Opublikowano 31 marca 20232 l Chyba chodzi bardziej o ten zniszczony który ma bramę do sprzedawcy i gondoli. Edytowane 31 marca 20232 l przez Rtooj
Opublikowano 31 marca 20232 l Ten w ktorym wylatuja z pod podlogi przed tronem. Nie mozna go szybko przebiec i zrobic 2 dzwigni trzeba zabic 50 robali bo one zabija ciebie traci sie tam z 12 minut.
Opublikowano 31 marca 20232 l 1 godzinę temu, wet_willy napisał: Ogolnie z tego ci widze to na Pro zakladajac ze masz zbroje bez ktorej do Pro nawet bym nie podchodzil to upierdliwe sa tak naprawde Chatka, Robale w Bug Roomie, Wozek, Krauser reszta nie rozni sie w sumie niczym od Hardcore roznica jest brak Auto Save. Wózek jest łatwy, pomiędzy jedną, a a drugą przejażdżką jest maszyna do pisania. Dla mnie jeden z najgorszych momentów (jeżeli nie najgorszy) to dwa Garradory, straciłem tam prawie wszystkie pociski i połowę granatów na kutafony niemyte nie wiem co za sadysta projektował tę walkę, już same Garradory to wyzwanie, a tu jeszcze trzeba biegać pomiędzy mobkami.
Opublikowano 31 marca 20232 l 10 minut temu, Josh napisał: dwa Garradory, straciłem tam prawie wszystkie pociski i połowę granatów na kutafony niemyte na hc czy pro?
Opublikowano 31 marca 20232 l 32 minuty temu, Josh napisał: Wózek jest łatwy, pomiędzy jedną, a a drugą przejażdżką jest maszyna do pisania. Dla mnie jeden z najgorszych momentów (jeżeli nie najgorszy) to dwa Garradory, straciłem tam prawie wszystkie pociski i połowę granatów na kutafony niemyte nie wiem co za sadysta projektował tę walkę, już same Garradory to wyzwanie, a tu jeszcze trzeba biegać pomiędzy mobkami. Przecież ta walka jest banalna Wystarczy co jakiś czas wystrzelić tam gdzie są mobki, aby Garradory je rozwaliły i w końcu przestaną dochodzić nowi. Potem już tylko w kuckach skradać się za plecy Garradorów, po strzale lub dwóch z magnum w czuły punkt (nożem też można, ale nie sprawdzałem, nie wiem jaki zadaje damage) i po sprawie.
Opublikowano 31 marca 20232 l 13 minutes ago, Brolin said: Przecież ta walka jest banalna Wystarczy co jakiś czas wystrzelić tam gdzie są mobki, aby Garradory je rozwaliły i w końcu przestaną dochodzić nowi. Potem już tylko w kuckach skradać się za plecy Garradorów, po strzale lub dwóch z magnum w czuły punkt (nożem też można, ale nie sprawdzałem, nie wiem jaki zadaje damage) i po sprawie. Ale jest roznica pomiedzy chce przejsc gre ponizej 5h i z mniej niz 15 Save na Pro a Hehe prosta walka bede sie tam campil za stolem 20 minut. Jak ci sie nie spieszy to ta gra w ogole nie jest trudna xD Tam powaznie najlepsza opcja jest wyciagnac Spreje i z Chicago Tankowac Damage zabijajac wszystko
Opublikowano 31 marca 20232 l Ale graficznie to jest nierówna ta gra i skoki między re2 a re4 - nawet sama mimika twarzy Leona to są różnice dwóch generacji conajmniej.
Opublikowano 31 marca 20232 l Capcom wszystkie pieniążki dał na dwójke i już nie starczyło na mimike w przyszłych grach
Opublikowano 31 marca 20232 l Szybko się przyzwyczaił do bolcowania. Co do następnej części, to powinna być bardziej stonowana, coś na wzór RE7/RE2. Remake jedynki byłby tutaj w sam raz. Capcom od trójki zaczął kłaść coraz większy nacisk na akcję i zaraz znowu zapędzą się w rejony strzelankowego RE6.
Opublikowano 31 marca 20232 l 18 minut temu, XM. napisał: Ale graficznie to jest nierówna ta gra i skoki między re2 a re4 - nawet sama mimika twarzy Leona to są różnice dwóch generacji conajmniej. Kurcze, to dwójka serio taki kosior graficzny? Dobrze, że REmake2 jeszcze przede mną.
Opublikowano 31 marca 20232 l 1 godzinę temu, wet_willy napisał: Ale jest roznica pomiedzy chce przejsc gre ponizej 5h i z mniej niz 15 Save na Pro a Hehe prosta walka bede sie tam campil za stolem 20 minut. Jak ci sie nie spieszy to ta gra w ogole nie jest trudna xD Tam powaznie najlepsza opcja jest wyciagnac Spreje i z Chicago Tankowac Damage zabijajac wszystko Przecież oni są ślepi, więc nie trzeba się campić, tylko chodzić w kuckach, całość trwa max kilka minut. Edytowane 31 marca 20232 l przez Brolin
Opublikowano 31 marca 20232 l @Josh jak der laga robi tego nurasa na nas z góry to da się tego uniknąć. Po umarłem sobie na pro od tego
Opublikowano 31 marca 20232 l 1 hour ago, Paolo de Vesir said: Kurcze, to dwójka serio taki kosior graficzny? Dobrze, że REmake2 jeszcze przede mną. RE2 Remake to ideał. RE4 remake to tylko bardzo dobry akcyjniak.
Opublikowano 31 marca 20232 l Nie zgadzam sie RE2 tylko graficznie jest lepszy co w sumie nie trudne bo mapa jest wielkosci wyspy xD Gra pod wieloma wzgledami jest gorsza niz 30 letni orginal
Opublikowano 31 marca 20232 l 54 minutes ago, Brolin said: Przecież oni są ślepi, więc nie trzeba się campić, tylko chodzić w kuckach, całość trwa max kilka minut. Na jakim poziomie trudnosci grasz? XD
Opublikowano 31 marca 20232 l Nie grałem na hardcore ale jestem w stanie sobie wyobrazić co jest na wyższych w tej sekcji. Taaa na kuckach.
Opublikowano 31 marca 20232 l 10 godzin temu, Basior napisał: Ja bym chciał 5 i 6, ale z mocnym przemodolowaniem. Mogliby mocno to przemodelować. Broń kurwa Boze!
Opublikowano 31 marca 20232 l Możemy udawać, że szóstka nigdy nie wyszła? To już bym nawet wolał remake Revelations.
Opublikowano 31 marca 20232 l Mam takie pytanko bo czegoś nie kumam xd Spoiler Jak mam ogarnąć sobie klucz z brzucha regeneratora w runie only handgun,knife ? Wcześniej ogarniałem za pomocą termalnej lunety w karabinie :hmmmm:
Opublikowano 31 marca 20232 l 3 godziny temu, messer88 napisał: na hc czy pro? Pro. Ale na HC też mnie trochę tam przeorali. 3 minuty temu, Szermac napisał: Mam takie pytanko bo czegoś nie kumam xd Ukryj zawartość Jak mam ogarnąć sobie klucz z brzucha regeneratora w runie only handgun,knife ? Wcześniej ogarniałem za pomocą termalnej lunety w karabinie :hmmmm: Regeneratory można zabić każdą inną bronią. Po prostu zajmuje to trochę dłużej.
Opublikowano 31 marca 20232 l 2 minuty temu, Josh napisał: Pro. Ale na HC też mnie trochę tam przeorali. Regeneratory można zabić każdą inną bronią. Po prostu zajmuje to trochę dłużej. A można sobie podglądać jedna bronią a strzelać z pistoletu :D?
Opublikowano 31 marca 20232 l Regeneratorzy go nienawidzą, odkrył jeden prosty trik na kasowanie pasożytów w ich dupach. Kliknij tutaj i odkryj jego sekret!