Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Popi

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Szermac napisał:

Takie pytanie bo sobie lece casualowo aby zebrać wszystkie skarby. Jak rozumiem wszystkie małe kluczyki do szafek da się znaleźć ? Nie jest tak, że jakiejś szafki nie otworzę nie ?

ja się trochę zesrałem na zamku że przegapiłem ale spokojnie pod prawie sam koniec kluczyk się znalazł i można było wrócić do szuflady. 

A kusza imo spoko, raz w łeb potem dobitka z buta i nożyk. Pseudogranatnik też ok bo wywraca mobki. 

No, prawie.

Są jakieś drobnostki jak wkurwiajacy momentami brak klatek nieśmiertelności po założeniu kopa i budzimy się od razu z nożem w plecach, stękanie Ashley po przebiegnięciu 5m jakby miała mukowiscydoze, brak qte w scenkach albo wyjebanie dwóch ścieżek po obronie chaty ale to drobnostki bo to co jest + nowe lokacje i zmienione stare są w kurwe dobre. Na razie jestem w zamku i easy gotg.

Ja nadal w zamku i kolejny opad szczeny

Spoiler

pasożyty w zbrojach :obama:

Co ten Capcom. W ogóle nowi przeciwnicy są fpytkę i pasują jak ulał. W żaden sposób nie czuć, aby byli dodani na siłę czy coś.

Ashley stęka nawet jak się idzie spacerkiem, ona musi mieć jakąś niewydolność, nie ma innej opcji.

5 godzin temu, XM. napisał:

Są jakieś drobnostki jak wkurwiajacy momentami brak klatek nieśmiertelności po założeniu kopa i budzimy się od razu z nożem w plecach

Ten brak klatek nieśmiertelności w niektórych sytuacjach potrafi nieźle dać w kość. Raz mnie te latające robale pokroiły w powietrzu jak chciałem dać susa z balkonu :notlikethis:

No i ukończone. Pierwszy raz w życiu. Gdybym zagrał w 2005 to bym stwierdził pewnie, że gra życia i 10/10. Ogólnie to nie ma co się rozpisywać, bo grę znacie od podszewki. Wkurzyła mnie tylko zabawa z hdr. Gameplay wymiata. Walki z bossami bardzo fajne, ale łatwe. Chociaż z tą mechanika sięgająca dawne lata, to by ciężko było o coś trudniejszego i bardziej responsywnego, żeby się nie wkru  zac. No i dużo lepsza od re2r. Nie lubię osranego backtrackingu. Czy teraz dałbym 10/10? Tak, bo brakuje obecnie takich gier. Dead Space, RE4. Kwintesencja singielplayer. Przejdę po chwili odpoczynku drugi raz to i 12/10 będzie. Niech żyją gry singiel player.

• Plusik 1
  • This 1