Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

No najgorsze co mogli zrobić, cała reszta super.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 211,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

Dawać ten gameplay w 4k

Opublikowano

Coś pięknego to parry nozem. :obama:

Opublikowano

No i nowość w postaci skradania/kucania...

Ciekawe co z tego wyjdzie. 

Re 4 remake pozamiatał. 

Trochę się bałem o moją ulubioną część. Ale pięknie to zrobili ;)

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Nie powinienem być zaskoczony bo wiedziałem, że to będzie GOTG ale i tak rozjebało mnie to co zobaczyłem. :obama:

Opublikowano

Na siłę do czegos się przyczepie - na ten moment dekapitacji kończyć nie widziałem, musi to kurwa być jak team od goty dwójki robi.

Opublikowano

Najlepszą decyzją są te rozbudowane lokacje, gdyby to było 1:1 to chyba bym na premierę odpuścił.

Opublikowano

Og 4 jest i będzie grywalna już zawsze, bardzo dobrze że się bawią tym remakiem. poprosze zooma tej mapy z kolekcjonerki a innych filmików mogę już nie oglądać - ta gra będzie spełnieniem wszelkich marzeń, re4 to dla mnie nadal najlepsza gierka ever.

Opublikowano

FfjAiezXwAUHmUT?format=jpg&name=largeFfi-ECiUcAAtgw4?format=jpg&name=4096x409Ffi-EjWUcAAYhXP?format=jpg&name=4096x409

Spoiler

Ffi_yAbUYAE0zxF?format=jpg&name=4096x409Ffi_y9_UcAESz9_?format=jpg&name=4096x409Ffi_1JEUoAEs3ja?format=jpg&name=4096x409

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

Na siłę do czegos się przyczepie - na ten moment dekapitacji kończyć nie widziałem, musi to kurwa być jak team od goty dwójki robi.

Raczej nie będzie skoro zostawili kopniaki. Zresztą widać, że strzał ze strzelby od razu powala ganado.  Obejrzałem na spokojnie i kilku wieśniaków na tej pokazówce po prostu stoi, na jakimś wyższym poziomie trudności cały tłum powinien atakować tak by nie było czasu stać w jednym miejscu, to powinien być nieustanny mayhem. 

Opublikowano

To jest poziom pod pokaz, nie ma co do tego przywiązywać uwagi teraz.

Kurwa dr. Salvador jaki creepy chuj 

Oby tylko nie olali regenerantow :(

Opublikowano
5 minut temu, XM. napisał:

Og 4 jest i będzie grywalna już zawsze, bardzo dobrze że się bawią tym remakiem. poprosze zooma tej mapy z kolekcjonerki a innych filmików mogę już nie oglądać - ta gra będzie spełnieniem wszelkich marzeń, re4 to dla mnie nadal najlepsza gierka ever.

resident-evil-4-collectors-edition.jpg

Na razie lepszej jakości nie ma.

Opublikowano

Abandoned factory? Która to lokacja z re4 jeśli nie z wyspy?

Opublikowano

Do kolekcjonerki lepiej by taką kurteczkę dodali. Tak w ogóle to nie widzę żadnych fragmentów z wyspy.  Mendez w kapeluszu wygląda jak Undertaker. 

Opublikowano

byłem bardzo sceptyczny, ale widok pierwszego ganadosa ze skręconym karkiemi wijącym się pasożytem sprawił, że jestem trochę mniej sceptyczny :notbad:

ej dobra, wzieli mnie offguard. obejrzalem do konca. horda przy kosciółku już taka mniej oryginalna. takie tylko tam wrazenia. wczesniejszy smaczek był w sumie najciekawszy.

Swoją drogą to dziwne że z dr Salvadore nie zrobili bossa (taka teoria, wydaje sie byc troszke mobowaty) wolalbym sie zmierzyc z jednym osobnikiem, którego gubimy lub sam zwiewa, niż ich klonować. ciekaw jestem jak wygląda jego twarz pod tym workiem.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Nowe fragmenty gameplayu:

Opublikowano
9 minutes ago, Bigby said:

resident-evil-4-collectors-edition.jpg

Na razie lepszej jakości nie ma.

Creepy ta figurka z twarzą Michaela Jacksona :kekw:

Opublikowano

kurde... no nie wiem. ten horde-moment wyglada jak wyciągnięty 1-1 z oryginalu. nie kumam za bardzo takiego zabiegu. nie chodzi o zrobienie tego zupelnie inaczej, raczej podobnie, przywolujac na mysl pierwowzor. no ale dobra, to jeden kawalek wielkiej mapy, zobaczymy jak bedzie, ale juz mam zolte swiatelko zapalone.

Opublikowano

Wygląda kapitalnie, szkoda że prawdopodobnie znowu bez polskiej lokalizacji. 

Opublikowano
2 minuty temu, teamdox napisał:

Wygląda kapitalnie, szkoda że prawdopodobnie znowu bez polskiej lokalizacji. 

Gra zlokalizowana jest w fikcyjnej, hiszpańskiej wiosce. Pozdrawiam