Opublikowano 23 marca 20232 l 2 minuty temu, Rtooj napisał: Będzie możliwość dopakowania wersji standardowej do deluxe na ps store? Bo po kupnie standardowej nie widzę na razie takiej opcji, a przyznam że ta mapka skarbów mnie kusi. Spoiler Mapa skarbów jest do kupienia u merchanta 31 minut temu, MichAelis napisał: Wszędzie wyprzedane steebooki, wieć kij wie jak to będzie. Kolekcjonerka ma ten sam steelbook co ten z preordera? Ten sam
Opublikowano 23 marca 20232 l W media expert steelbook wciąż wisi jako dostępny dla obu wersji PS5 i XSX. Tylko cena wzrosła do 360 zeta.
Opublikowano 23 marca 20232 l 28 minutes ago, Stachuu said: W media expert steelbook wciąż wisi jako dostępny dla obu wersji PS5 i XSX. Tylko cena wzrosła do 360 zeta. O cię w choj jaki miałem cenowy farcik że już w Listopadzie składałem zamówienie za 319 polskiego złota. Warto było kupić w ciemno tylko po kilku zdjęciach i jednym filmiku.
Opublikowano 23 marca 20232 l 1 minutę temu, smoo napisał: 2000pln piekny kawalerze Ja kupiłem jak inne EK ale mam gdzieś figurkę, większa wartość ma dla mnie artbook
Opublikowano 23 marca 20232 l Czaicie być lalkarzem i stawiać takie potwory i inne mamuty w pokoju na widoku?
Opublikowano 23 marca 20232 l 26 minut temu, smoo napisał: 2000pln piekny kawalerze Za tyle na dystrykzero to kozak figurka 10/10 3 razy większa.
Opublikowano 23 marca 20232 l 3 godziny temu, Stachuu napisał: W media expert steelbook wciąż wisi jako dostępny dla obu wersji PS5 i XSX. Tylko cena wzrosła do 360 zeta. własnie zamówiłem. 319 ziko. w sumie mam chyba 3 zamówione. Euro, ME i empik. zobaczymy kto jutro bedzie szybszy.
Opublikowano 23 marca 20232 l 3 hours ago, Whisker said: Ja kupiłem jak inne EK ale mam gdzieś figurkę, większa wartość ma dla mnie artbook Artbook za 2000 PLN, co to tate modern?
Opublikowano 23 marca 20232 l Tylko żeby pecetowcy się nie zlecieli. Jakie ustawienia graficzne proponujecie na seriesx?
Opublikowano 23 marca 20232 l 12 minut temu, benito82pl napisał: Tylko żeby pecetowcy się nie zlecieli. Jakie ustawienia graficzne proponujecie na seriesx? DF z demka proponowali najlepiej performance bez włosków i bez RT.
Opublikowano 23 marca 20232 l 44 minuty temu, benito82pl napisał: Tylko żeby pecetowcy się nie zlecieli. Jakie ustawienia graficzne proponujecie na seriesx? Framerate i włoski on 34 minuty temu, Szermac napisał: Bzduras to już w zamku pewnie Spoiler Za jeziorkiem po Del Lago Skrótowa recenzja:
Opublikowano 23 marca 20232 l Capcom zamiast poprawić deszcz to go usunęli w day one patchu co te chińczyki....
Opublikowano 23 marca 20232 l No chyba kolego nie masz racji. Poniżej daje filmik z deszczem (nie ma zadnych spoiler'ów) przed, i po patchu. Jak dla mnie wyglada tak samo, tyle ze zredukowali ilość kropel. Zamiast ciezkiej ulewy dali nam mzawke. Edytowane 23 marca 20232 l przez walek
Opublikowano 23 marca 20232 l 21 minutes ago, Daddy said: Capcom zamiast poprawić deszcz to go usunęli w day one patchu co te chińczyki.... A niby jak można naprawić deszcz? Zakręcając kurek Jutro odłączam konsolę od internetu przed włożeniem płyty do napędu, chcę przejść z grę z tym niesamowitym deszczem, Dopiero za drugim podejściem ściągnę łatkę.
Opublikowano 23 marca 20232 l Ktoś podrzuci jakąś pewną ofertę na wersje PC? Bo steamowe 270 jednak trochę boli. Widzę na instatgaming za 200 (EU) i 172 (Latin America)- ale żeby to działało, bo o sklepie chyba tylko u jakiegoś jutubera słyszałem.
Opublikowano 23 marca 20232 l 1 minutę temu, PiotrekP napisał: Ktoś podrzuci jakąś pewną ofertę na wersje PC? Bo steamowe 270 jednak trochę boli. Widzę na instatgaming za 200 (EU) i 172 (Latin America)- ale żeby to działało, bo o sklepie chyba tylko u jakiegoś jutubera słyszałem. 189 zł z legitnego sklepu: https://gg.deals/game/resident-evil-4/
Opublikowano 23 marca 20232 l Jak ktoś gra, głównie Zieloni to podkręćcie trochę. Pochwalcie grę, ekscytujcie się.
Opublikowano 23 marca 20232 l Fajnie ze goście którzy dostali grę za free grają w wersje PC na twitchu a Ci co zapłacili musza czekać
Opublikowano 23 marca 20232 l @Whisker jak się oprawa w porównaniu do village? Jutro porównań naocznie ale co oglądam filmiki z re4r to wydaje mi się, że jest gorzej niż w ósemce w wielu kwestiach
Opublikowano 23 marca 20232 l 1 godzinę temu, Daddy napisał: Capcom zamiast poprawić deszcz to go usunęli w day one patchu co te chińczyki.... Nic nie usunęli, w co Ty wierzysz? Deszczyk sobie pada, jest git Spoiler Obrona chatki Żadne dlc w tym roku nie podejdzie do Lijona w walce o goty, rzekłem, wracam grać 45 minut temu, Daffy napisał: @Whisker jak się oprawa w porównaniu do village? Podobnie, trochę lepiej na korzyść 4 - te efekty pogodowe momentami