami gier firm ktore nie braly udzialu w takich eventach?

Opublikowano

Gram sobie znowu w residencika jestem w zamku (swoją drogą jednak po wiosce re4dalej jest mesjaszem, przepraszam że mówiłem, że po wiosce jest słabo  :/)

I mam przeczucie że mogą zayebiście pociąć ten rimejk  :(

Opublikowano

moim zdaniem zamek to najlepsza część gry

dopiero na wyspie można odczuć regres, ale i tak czwóreczka ma tam troszkę fajnych momentów 

no ogólnie to chyba najlepsza gra świata

Opublikowano

Wyspa też jest bardzo dobra - jedyne gorsze momenty gry to sam jej początek aż do wejścia do budynku z regeneratoramk i akcja Rambo z helikopterem. Cała reszta cymesik.

A post papcio że po wiosce re4 już nie goty to powinien być wrzucony na główną stronę forum i pokazówka debila miesiąca. Niewybaczalne przewinienie.

Opublikowano
55 minut temu, Ludwes napisał:

moim zdaniem zamek to najlepsza część gry

Morir es vivir, morir es vivir...

Dla mnie gra perfekcyjna, nigdy się nie znudzi.

Opublikowano

Akcja od zamku przyśpiesza i już chyba niezwalnia do samego końca. Ja to tego RE4 Remake nie mogę się doczekać. :banderas:

NTNiMmQ0MjA0MzQyYzkwZDlmNzYxOTY5MjcxODdm

Opublikowano

Ale tak dla seniora nie mów xm  :/

w ogóle Leon i cutscenki w tej części to jest najlepsza rzecz w gejmingu ever xD

Ehh teraz to już nie można bo musi być poważnie i wgl  :///

Opublikowano
53 minuty temu, XM. napisał:

Wyspa też jest bardzo dobra - jedyne gorsze momenty gry to sam jej początek aż do wejścia do budynku z regeneratoramk i akcja Rambo z helikopterem. 

Helikopter był dużym zaskoczeniem. Końcówka gry, a oni dodali dodatkową atrakcję, zamiast wrzucać tylko masę przeciwników do ubicia. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

I mam przeczucie że mogą zayebiście pociąć ten rimejk  :(

Przypominam ten sztosik:

039xbcl23js41.jpg?width=960&crop=smart&a

Opublikowano

I znów bym przeszedł ... :shotgun: Najbardziej grywalna gra ever? Jeszcze jak.

Z chęcią przejdę remake kolejne kilkadziesiąt razy.