Opublikowano 22 czerwca 20222 l Jak nie będzie można potraktować węża nożem żeby zebrać kurze jajko to nie kupuję.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Ciekawi mnie czy remake będzie tak dobry żeby wydziobać oryginał z podium moich gierek żyćka. Trzymam kciuki, że tak, bo jak Capgods się za coś bierze to niie ma wała we wsi.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Kurde pasowałoby zagrać w oryginał przed rimejkiem. Na iksboksika lepsza będzie wersja?
Opublikowano 22 czerwca 20222 l 12 minutes ago, messer88 said: Kurde pasowałoby zagrać w oryginał przed rimejkiem. Na iksboksika lepsza będzie wersja? Ja skończyłem rok temu na Switchu i grało się rewelacyjnie. Na tyle, że zaraz po skończeniu zrobiłem drugi run Top5 gier życia
Opublikowano 22 czerwca 20222 l 30 minut temu, messer88 napisał: Kurde pasowałoby zagrać w oryginał przed rimejkiem. Na iksboksika lepsza będzie wersja? Podobno NAJ jest wersja z Wii, ale w dzisiejszych czasach dowolny current/past gen wystarczy.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Naj to wersja z Occulusa jezeli nie boli Cie dupa o wycięty dialog o cyckach i misje Ady. Gameplayowo to robi mega robote. Grałem na PC, PS2, PS3, Wii i teraz na occulusie własnie.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l 33 minutes ago, messer88 said: Na X jakieś auto HDRy czy coś? Jest Auto HDR. obecnie ogrywam na xboxie i jest spoko. Działa Quick resume i kosztuje kilka złotych w Argentynie. Wersja na Wii jest spoko wiadomo, ale kto teraz gra na CRT? Jak masz willota to możesz spróbować na emulatorze w wysokiej rozdzielczości. Wersja PC też jest spoko tylko ta nowsza z dopiskiem HD.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Nie graj już bo potem będziesz jęczał jak my że to wycieli to było lepsze w oryginale itd.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Capcom mógłby się dogadać z osobą odpowiedzialną za wersję HD na PC i mogli by to wydać jeszcze raz. Ja bym to nawet kupił. Niestety w oryginale postaci może są nadal wykonane świetnie, ale tekstury otoczenia to nadal poziom 6 generacji. W zamku widać to chyba najbardziej, te rozmazane mury wyglądają beznadziejnie.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l 17 minut temu, Pupcio napisał: Nie graj już bo potem będziesz jęczał jak my że to wycieli to było lepsze w oryginale itd. Kolego, tu mówimy o remake'u najlepszej gry w historii więc proszę bez tych uszczypliwych komentarzy!
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Widziałem na jutubie kilka minut i spoko wyglada, biorę na iksa. Może do końca roku się uda zagrać
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Godzinę temu, pawelgr5 napisał: Naj to wersja z Occulusa jezeli nie boli Cie dupa o wycięty dialog o cyckach i misje …..teraz na occulusie własnie. Najlepsza imo wersja na ten moment jeśli się nie ma problemów z vr. Fun nie ziemski na równi z HL Alyx nawet nie wiem czy nie lepszy.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l Może w Remake chociaż dodadzą tryb FPP jak w RE7 i 8 ale byłby dostępny dopiero po ukończeniu gry na Ultra Hard, Knife only, no Ammo, 0 deaths run under 3 hours
Opublikowano 22 czerwca 20222 l 2 godziny temu, messer88 napisał: Kurde pasowałoby zagrać w oryginał przed rimejkiem. Na iksboksika lepsza będzie wersja? Sterowanie najlepsze na Wii podobno Wrażenia i immersja na Oculusie Grafika na PC z teksturkami z RE4 HD Project Nowożytne konsole oprócz Switcha dropiącego sporadycznie klatki są takie same
Opublikowano 22 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, Czoperrr napisał: Jak masz willota to możesz spróbować na emulatorze A jak nie masz willota to ja mogę Ci po taniości sprzedać nowke sztukę nie śmigana
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 14 godzin temu, Bzduras napisał: Sterowanie najlepsze na Wii podobno Wrażenia i immersja na Oculusie Grafika na PC z teksturkami z RE4 HD Project Nowożytne konsole oprócz Switcha dropiącego sporadycznie klatki są takie same Sterowanie tez na occulusie. Masz sporo customizacji i możesz nawet podejmowac totalnie z dupy decyzje jak przeładowanie broni w klasyczny sposób przyciskiem. Sterowanie na Wii było mega spoko (tak samo jak piątka z Move po kupieniu tego mini controllera do lewej reki) ale to nadal nie to samo. Opcja Run and Gun w połaczeniu z gestami do obsługi broni kosi wszystko co czwórki oferuja na wszystkich innych platformach razem.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Kiedyś sprawdzę RE4 na Questa2 ale gdy cena spadnie gdzieś do 1000 zł za zestaw bo dziś dla jednej giereczki to słaby deal. Ciężko to potem sprzedać. A póki co czekam na Remake, mam nadzieje że gra będzie zrobiona 1:1 i nic nie wytną, dialogi będą równie serowate co w oryginale. A dzięki nowej grafice będzie tak samo Gore co w Remake RE2. Tego właśnie chcę.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Już po tych fragmentach widać że to nie będzie remake 1:1 z oprawą jak w RE2R tylko reinterpretacja całej gry tak jak właśnie było z nowymi RE2 i 3. Spodziewam się bardziej poważnego podejścia i mocnego przebudowania (szczególnie wyspy). Tylko niech mi mercenaries zostawią (w RE3R dziady wycięli).
Opublikowano 29 czerwca 20222 l o ile te najnowsze przecieki za prawdziwe, to bedzie w sumie troche klapa.
Opublikowano 3 lipca 20222 l Autor Obstawiam że zostawią wioskę, trochę zamku, później jakieś przejście do laboratorium Boss i endgame. Pod młotek prawdopodobnie pójdzie większość island. W sumie to mogliby tylko wyciąć sekcję Ashley z buldożerem i te strzelanki helikopterowe. Re4 to zbyt długa gra na dzisiejsze standardy by to wszystko ujęli.
Opublikowano 3 lipca 20222 l Dla mnie mogliby kompletnie wyspę wyjebać, kompletnie chybiony pomysł jeśli chodzi o lokację.