Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 W sumie dla mnie deal braker, dzięki za info, bo zastanawiałem się która wersje brać. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 U mnie na xboxie i LG CX wygląda dobrze na Dolby Vision. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Ok wioska skończona, zobaczymy co przyniesie zamek. To dalej kapitalna pozycja ale wioska całościowo mnie trochę rozczarowała. Slabsze boss fighty, beznadziejny głos Ady, wizualnie też gra niczym się nie wyróżnia (wioska w village ładniejsza, wykonanie wody to jakiś żart, tekstury miejscami słabe). 3 1 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 bo Dolby Vision rozwiązuje problem mleka w praktycznie każdej grze gdzie występowały problemy z HDRem Czytam Was i zostaje mi bóldupić, że wczoraj nie pojechałem po własną kopię i nie spędzę niedzieli z mesjaszem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Teraz, Paolo de Vesir napisał: bo Dolby Vision rozwiązuje problem mleka w praktycznie każdej grze gdzie występowały problemy z HDRem Nie. Callisto i w sumie RE2 wyglądają okropnie. Plague Tale 2 też miał problemy. Nie jest tak kolorowo z DV. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Teraz, Paolo de Vesir napisał: bo Dolby Vision rozwiązuje problem mleka w praktycznie każdej grze gdzie występowały problemy z HDRem U mnie dv w re3r na xsx mleko, a hdr gites. Ogólnie hdr na xsx miażdży u mnie w każdej grze a na ps5 głównie w exach. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Resident 3 z drugiej strony wyglądał zajebiście. edit: to chyba loteria, bo na B8 naprawdę kozacko wyglada No nic, nie będę spamował. Bawcie sie dobrze ratując hotówę Ashley. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Potwierdzam. RE3 DV u mnie jest prześliczny. Szkoda, że ogołocili fizykę zombie. Widać poprawki względem dwójki. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Potwierdzam. RE3 DV u mnie jest prześliczny. Szkoda, że ogołocili fizykę zombie. Widać poprawki względem dwójki. Ty grasz w re4r na xsx? Edit. No tak. Może kupie pudełko na xsx, bo tam z hdr nigdy problemów. Edytowane 26 marca 2023 przez Donatello1991 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Przez ciebie odpaliłem trójkę i znowu musiałem się przekonać jak chujowo się celuje w tym Remaku 4 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Jednak nie wytrzymałem i wziąłem wersję na Steam. Wieczorkiem będzie grane w ultrawide liczę, że dostanę smergla Cytuj
Popi 92 Opublikowano 26 marca 2023 Autor Opublikowano 26 marca 2023 Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już mnie nic nie zaskoczy. 3 12 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Ahhh te spusty na RE2R ale to byla gra o Mr X ktory byl najgorszego typu Botem Imho 10/10 Oceny calkowicie zasluzone a ja jakims super fanem RE4 nie jestem zawsze bylem z tymi co mowili ze to nie jest RE tylko jakies Pif Paf xD Remake ta niedpgodnosc naprawil jest mroczniej straszniej kazdy Boss jest lepszy w porownaniu do oryginalu. Nie bawilem sie tak dobrze od Elden Ringa <3 Te Regeneratory to taki troche zywe w porownaniu do oryginalu xD 5 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Mnie natomiast remake bardziej się podoba od oryginału, tak stricte same usprawnienia, dynamika i mobilność bohatera. Tak samo jak w oryginale uwielbiałem wioskę, tak w remaku zamek robi imo jeszcze bardziej i jest top. Nie mogę się doczekać znienawidzonej wyspy czy zrobi lepiej Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wet_willy 2 163 Opublikowano 26 marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 marca 2023 Jak czytam ten temat i glupoty ktore tutaj ludzie wypisuja to przypominam sobie ze jestem na forum na ktorym ludzie mysla ze Horizon jest dobra gra albo ze byl najlepsza gra zeszlego roku. Wracam uciekac przed Regenarotarami bo nie mam jeszcze Thermala 10 2 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Nowe RE4 zacne, lecz dychy nie wystawię. I tyle. Piszę to jako weteran serii, z naciskiem na dawny romans Leona i Ashley. RE2R pozostanie lepsze z bardzo prostej przyczyny - zmiany nastąpiły na płaszczyznie mechaniki. Z RE4 jest tak samo jak z remake RE1. Konwencja plus schematy są identyczne, a diablisko siedzi w szczegółach i usprawnieniach. Mocne 9, wystarczy? 1 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Moim zdaniem na ps5 z HDR git wygląda. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 RE Engine wygląda od czasów RE7. Czekam aż Capcom opracuje drugą wersję tego silniczka. Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Ostateczne starcie z Krauserem, coś niesamowitego 1 1 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Panowie nie wiem co wam tak slabo idzie na tym hardcorze, ja uwazam, ze jest dosyc latwo i ide jak przecinak. Dotarlem do zamklu i red9, mysliwski karabin i nóż juz ulepszone na maxa, do tego zakupiony i ulepszony magnum. Przy siostrach full apteczek i amo (chyba z 7 granatów miałem), to samo chatka. Moze w sumie dlatego, że gram na myszce i headshoty wchodzą dobrze? Celnosc 85%+ przy każdym rozdziale. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Na myszce to te remaki zamieniają się w CSa Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Jestem po pierwszym spotkaniu z Krauserem i zamek nieźle odświeżyli, bo wioska w miarę wiernie trzymała się oryginału. Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 47 minut temu, smallv86 napisał: Panowie nie wiem co wam tak slabo idzie na tym hardcorze, ja uwazam, ze jest dosyc latwo i ide jak przecinak. Dotarlem do zamklu i red9, mysliwski karabin i nóż juz ulepszone na maxa, do tego zakupiony i ulepszony magnum. Przy siostrach full apteczek i amo (chyba z 7 granatów miałem), to samo chatka. Moze w sumie dlatego, że gram na myszce i headshoty wchodzą dobrze? Celnosc 85%+ przy każdym rozdziale. Obrona chatki nie była aż taka tragiczna, tylko trzeba było mieć na to sposób a nie latać jak kogut bez głowy. Walka z siostrami - tutaj fajnie mi się udało, na dzień dobry granat, strzelanie ze strzelby po głowach jak leżą, granat błyskowy, dobicie ze strzelby, obie zdechły w miejscu gdzie się pojawiły i zostało dobić resztę. Na razie najtrudniejszy był troll i brodaty. Amunicji czasami w zamku brakuje, nie lubię latać na oparach,a tutaj czasami nie miałem pocisków do strzelby. Walka jest niesamowita, czasami ma się ochotę powtarzać pomieszczenia żeby jeszcze raz rozwalać głowy jak dynie. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Grać standard czy hardcore? Jest napisane, że standard to dla ludzi, którzy nie grali w oryginał więc jedyny słuszny wybór dla mnie to hardcore. Czym się różni, jest bardzo irytujący? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi