smoo 2 247 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 W Grymelu można zamówić wersję z eleganckim steelbookiem. Nigdzie indziej póki co nie widziałem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Brzydki, daliby lepiej art z covera ps2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Czekam na wersję deluxe z takim steelbookiem.Wysłane z mojego moto g52 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Mam nadzieję, ze na tym zakończą zabawę z resident evil i zabiorą się za remake onimushy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Oryginalny RE4 miał zajebiste okładki europejskie na GCN, PS2 i Wii. Chciałbym by znowu poszli w tym kierunku zamiast wklejać plejadę postaci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Pamiętam jak chorowałem na box art z czarnymi drzewami na krwistym tle. To był sztos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Coś wspaniałego. Szkoda że burgerkowcy ameby muszą mieć żołnierza na okładce bo inaczej gry nie kupią i tak zepsuli okładkową SZTUKE Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Jeszcze by pomyśleli, że chodzi o drwala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Okładka steelbooka wygląda dobrze, ale drzewa byłyby lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 z tymi okadkami to nawet, któryś wydawca badania prowadził i rzeczywiście zdecydowana większość ludzi casuali jak chciała strzelankę zabijanke kupić to te drzewa mogły by być mylące. Tyle, że branża się zmieniła i ówcześnie pudełka raczej kupują świadomi konsumenci, bo cała reszta burgerowni jest zbyt leniwa by iść do sklepu to woli sobie online klepnąć. Ciekawe czy okładka w Japonii też będzie w stylu amerykańskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Remake RE2 i RE3 mają w stylu amerykańskim więc tutaj pewnie będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 W sumie jak tak teraz patrzę, to ten Steelbook remaka i tak ładniejszy od wersji PS2, którą się tak jarałem back in the day. Niestety bezpłciowe okładki to zmora, która trwa już kilka generacji. Dzisiaj ludzie często i tak mają wyjebane jak wygląda + tak jak mówicie hameryka jedzie bardziej na cyfrze, wyzywając pudełkowców od przegrywów, którzy muszą się szczycić biblioteką w salonie jak jakimś trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Na tydzień przed premierą jeszcze raz skończę re4-HD na Hard. Dzięki temu będę mieć przejrzysty obraz zmian pomiędzy wersjami już w trakcie grania. Steelbook Remake już zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Jestem ciekaw, czy końcowy etap gry, ten uważany za najgorszy pojawi się w grze, czy będzie podobny content-cut jak w RE3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Ten steelbook podoba mi się zdecydowanie bardziej, niż okładka z PS2 - czuć kontekst. Oryginał wyglądał jak cover pięćdziesiątej części Texas Chainsaw Massacre, a nie Resident Evil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 59 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Jestem ciekaw, czy końcowy etap gry, ten uważany za najgorszy pojawi się w grze, czy będzie podobny content-cut jak w RE3. Gadający helikopter Mike musi zostać, Miał najlepsze wejście w grze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 w euro i mediaexpert dają tego steelbooka, rezerwować póki jest Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 no i gdzie ta kolekcjonerka Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Przejrzałem zapowiedź i brzmi dość dobrze, choć nadal nie wiem, czy jakoś lepiej niż oryginał. - 20-minutowe demko było mocno wyselekcjonowane, by "nie spoilerować", co sugeruje znaczące zmiany w scenariuszu - "wiele elementów rozpoznajemy, ale to raczej remix niż zwykła rekonstrukcja. O wielu detalach zastanawiamy się: to było w oryginale?" - "zdumiewająco ładne demko: wybornie oświetlone, każdy kadr kamery z idealnym kątem, potęgujący uczucie niepokoju" - nieco idąc z duchem czasu, Capcom w remake'u zawrze więcej elementów tradycyjnego horroru, więcej okrucieństwa i mroku - w tym rzeczy, które rozważano podczas tworzenia RE4. - Ogólny ton historii za bardzo się pewnie nie zmieni, ale scenariusz, charaktery postaci i ich dramy będą bardziej wszechobecne w całej grze, zamiast jak 20 lat temu bardziej być sprowadzone do scenek będących pretekstem do grania [hmmmm....] - nie tyle chcieli zmienić oryginał, co unowocześnić. "Nadal gra polega na zarządzaniu amunicją. Uczucie wkurzenia gdy pudłujesz headshota jest podobnie bolesne. Ale wszystko jest wygładzone i nowocześniejsze. Celowanie nie jest już tak powolne i trzęsione. Jeśli nie trafiasz, to wiesz, że z własnej winy" - ataki wręcz można parować nożem lekko wciskając L1, znajomy dziś zabieg - "chcemy by grać jeszcze bardziej niż w oryginale mógł grać na różne sposoby. Myślę, że gdy weźmiesz wszystkie te możliwości pod uwagę, gra jest poważną ewolucją oryginału" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 11 stycznia minie 18 lat od premiery. Ciekawe, czy Capcom pokaże coś nowego. Ostatnio jedynie potwierdzili, że wyspa nie zostanie wycięta, ale ją przerobią. Podejrzewam sporo ciemnych lokacji, używanie latarki i pełno regeneratorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Ciekawe jak będzie wyglądał zamek, bo był trochę pustawy, jprd będę musiał ogarnąć PS5, czekam na slimke, bo to „bydle” nie podoba mi się wchu, TLOU Remake, DS Remake, RE4 Remake, gierki życia po raz któryś, w lepszej oprawie, nie mam innego wyjścia, może nie teraz jeszcze, może przed Świętami, ale będzie ograne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 W dniu 24.10.2022 o 14:15, KrYcHu_89 napisał: CV właśnie to jest dziwna sprawa, sam w tą część nie grałem, nie wyszła też żadna reedycja na sprzęcie po erze PS2/GC Wyszła - jest remaster na PS3/X360, a nawet port na PS4 Nawet pudełko wyszło w Japonii z takim składakiem: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Nawet we wstece na Xboxa jest i rozdawali swego czasu w GwG Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Potwierdzam. Grałem na PS3 i mam w goldzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi