Opublikowano 15 września 20222 l 19 minut temu, Bigby napisał: Jeszcze niech remake Dead Space wypuszczą na te trupy. w dead space miałoby to sens bo nekromorfy to trupy jednak a w re4 to ganadosy więc nie ma tu żadnego nawiązania do poprzedniej generacji
Opublikowano 15 września 20222 l W takim tempie to do 2025 nie doczekamy się gier na obecną generację, a deweloperzy będą twierdzić, że gra wychodzi również na PS4, bo jest ich przeszło 100 mln, mimo że 80% z nich już teraz pewnie gryzie piach. Ehh, jest jak jest.
Opublikowano 15 września 20222 l Jeszcze będą mówić że stare sprzęty wcale nie hamują ich wizji dramat, DRAMAT
Opublikowano 15 września 20222 l 2 godziny temu, Bigby napisał: W takim tempie to do 2025 nie doczekamy się gier na obecną generację, a deweloperzy będą twierdzić, że gra wychodzi również na PS4, bo jest ich przeszło 100 mln, mimo że 80% z nich już teraz pewnie gryzie piach. Ehh, jest jak jest. A obecną generację hamuje pastgen XSS i tak bez końca.
Opublikowano 16 września 20222 l W pewnym sensie, hamuje. Ale to nie ten wątek. Czyli czeka nas techniczna powtórka z Village na PS5 względem PS4. Kosmetyka w oprawie, wydajność i heyah.
Opublikowano 18 października 20222 l Ajajajajaj, must-have. Kolejne miesiące to sztos za sztosem, coś pięknego
Opublikowano 18 października 20222 l Ja pindole. Siur az poskoczyl z zachwytu dobroci w tym tygodniu. Trzeba tylko wybrac czy sie wyspac do roboty czy nie
Opublikowano 18 października 20222 l Ja będę cierpliwie czekał do północy, ale jak znowu pokażą 10 sekund rozgrywki to się zdenerwuję.
Opublikowano 20 października 20222 l Po pokazie resident wskakuje u mnie na pierwsze miejsce gierek na które czekam. Super to wygląda i mam wrażenie że zachowali ducha oryginału Jaram się...
Opublikowano 20 października 20222 l o kurde, wygląda trochę jak te mody, które sprawiają, że stare gry przenoszone są na najnowsze wersje unreala i jeszcze ten głos merchanta no nic, czekam i tak, bo to re4
Opublikowano 20 października 20222 l Coś pięknego. Jedyny minus głos merchanta no ale nie ma róży bez kolców. Capgods znowu to zrobił
Opublikowano 20 października 20222 l RE4 pięknie zaorało Skończę tego remake na PS4 PS5 i Xboxa Series X
Opublikowano 20 października 20222 l 4 minuty temu, Ludwes napisał: i jeszcze ten głos merchanta Serduszko mnie zakłuło, okropieństwo. Reszta wygląda zajebiście
Opublikowano 20 października 20222 l Jak to chce ruszyć na PS4 xd Obłędne Edytowane 20 października 20222 l przez Szermac