smoo 2 247 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Żonka wygląda znów cudownie Ashley też spoko redesign Ciekawe czy Luis znów będzie komplementował jej "ballistics" Ale pewnie nie, bo pewne środowiska by się zesrały na twitterach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 10 minut temu, smoo napisał: Ciekawe czy Luis znów będzie komplementował jej "ballistics" Ale pewnie nie, bo pewne środowiska by się zesrały na twitterach. Już pomijając poważniejszą atmosferę gry, to już zdaje się w wersji VR i nie wiem, czy też nie którejś wcześniejszej to wycięli. Blood&Gore spoko, ale broń boże ktoś zwróci żartobliwie uwagę na kobiece walory... Pieprzone snowflake'i... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Wielkie propsy dla Capcomu, że gra w rekomendowanych ma RTX 1070 - REngine to nie tylko fenomenalnie skalujący się silnik, ale i jedne z najładniejszych gier na rynku. Jak widać niektórym nie przeszkadza ziemniaczany XSS i nie trzeba serii 4000 w rekomendowanych aby gra wyglądała, ale to trzeba umieć w developing. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 O podglądaniu jej majteczek też nie ma co marzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 i całe szczęście tak w ogóle to dopiero teraz zorientowałem się, że bronie nie mają już laserowego celownika pewnie tylko niektore to dostana Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Weź młody co ty gadasz... Kasetka szkoda ale jak jest strzelanie i chodzenie to ten z 4ki nie ma racji bytu. Pewnie będzie jako ulepszenie jak w re2r Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Klasycznie Must Have kolekcjonerka RE to RE zero kompromisów. Wersja PL potwierdzona przez Cenegę, że nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 godziny temu, Bzduras napisał: 2 godziny temu, darkos napisał: Wprowadzili chodzenie i celowanie Ano, już gdzieś tak przy RE2R W RE6 już było z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 RE6 mocno niedocenione sztosiwo, na które sam plułem przy premierze. Muszę jeszcze raz ograć tego mega A K C Y J N I A K A Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 minuty temu, Square napisał: W RE6 już było z tego co pamiętam. Tak, miałem na myśli rimejki gier, w których oryginalnie strzelało się stojąc w miejscu. Do tego zrobili to zgrabnie, bo celowanie w starym stylu daje lekki bonus gdy już celownik złapie focusa, dla każdego coś miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Ale z tym, że kacapski język będzie, a PL nie to się należy karna kutanga dla Ca(cap)comu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Tlou remake, DS remake, SH2 remake i RE4 Remake, w przeciagu 12 miesiecy... Prawie wszystko już gdzieś ograłem (prócz Dead Space, to będzie nowość dla mnie) wszystko mniej lub bardziej w nowych szatach, ale jednak znane, wszystko biorę (już wziąłem day1) jestem biedny, ale i wzbogacony kulturowo. RE4 Remake wygląda zajebiście, dokładnie tak, jak myślałem, że będzie wyglądał. Mam nadzieje, że następny remake to będzie Code Veronica, nie miałem przyjemności tej części ograć, a podobno ma spory potencjał na remake w stylu RE2. Wygląda, że ją ominęli, ale może jednak, kto wie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Ciekawe jak Mirek z Cenegi ma wytłumaczyć Chińczykom, że Polacy kupują wersje cyfrowe z rynków trzeciego świata, a na allegro jest to samo i oficjalny dystrybutor sprzedaje z 1000 kopii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Tlou remake, DS remake, SH2 remake i RE4 Remake, w przeciagu 12 miesiecy... Prawie wszystko już gdzieś ograłem (prócz Dead Space, to będzie nowość dla mnie) wszystko mniej lub bardziej w nowych szatach, ale jednak znane, wszystko biorę (już wziąłem day1) jestem biedny, ale i wzbogacony kulturowo. RE4 Remake wygląda zajebiście, dokładnie tak, jak myślałem, że będzie wyglądał. Mam nadzieje, że następny remake to będzie Code Veronica, nie miałem przyjemności tej części ograć, a podobno ma spory potencjał na remake w stylu RE2. Wygląda, że ją ominęli, ale może jednak, kto wie. Aha, ale za brak wersji PL, trzeba ich hejtować, pytanie, co można zrobić, by nas nie olewali... pewnie kupować więcej ich gierek, bo są zajebiste :/. Dodatkowo kupować je w naszej podsieci, co nie jest zbyt popularne xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 W RE2 Remake nie było PL napisów? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, Square napisał: W RE2 Remake nie było PL napisów? RE3 miało RE 2 też miało Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Były, ostatnio w RE3, ale musi być jakiś powód skoro im się to nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 i RE7 Coś się zepsuło przy Village i dalej jest zepsute Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 No to dziwne, że tutaj ma niby nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Nie zapominajmy że dali pl w monster hunterze którego kupiło 26 osób w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, Pupcio napisał: Nie zapominajmy że dali pl w monster hunterze którego kupi 26 osób w kraju Gdzie roboty jest w chuj wiecej, zero logiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Japońca nie zrozumiesz szkoda że takie cyrki się dzieją w 2022 gdzie kinowa wersja to powinien być standard no ale co tam. Historia w residentach jest taka że nawet małpa zrozumie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 32 minuty temu, Emet napisał: Ale z tym, że kacapski język będzie, a PL nie to się należy karna kutanga dla Ca(cap)comu. Dlatego kupię, ale używkę Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Bardzo mnie cieszy to że już w trailerze widać że powróci eleganckie gore i lepszy feedback broni niż to gówno obesrane które zaserwowała Wiocha i RE3. Easy Allies potwierdza to też w materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi