Czoperrr 5 038 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Ale Gotham każdy ma w dupie i ta gra zdechnie dwa dni po premierze. RE4 to będzie hit sprzedażowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Jak wersja PS4/XOne będzie wydana po premierze na PS5/XS (jako port) lub robiona przez jakiś inny zespół to niech wydają, najgorsza sytuacja to taka w której będą musieli ciąć gameplay bo jaguary nie wyrabiają nawet w 30 FPS. A potencjalni klienci past genów to nie jest już jakaś gigantyczna grupa. Były np. staty Horizon: FW z UK i większa sprzedaż była wersji PS5 mimo że pod względem sprzedanych konsol było 6:1 na korzyść PS4. Więc pewnie część osób zamiast grać na PS4 woli poczekać i ograć na PS5 jak już dorwie konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 40 minutes ago, Czoperrr said: Będzie to cross-gen prawdopodobnie, nie okłamujmy się. Będzie na pewno, RE4 wyszło w tylu wersjach że nawet mam zainstalowane na pralce Jednak po Capcom'ie albo bardziej z powodu panującego trendu bardziej obawiam się nie tyle wydania gry cross platformowej to jeszcze Mercenaries będzie płatnym DLC Seperate Ways będzie płatnym DLC Assignment Ada będzie płatnym DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 Dziś dotarło - będzie odświeżane przed remake'm 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 2 godziny temu, darkos napisał: Będzie na pewno, RE4 wyszło w tylu wersjach że nawet mam zainstalowane na pralce Jednak po Capcom'ie albo bardziej z powodu panującego trendu bardziej obawiam się nie tyle wydania gry cross platformowej to jeszcze Mercenaries będzie płatnym DLC Seperate Ways będzie płatnym DLC Assignment Ada będzie płatnym DLC Assignment Ada tak naprawdę jest zbędne, ale pozostałe 2 muszą być. Nie pogardziłbym gdyby Mercenaries rozbudowali o nowe mapy i więcej postaci jak np Luis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 (edytowane) mogliby skrzyknac orginalnych VA, zeby rimejkowi stala sie zadosc, no ale capcom to nie hideo, re co nowa czesc to inny no nejm podklada glos pod kultowe postacie. bo gdyby tak ten sam va od merchanta powrocil ze swoimi niesmiertelnymi kwestiami to by byla nie lada gratka. mimo ze pod leona bedzie ten z remake 2 podkladal glos, a w 4 merchant to leon Edytowane 6 czerwca 2022 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 6 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2022 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Ale Gotham każdy ma w dupie i ta gra zdechnie dwa dni po premierze. RE4 to będzie hit sprzedażowy. Ja tam jednak cicho liczę, że pojawi się w gamepassie. RE4 zaś to preorder oczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 15 hours ago, Wredny said: Dziś dotarło - będzie odświeżane przed remake'm Też mam chętkę na ponowne ogranie, ale wezmę chyba kod z Argentyny za 4zł na Xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 429 Opublikowano 7 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2022 17 godzin temu, darkos napisał: Będzie na pewno, RE4 wyszło w tylu wersjach że nawet mam zainstalowane na pralce Jednak po Capcom'ie albo bardziej z powodu panującego trendu bardziej obawiam się nie tyle wydania gry cross platformowej to jeszcze Mercenaries będzie płatnym DLC Seperate Ways będzie płatnym DLC Assignment Ada będzie płatnym DLC Merce w Village były za free na płytce z grą, dodatki do RE2R jak dobrze pamiętam też były za darmo. Capcom bardziej kroi graczy na głupotkach typu alternatywne ścieżki dźwiękowe, kostiumy czy przedmioty ułatwiające rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 966 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Fajnje, liczę na kilkuminutowy pokaz. Ten showcast Capcomu zapowiada się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 A o Village nadal cicho. Oby nie okazało się, że darmowe DLC zostało anulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Oprócz pokazu RE4 będą daty aktualizacji RE2/3 pod obecne konsole, z Village też coś będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 26 minut temu, Square napisał: Oprócz pokazu RE4 będą daty aktualizacji RE2/3 pod obecne konsole, z Village też coś będzie. RE2/3 i 7 już są na serwerach Sony, tak więc aktualizacja pewnie wjedzie na pokazie albo zaraz po Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 No wiem, widziałem, do Village to samo chyba. Ale czy będzie od razu dostępne to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 4 minuty temu, Square napisał: do Village to samo chyba. Do Wioski chyba nikt na serwerach się nie dokopał, tylko do tych paczy next-gen. Fajnie, fajnie, chętnie wrócę do 2 i 3, dawajta te łatki panie Capgods. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Taa sprawdziłem przed chwilą jeszcze raz i mi się pomyliło z RE7. Fajnie jakby pokazali jakiś gameplay z tego RE4, bo nie ukrywam jestem mocno zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 1 minutę temu, Square napisał: Fajnie jakby pokazali jakiś gameplay z tego RE4, bo nie ukrywam jestem mocno zainteresowany. Chyba będzie, bo już w tym tweecie widać kilka sekund nowych ujęć: Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Może będzie demo tak jak z RE2/3? Tylko oby nie czasowe, bo znowu nie zdarzę użyć shotguna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 7 minut temu, Bzduras napisał: Chyba będzie, bo już w tym tweecie widać kilka sekund nowych ujęć: Chyba jedyne nowe ujęcie to końcówka z przetłuszczonymi włosami Leona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Też byłoby miodzio, taki drop jednocześnie paczyków i demka do sprawdzenia Aż się spociłem na samą myśl. Liczę też na to, że nie będzie aż tak dużego zalewu trailerów i gameplayów jak to było z RE2. Praktycznie co kilka dni wlatywało jakieś 10-20 minut rozgrywki... wiem, można nie oglądać, ale silna wola jest za słaba jeśli chodzi o te rimejki i każdy materiał klikam podświadomie. 2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał: Chyba jedyne nowe ujęcie to końcówka z przetłuszczonymi włosami Leona. A ja mam wrażenie, że od 0:08 do końca wszystkie migawki są świezutkie, składając się na potężne sześć sekund rzeczy których nie pokazali w trailerze Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 A o DLC do Village to już zapomnieli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 8 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2022 Wszyscy się nad tym zastanawiamy niedługo się dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Najnowszy zwiastun. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 właśnie pograłem prawie dwie godziny w oryginał dla przypomnienia, rano obejrzę nowy materiał. Gra się nadal świetnie, ale coś mi na początku nie pasowało i musiałem zmienić sterowanie na typ 3 - takie jak na GCN/PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi