Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Nie wiem, może razem z premierą gry? Ludzie od marketingu to dziwne jednostki, japońscy marketingowcy na pewno mają jeszcze większy bałagan na strychu od zachodnich kolegów po fachu, tam mogą dziać się dantejskie sceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Jak juz zrobie preload tego demka to chyba siegne po fula w cyfrze bedzie grane juz w czwartkowa noc i nie trzeba zapindalac po sklepach niech sie capcom nachapie, a co. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Bzduras napisał: Nie wiem, może razem z premierą gry? Ludzie od marketingu to dziwne jednostki, japońscy marketingowcy na pewno mają jeszcze większy bałagan na strychu od zachodnich kolegów po fachu, tam mogą dziać się dantejskie sceny. Może zcancelowali demko, bo za duże zainteresowanie grą :D. 3 godziny temu, mozi napisał: Miałem brać na PC ale czytam o problemach z denuvo przy Village i sam nie wiem. Xbox ponoć dostał już predownload. Były problemy na premierę z RE8, nie jakieś duże, ale lekki stuttering z Denuvo związany tu i tam się zdarzał. Potem to wywalili, fabularne DLC ogrywałem potem i było cacy, a nawet lepiej niż cacy, gra jest ultradobrze zooptymalizowana obecnie. Niemniej jednak, żeby nie spalić, tym razem na premierę biorę na pewniejszą platformę - PS5 :). Ten silnik jest tak pięknie zoptymalizowany, że tylko jakieś dziwne akcje z PC mogą go wypierdolić :D. Edytowane 6 Marca 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Update: wersja PC ma Denuvo na premierkę, więc uważać :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 1 hour ago, MEVEK said: Jak juz zrobie preload tego demka to chyba siegne po fula w cyfrze bedzie grane juz w czwartkowa noc i nie trzeba zapindalac po sklepach niech sie capcom nachapie, a co. Nie wiem, ale wydaje mi się że nie wskoczy zaraz po północy. Jak czekałem na Deliver us Mars to udostępnili dopiero o 16 w dniu premiery. A ja jak głupek czekałem już od północy. Tyle że tam był zegar odliczający więc gdy przeliczyłem strefy czasowe to się okazało że 10AM u nich było 16:00 u nas Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Wzorem poprzednich części liczę na bilet do Auckland i granko od czwartku - jeśli tak będzie to pachnie mi to urlopem na żądanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Wzorem poprzednich części liczę na bilet do Auckland i granko od czwartku - jeśli tak będzie to pachnie mi to urlopem na żądanie. Bedziesz sie zastanawial. U mnie to pewniak, jak msza swieta w niedzielne poludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Mam zamówione w markecie wersje na PS5 (zawsze mogę zrezygnować) ale nie wiem czy zdążę do tego czasu kupić konsolę. Wiec na wszelki wypadek zrobiłem preload na Series X'a Oby ograć cyfrę jak najszybciej, później wjedzie pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Poleciales ladnie, ale kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 OJEZU TAK MI MOWCIE Capgod Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 No ostatnio miałem niesmak do ognia w Callisto w trybie 60 klatek. Dobrze, że tutaj słuchają się ludzi i zależy im dowieść dobrą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Coś czuję że przed wejściem do laboratorium trzeba będzie pampersa założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Recenzje pod koniec przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Spodziewam się 7 i 8 Dlatetgo nie oglądam/nie czytam żadnych recencji. Już po krótkich gameplayach widzę że gra to solidny kandydat do GOTY i kupuje w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Same 9 i 10 będą się sypać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Wleci Deluxe, chyba że demo przytłoczy za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Deluxe oczywiście wzięte, Capcom to jedyny developer, który może mnie golić i chętnie mu się sam nastawię czy tam przytrzymam wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Demo remake’u Mesjasza wszystkich gier. What a time to be alive. edit: jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: edit: jeszcze nie ma Stream dopiero o 1130 naszego czasu, przed nim nie spodziewałbym się dema. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Czy demko znowu będzie exclusywne dla nadkonsoli Playstation? Pytam, bo RE8 miał demko na PC i Xboxy 7 dni później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 A ja bym chciał na wszystko. Sciągnąłbym demo na SD, XSX i PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Wszystkie platformy w lewym dolnym rogu. Musicie być czujniejsi, drodzy zagrajmerzy - lata z Kojimą nie nauczyły Was analizowania każdego piksela? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Lata z Kojimą nauczyły mnie nie ufać temu co widzę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Poprzednie RE chyba miały jakieś bonusy/unlocki dla pełnej wersji po ukończeniu demka, czy się mylę? Sprawdzi się wieczorem, przede wszystkim jak działa na moim starociu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi