Opublikowano 29 marca 20232 l Mimo wszystko mam te same wrażenie co szermac - w remaku czyszczę pomieszczenia do zera by je potem w spokoju zwiedzać gdzie w oryginale miałem wrażenie że czasem mnie gonili bez końca. No chyba że już jestem bardziej skillowy zagrajmer niż lata temu xdd
Opublikowano 29 marca 20232 l W RE4 jest skończona liczba wrogów. O trochę można przekroczyć 1000 ale nie więcej.
Opublikowano 29 marca 20232 l Nie wiem ilu bylo ludkow do zabicia w RE4 ale ja zabijajac prawie wszystko na pierwszym przejsciu mialem 942 kille na liczniku.
Opublikowano 29 marca 20232 l Przypomniałem sobie, że przeciwnicy odradzają się tylko na początku w wiosce w Separate Ways. Po prostu trzeba zebrać klucz i potem lecieć uruchomić dzwon. Inaczej bez końca będą ganiać Leona.
Opublikowano 29 marca 20232 l Jedynie w walce z Salazarem był dead spot gdzie boss nas nie mógł dosięgnąć i te małe kraby się pojawiały w nieskończoność. Tam można było podreperować się trochę z amo. Z tym, że to bardziej był bug/glitch niż zamierzona mechanika.
Opublikowano 29 marca 20232 l Przypomnijcie proszę kiedy dostaje się większą walizeczkę? Nie ukrywam, zewyprobowalbym inne brońki.
Opublikowano 29 marca 20232 l Jeszcze w wiosce kupiec da możliwość kupna większej, od którego momentu ma to w sprzedaży to już nie pamietam
Opublikowano 29 marca 20232 l Ten kto wymyślił i wsadził do gierki sekwencję Spoiler ucieczki przed Mendezem powinien zostać zwolniony i ogólnie "zapierdalać na galerze" Kto do chuja pomyślał "ej, to może być fajne, gracze lubią takie randomowo zjebane momenty"?
Opublikowano 29 marca 20232 l A już siódmy raz powtarzam Ta yebana labadziara (choć całkiem fajna z niej dupencja w tej wersji) raz tylko oberwie, kładzie się na glebę no i restart, bo zaraz dziadzia ją bierze na ramię odchodzą w siną dal.
Opublikowano 29 marca 20232 l Dokladnie strzlasz w pierwszego Zombiaka biegniesz strzelasz w pierwsza beczke pozniej w druga beczke koniec. Ty w Water Roomie pewnie w depresje popadniesz xD
Opublikowano 29 marca 20232 l Kurde, mi się podobał ten moment - dobrze, że zostawili motyw zawiązywania gołymi rękami metalowych prętów na kokardkę. Wieśniaki tam też są mocno osłabieni i padają po max 2 strzałach - na standard.
Opublikowano 29 marca 20232 l Tam wystarczy w jednego wiesniaka strzelic tego pierwszego na srodku drogi reszta to beczki.
Opublikowano 29 marca 20232 l 2 godziny temu, łom napisał: Ale oni nie respili się bez końca. Wyskakiwało z 4 (w odstępach czasowych) i tyle, tylko że to się dzieje z 5 minut po wejściu do sali więc w tym czasie można było wybić wszystkich, zacząć kręcić korbką i być zaskoczonym że niby wszędzie się biegało a tu jakiś mnich się pałęta. Z tego co pamiętam nawet w pomieszczeniu z kulą na łańcuchu nie respili się bez końca. 2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał: Ja tam zawsze biegnę od razu z Ashley do tego pomieszczenia, zostawiam ją przy ścianie w kącie i wybijam wszystkich, większość wchodzi drzwiami, kilku wypada przez sufit, ale na pewno nie trwa do bez końca. Będę przechodził w tym roku po raz kolejny to będę uczulony na to i sprawdzę, dzięki
Opublikowano 29 marca 20232 l 1 godzinę temu, Czezare napisał: Przypomnijcie proszę kiedy dostaje się większą walizeczkę? Nie ukrywam, zewyprobowalbym inne brońki. Przecież możesz zostawiać bronie w Storage przy maszynach.
Opublikowano 29 marca 20232 l Czy ta poza John Wick'a jest randomowa, czy odpala się w jakiś określony sposób?
Opublikowano 29 marca 20232 l W sensie z trzymaniem broni bokiem? To chyba działa z automatu jak ganado są blisko lufy.
Opublikowano 29 marca 20232 l Powiem wam ze na maxa ulepszony SG09 to jest kurde pistolet ❤️ Moze mam duzo szczescia ale 4 strzaly 4 glowy pekaja jak Arbuzy ❤️
Opublikowano 29 marca 20232 l Ja teraz latam z punisherem bo chciałem mieć laser żeby poczuć się jak w og
Opublikowano 29 marca 20232 l Tylko jedna rzecz mnie w tej grze wyprowadza z rownowagi STRZELNICA trzeba byc niezlym masochista zeby zrobic wszystko na S z wszystkimi Czaszkami @_@
Opublikowano 29 marca 20232 l Poziom kreatywności na najwyszym poziomie. Jak ten koleś na to wpadł? Walka z bossem Bitores Mendez Spoiler