Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Popi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo wszystko mam te same wrażenie co szermac - w remaku czyszczę pomieszczenia do zera by je potem w spokoju zwiedzać gdzie w oryginale miałem wrażenie że czasem mnie gonili bez końca. No chyba że już jestem bardziej skillowy zagrajmer niż lata temu xdd

Opublikowano

Przypomniałem sobie, że przeciwnicy odradzają się tylko na początku w wiosce w Separate Ways. Po prostu trzeba zebrać klucz i potem lecieć uruchomić dzwon. Inaczej bez końca będą ganiać Leona.  

Opublikowano

Jedynie w walce z Salazarem był dead spot gdzie boss nas nie mógł dosięgnąć i te małe kraby się pojawiały w nieskończoność. Tam można było podreperować się trochę z amo. Z tym, że to bardziej był bug/glitch niż zamierzona mechanika. 

Opublikowano

Ten kto wymyślił i wsadził do gierki sekwencję

Spoiler

ucieczki przed Mendezem

powinien zostać zwolniony i ogólnie "zapierdalać na galerze":shotgun:

Kto do chuja pomyślał "ej, to może być fajne, gracze lubią takie randomowo zjebane momenty"? :philosoraptor:

Opublikowano

A już siódmy raz powtarzam :reggie:

Ta yebana labadziara (choć całkiem fajna z niej dupencja w tej wersji) raz tylko oberwie, kładzie się na glebę no i restart, bo zaraz dziadzia ją bierze na ramię odchodzą w siną dal.

• Haha 1
  • beka z typa 2
Opublikowano

Kurde, mi się podobał ten moment - dobrze, że zostawili motyw zawiązywania gołymi rękami metalowych prętów na kokardkę.

Wieśniaki tam też są mocno osłabieni i padają po max 2 strzałach - na standard. 

Opublikowano
2 godziny temu, łom napisał:

Ale oni nie respili się bez końca. Wyskakiwało z 4 (w odstępach czasowych) i tyle, tylko że to się dzieje z 5 minut po wejściu do sali więc w tym czasie można było wybić wszystkich, zacząć kręcić korbką i być zaskoczonym że niby wszędzie się biegało a tu jakiś mnich się pałęta.

Z tego co pamiętam nawet w pomieszczeniu z kulą na łańcuchu nie respili się bez końca.

2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał:

Ja tam zawsze biegnę od razu z Ashley do tego pomieszczenia, zostawiam ją przy ścianie w kącie i wybijam wszystkich, większość wchodzi drzwiami, kilku wypada przez sufit, ale na pewno nie trwa do bez końca. 

Będę przechodził w tym roku po raz kolejny to będę uczulony na to i sprawdzę, dzięki 

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Przypomnijcie proszę kiedy dostaje się większą walizeczkę? Nie ukrywam, zewyprobowalbym inne brońki.

Przecież możesz zostawiać bronie w Storage przy maszynach.