Opublikowano 19 kwietnia 20204 l A skoro zrobili remake 2 i 3 nie moga zrobic po prostu teraz remake 1 lub 0? Bo "stare" remake tych czesci to przeciez aktualnie drewna jesli chodzi o sterowanie. Imo re4 troche chyba jednak zbyt "swieza" gierka na walenie calkowitych remakow. Zreszta nie moga spelnic moich mokrych snow i zrobic remake dino crisis? Albo nawet onimushy? Rzygac sie chce corocznymi residentami. Mimo ze re2 okazal sie kozakiem , re3 tez ok to juz widze syndromik asasina sie zaczyna
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l Jak juz tak lecą z remakami to jest jeszcze resident evil gaiden z game boya
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l Ale Capcom nie robi Remastera RE4 tylko Remake, robią grę od nowa całkowicie. Tak jak zmienili RE2 i RE3 pod nowy silnik a nie tylko graficzkę do HD jak to potrafią zrobić wtyczki w emulatorze ePsxe. To wymaga czasu dlatego premiera ma się odbyć dopiero w 2022, + może pół roczna obsuwa. No i pytanie, czy RE4 Remake na PS4/Xbox One czy już na PS5/SeriesX bo nic nie znalazłem o wersji konsolowej.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l 1 hour ago, u55r said: No i pytanie, czy RE4 Remake na PS4/Xbox One czy już na PS5/SeriesX bo nic nie znalazłem o wersji konsolowej. Resident Evil 4 coming to PS4 and Xbox One again. Relieve it again.... Again EDIT: Prawie oproznilem szesciopak to napisze co mi nie lezy, dmuchansko w du.pala bez wazeliny i prosic o jeszcze dla fanow. Remake FF7 podzielony na 3 czesci bo najwieksze przedsiewziecie w grach video, remake RE 2,3,4 bo numeracja a nie kolejnosc wydarzen. Wedlug Wikipedii CV ma oceny pomiedzy 9/10 a 9.5/10, Reboot filmow Resident Evil juz niedlugo Edytowane 19 kwietnia 20204 l przez _Forum_
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Będzie zawód, jak nie zaprezentują choćby małego trailera - gamepleya na tych targach - zwłaszcza po tym podsycaniu na portalach społecznościowych. Wierzę, że coś będzie. Edytowane 24 sierpnia 20213 l przez White Raven
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l jak pokażą taki teaser jak ostatnio EA przy okazji Dead Space'a, to będzie dobrze
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Wiadomo, liczymy na więcej, ale nawet krótki teaser dałby wiele radości, jak było w przypadku Dead Space'a.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Jeśli pokażą gameplay to chyba eksploduje z ekscytacji. Czekam na te gre jak na żadną inną.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Myslicie ze pomimo faktu ze Capcomu nie bedzie na Gamescom w tym roku to jest szansa ze cos pokaza z RE4R? Jak to bywalo wczesniej z trailerami gier firm ktore nie braly udzialu w takich eventach?
Opublikowano 4 września 20213 l Gram sobie znowu w residencika jestem w zamku (swoją drogą jednak po wiosce re4dalej jest mesjaszem, przepraszam że mówiłem, że po wiosce jest słabo :/) I mam przeczucie że mogą zayebiście pociąć ten rimejk
Opublikowano 4 września 20213 l moim zdaniem zamek to najlepsza część gry dopiero na wyspie można odczuć regres, ale i tak czwóreczka ma tam troszkę fajnych momentów no ogólnie to chyba najlepsza gra świata
Opublikowano 4 września 20213 l Wyspa też jest bardzo dobra - jedyne gorsze momenty gry to sam jej początek aż do wejścia do budynku z regeneratoramk i akcja Rambo z helikopterem. Cała reszta cymesik. A post papcio że po wiosce re4 już nie goty to powinien być wrzucony na główną stronę forum i pokazówka debila miesiąca. Niewybaczalne przewinienie.
Opublikowano 4 września 20213 l 55 minut temu, Ludwes napisał: moim zdaniem zamek to najlepsza część gry Morir es vivir, morir es vivir... Dla mnie gra perfekcyjna, nigdy się nie znudzi.
Opublikowano 4 września 20213 l Akcja od zamku przyśpiesza i już chyba niezwalnia do samego końca. Ja to tego RE4 Remake nie mogę się doczekać.
Opublikowano 4 września 20213 l Ale tak dla seniora nie mów xm w ogóle Leon i cutscenki w tej części to jest najlepsza rzecz w gejmingu ever xD Ehh teraz to już nie można bo musi być poważnie i wgl :///
Opublikowano 4 września 20213 l 53 minuty temu, XM. napisał: Wyspa też jest bardzo dobra - jedyne gorsze momenty gry to sam jej początek aż do wejścia do budynku z regeneratoramk i akcja Rambo z helikopterem. Helikopter był dużym zaskoczeniem. Końcówka gry, a oni dodali dodatkową atrakcję, zamiast wrzucać tylko masę przeciwników do ubicia.
Opublikowano 4 września 20213 l 1 godzinę temu, Pupcio napisał: I mam przeczucie że mogą zayebiście pociąć ten rimejk Przypominam ten sztosik:
Opublikowano 4 września 20213 l I znów bym przeszedł ... Najbardziej grywalna gra ever? Jeszcze jak. Z chęcią przejdę remake kolejne kilkadziesiąt razy.