Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Jest dobrze w chuy Spoiler poza walizką mamy teraz też schowek więc sprzedawanko broni żeby zrobić miejsce odchodzi do lamusa. Dużo nowych lokacji do zwiedzania. Harpuny w łódce nie znikają po walce z bossem więc może będą inne walki na łódce i największa bomba to ganadosy które skaczą na sufit a później na Leona, sakramencko creepy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 To jest remake, który zgniecie to wsiowe The Last od Us Part I to będzie nadRemake 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Tez sie ciesze z dopracowanego projektu. Szukalem juz nawet listy trofkow aby zobaczyc czy bedzie poziom HtoC ale bez skutku. Jeszcze nie ujawnili. Boje sie tak swoja droge ze pozniej przyjdzie pocieta wzdluz i wszerz Veronica. Badzmi szczerzy, gdzies beda musieli zaoszczedzic budzet wsadzony w 4 - tego sie boje najbardziej bo to moj ostatni wyczekiwany Remake z serii Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Capcom jednak umie. Najpierw wydał zajebistą trylogię RE. Później remake jedynki, która najbardziej się postarzała. Następnie zaryzykował z RE4, a do tego wydał jeszcze RECV i RE0. Z biegiem czasu wydał to wszystko osobno kilka razy na wszystkie sprzęty w wersji remaster. Następnie znowu zaryzykował z RE7, a teraz wydaje jedną z najlepszych (jeśli nie najlepszą) część czwartą z dopiskiem remake, która zmiażdży. Wierzę, że na tym nie koniec, że jeszcze pojawi się RECVR, RE0R i RE1RR (remake remakea jedynki w stylu dwójki). Z biegiem czasu znowu to wszystko wyda z dopiskiem remaster, a w części 10 dokona kolejnej rewolucji, tylko co tym razem, skoro było już TPP, FPP i z widokiem znad ramienia? Wystarczy dobrze pudrować stare hity i kasa będzie się zgadzać po wsze czasy Edytowane 3 Marca 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Oglądam sobie te filmy z porównaniami i dwa wnioski mi się nasuwają. Pierwszy: oryginał nadal wygląda zajebiście. Drugi: kurczę znam tę grę na pamięć. Mam oryginał kupiony na Xboxie, Playstation i Switchu. Serio potrzebuję remake day1 za 60$? Chyba nie i chyba odpuszczam. Zamiast tego wreszcie zagram w Village, którego mam od premiery, a którego nawet nie odpalałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Teraz, Homelander napisał: Oglądam sobie te filmy z porównaniami i dwa wnioski mi się nasuwają. Pierwszy: oryginał nadal wygląda zajebiście. Drugi: kurczę znam tę grę na pamięć. Mam oryginał kupiony na Xboxie, Playstation i Switchu. Serio potrzebuję remake day1 za 60$? Chyba nie i chyba odpuszczam. Zamiast tego wreszcie zagram w Village, którego mam od premiery, a którego nawet nie odpalałem Ja bym jednak na twoim miejscu się zastanowił, skoro wziąłeś - mniemam - day1: TLOU na PS3, TLOU Remaster na PS4 i TLOU Remake na PS5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Greg będzie gadał coś o grze życia itd. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Greg będzie gadał coś o grze życia itd. Pogada, pogada, pogada, a 24.3.2023 zobaczymy go w zakupach growych Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Nie to żebym jakoś mocno tęsknił, ale jednak chyba można już potwierdzić że będzie brak i AA i SW - pewnie coś pozmieniała i wydadzą jako płatne dlc ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 28 minut temu, Homelander napisał: Oglądam sobie te filmy z porównaniami i dwa wnioski mi się nasuwają. Pierwszy: oryginał nadal wygląda zajebiście. Drugi: kurczę znam tę grę na pamięć. Mam oryginał kupiony na Xboxie, Playstation i Switchu. Serio potrzebuję remake day1 za 60$? Chyba nie i chyba odpuszczam. Przy part 1 inaczej śpiewałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 39 minutes ago, Bartolinsky said: Przy part 1 inaczej śpiewałeś No dokładnie, ale RE4 nie jest dla mnie tym co TLoU. I całkiem możliwe, że zdrowy ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 18 lat minęło od premiery RE4 na Nintendo GameCube, ile lat minęło od premiery The Last of US? 10 lat więc może i najwyższa pora była wydać tego remake. Ale przez te wszystkie lata RE4 dostał tylko patcha do HD na konsole więc prawilny remake należy się jak psu kość. 20 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 TLOU dostało remaster, remake, a na PS6 będzie jeszcze reboot. 20 lat to szmat czasu i taki remake to ja rozumiem. Można się spierać o to, czy TLOU, bądź DC go potrzebował, ale nie o RE4 i pozostałe Residenty Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) Wczoraj zakupiłem w promce klasycznego RE4 i dalej ta gra jest dobra,baa nawet lubiłem taka grafikę z czasów ps2. Fakt sterowanie to dalej drewno przeokrutne, aczkolwiek wybornie się w to gra nawet dzisiaj-18 lat po premierze. A muzyczka podczas sejwowania dalej koi moja zwichrowana czaszkę Edytowane 4 Marca 2023 przez Szajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Miałem brać na PC ale czytam o problemach z denuvo przy Village i sam nie wiem. Xbox ponoć dostał już predownload. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Jestem dumny z siebie, że potrafię się powstrzymać i jedyny materiał jaki widziałem to reveal trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Ja już nic nie oglądam. No może skusze się na recke od kogucika jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 W czwartek jeszcze demko spadnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Nie muszę oglądać, będzie GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 17 minut temu, Szermac napisał: W czwartek jeszcze demko spadnie Skąd info, że akurat w czwartek? BTW, na Xboxie można robić preload, niecałe 68GB. BTW2, oczywiście już mozi to napisał, a ja nie zauważyłem złe życie, złe Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Chyba poczekam na df. Pewnie od razu będzie wiadomo co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 1 minutę temu, Bzduras napisał: Skąd info, że akurat w czwartek? Jestem przybyszem z przyszłości xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Czyli pierdolamento zagrajmera Weź podpisuj, że to Twoje przewidywania, bo się człowiek podpala i okazuje się potem, że NADAREMNO, korewa Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 35 minut temu, Bzduras napisał: Czyli pierdolamento zagrajmera Weź podpisuj, że to Twoje przewidywania, bo się człowiek podpala i okazuje się potem, że NADAREMNO, korewa No jak nie 'download demo RIGHT NOW!1' w trakcie tego czwartkowego szoł Capcomu, to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi