KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 26 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Ja tam raczej cieszę się jak remake próbuje coś innego niż tylko naśladować pierwowzór, ale na nowocześniejszym silniku. Pasuje mi ta mroczniejsza oprawa. Było mówione od początku, że gra będzie bardziej szła w stronę horroru, oczywiście dalej zostawiając trochę z groteski "starej" czwóreczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 A ja tam poczekam i ocenię po zagraniu, Capcom od kilku lat jeszcze mnie nie zawiódł. @Paolo de Vesir Ty nie plusik, tylko na discorda wracaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 (edytowane) Myślę, że do czwórki podejdą z jeszcze większym szacunkiem, niż do dwójki, bo wiedzą, że kasa się będzie zgadzać. Z trójki trochę wycięli, bo widocznie nie jest dla nich tak ważna w całej serii. Powiem nawet, że RE1, RE2 i RE4 to chyba najważniejsze części, a RE3, RECV i RE0 już mniej. Edytowane 3 Lutego 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Paolo wracaj, Zbyszek ćwiczy na Nas przeprosiny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 25 minut temu, zdrowywariat napisał: Myślę, że do czwórki podejdą z jeszcze większym szacunkiem, niż do dwójki, bo wiedzą, że kasa się będzie zgadzać. Z trójki trochę wycięli, bo widocznie nie jest dla nich tak ważna w całej serii. Powiem nawet, że RE1, RE2 i RE4 to chyba najważniejsze części, a RE3, RECV i RE0 już mniej. Wiadomo że 1, 2 i 4 mają większy prestiż niż 3, CV i 0. Te pierwsze były projektami robionymi przez główną ekipę od RE (Studio 4) a te drugie startowały jako spin-offy i główna ekipa co najwyżej nadzorowała prace (i nie, CV to nie miał być RE3 bo ten numerek miał przypaść grze która przekształciła się w DMC). A jeśli RE4R będzie przynajmniej w miarę kompetentną grą (a zapowiada się bardzo dobrze) to sprzeda się świetnie niezależnie od tego ile wprowadzą zmian które nie spodobają się fanatykom RE4. Nawet krytykowany RE3R sprzedał się w 6.5 mln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Red9 już chyba nie będzie takim mocarzem ulepszony na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 I tak będę nim grał, najlepsza brońka Te sidequesty powiedzmy że słysząc to w zapowiedziach miałem trochę inne wyobrażenie na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Przeklikałem się przez to i mam takie 'kurna coś mi tu nie gra, nie wiem co, ale wygląda zajebiście xD' Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Design pieska z plusów fizyka cysi ashley Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Super to wygląda, oby nie było zbyt strasznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Graficznie to jednak widać, że największą bolączką tego silnika jest kiepska fizyka i oszczędne (żeby nie powiedzieć biedne) dynamiczne cienie. Bardzo wybiórcze, mocno razi to po oczach szczególnie po ograniu ostatnich produkcji next genowych. Przeciwnicy znowu ich nei rzucają, do tego te oskryptowane animacje zgonów... Ale przynajmniej w odróżnieniu od re8 widać jakieś uszkodzenia po przyjęciu kulki. Zobaczymy, ale podjarka trochę opadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Coś pięknego ten nowy gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Będzie do ogrania jakieś demo. Orientuje się ktoś moze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Nic nie potwierdzili jeszcze, ale do każdej gry dawali to i tu zapewne będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Na pewno będzie czasowe jak do tej pory dawali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 4 godziny temu, Ludwes napisał: Red9 już chyba nie będzie takim mocarzem ulepszony na maksa Pierwszy pistolecik jest niedoceniany, a ulepszony na maksa zwiększa pięciokrotnie szansę na headshota. Jest wystarczająco dobry przez całą grę nawet na professional. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 niestety ja jestem z tego obozu, który za każdym razem, kiedy zaczyna re4 po raz kolejny, to choćbym założył sobie inaczej, to i tak nie mogę nie kupić red9 i strikera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Striker na papierze jest najmocniejszy ze strzelb. W praktyce ma kiepskie celowanie z biodra i gówniany zasięg. Ja zostaję przy pierwszym shotgunie. Ulepszony maksymalnie ma największy zasięg i najlepszą celność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Striker ma najlepsze "kontrolowanie tłumu", przez co można kilku kurwiaków położyć i dobić nożem. A Redzik to piękny Mauserek Niestety po powyższym gameplayu nie czuję żadnej podjarki, wygląda to przeciętnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Mi oprócz deszczu z remasterów gta wszystko pasuje. Jedynie będę tęsknił za tymi wszystkimi durnotami bo widać że jednak chcą żeby było chociaż troche poważniej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 jeszcze tylko merchant ma chujowy głos Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Kusi grać na kompie żeby sobie grać ze starym bo to będzie pewnie pierwszy mod to tej gry xD Capcom mógł dać do kolekcjonerki stary głos to by ogolili wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał: Striker na papierze jest najmocniejszy ze strzelb. W praktyce ma kiepskie celowanie z biodra i gówniany zasięg. Ja zostaję przy pierwszym shotgunie. Ulepszony maksymalnie ma największy zasięg i najlepszą celność. To tak jak ja zawsze zostaje przy pierwszej snajperce - po prostu animacja przeładowania i dźwięk strzału to jest kurwa orgazm dla oczu i uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi