Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Chyba chodzi bardziej o ten zniszczony który ma bramę do sprzedawcy i gondoli. Edytowane 31 Marca 2023 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Ten w ktorym wylatuja z pod podlogi przed tronem. Nie mozna go szybko przebiec i zrobic 2 dzwigni trzeba zabic 50 robali bo one zabija ciebie traci sie tam z 12 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 godzinę temu, wet_willy napisał: Ogolnie z tego ci widze to na Pro zakladajac ze masz zbroje bez ktorej do Pro nawet bym nie podchodzil to upierdliwe sa tak naprawde Chatka, Robale w Bug Roomie, Wozek, Krauser reszta nie rozni sie w sumie niczym od Hardcore roznica jest brak Auto Save. Wózek jest łatwy, pomiędzy jedną, a a drugą przejażdżką jest maszyna do pisania. Dla mnie jeden z najgorszych momentów (jeżeli nie najgorszy) to dwa Garradory, straciłem tam prawie wszystkie pociski i połowę granatów na kutafony niemyte nie wiem co za sadysta projektował tę walkę, już same Garradory to wyzwanie, a tu jeszcze trzeba biegać pomiędzy mobkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 10 minut temu, Josh napisał: dwa Garradory, straciłem tam prawie wszystkie pociski i połowę granatów na kutafony niemyte na hc czy pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 32 minuty temu, Josh napisał: Wózek jest łatwy, pomiędzy jedną, a a drugą przejażdżką jest maszyna do pisania. Dla mnie jeden z najgorszych momentów (jeżeli nie najgorszy) to dwa Garradory, straciłem tam prawie wszystkie pociski i połowę granatów na kutafony niemyte nie wiem co za sadysta projektował tę walkę, już same Garradory to wyzwanie, a tu jeszcze trzeba biegać pomiędzy mobkami. Przecież ta walka jest banalna Wystarczy co jakiś czas wystrzelić tam gdzie są mobki, aby Garradory je rozwaliły i w końcu przestaną dochodzić nowi. Potem już tylko w kuckach skradać się za plecy Garradorów, po strzale lub dwóch z magnum w czuły punkt (nożem też można, ale nie sprawdzałem, nie wiem jaki zadaje damage) i po sprawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 13 minutes ago, Brolin said: Przecież ta walka jest banalna Wystarczy co jakiś czas wystrzelić tam gdzie są mobki, aby Garradory je rozwaliły i w końcu przestaną dochodzić nowi. Potem już tylko w kuckach skradać się za plecy Garradorów, po strzale lub dwóch z magnum w czuły punkt (nożem też można, ale nie sprawdzałem, nie wiem jaki zadaje damage) i po sprawie. Ale jest roznica pomiedzy chce przejsc gre ponizej 5h i z mniej niz 15 Save na Pro a Hehe prosta walka bede sie tam campil za stolem 20 minut. Jak ci sie nie spieszy to ta gra w ogole nie jest trudna xD Tam powaznie najlepsza opcja jest wyciagnac Spreje i z Chicago Tankowac Damage zabijajac wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Ale graficznie to jest nierówna ta gra i skoki między re2 a re4 - nawet sama mimika twarzy Leona to są różnice dwóch generacji conajmniej. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Capcom wszystkie pieniążki dał na dwójke i już nie starczyło na mimike w przyszłych grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Szybko się przyzwyczaił do bolcowania. Co do następnej części, to powinna być bardziej stonowana, coś na wzór RE7/RE2. Remake jedynki byłby tutaj w sam raz. Capcom od trójki zaczął kłaść coraz większy nacisk na akcję i zaraz znowu zapędzą się w rejony strzelankowego RE6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 18 minut temu, XM. napisał: Ale graficznie to jest nierówna ta gra i skoki między re2 a re4 - nawet sama mimika twarzy Leona to są różnice dwóch generacji conajmniej. Kurcze, to dwójka serio taki kosior graficzny? Dobrze, że REmake2 jeszcze przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, wet_willy napisał: Ale jest roznica pomiedzy chce przejsc gre ponizej 5h i z mniej niz 15 Save na Pro a Hehe prosta walka bede sie tam campil za stolem 20 minut. Jak ci sie nie spieszy to ta gra w ogole nie jest trudna xD Tam powaznie najlepsza opcja jest wyciagnac Spreje i z Chicago Tankowac Damage zabijajac wszystko Przecież oni są ślepi, więc nie trzeba się campić, tylko chodzić w kuckach, całość trwa max kilka minut. Edytowane 31 Marca 2023 przez Brolin Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 A Wy robiliście już parry na wężu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 @Josh jak der laga robi tego nurasa na nas z góry to da się tego uniknąć. Po umarłem sobie na pro od tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 hour ago, Paolo de Vesir said: Kurcze, to dwójka serio taki kosior graficzny? Dobrze, że REmake2 jeszcze przede mną. RE2 Remake to ideał. RE4 remake to tylko bardzo dobry akcyjniak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Zdecydowanie RE4make nie jest "tylko bardzo dobry" Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Nie zgadzam sie RE2 tylko graficznie jest lepszy co w sumie nie trudne bo mapa jest wielkosci wyspy xD Gra pod wieloma wzgledami jest gorsza niz 30 letni orginal Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 54 minutes ago, Brolin said: Przecież oni są ślepi, więc nie trzeba się campić, tylko chodzić w kuckach, całość trwa max kilka minut. Na jakim poziomie trudnosci grasz? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 391 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Nie grałem na hardcore ale jestem w stanie sobie wyobrazić co jest na wyższych w tej sekcji. Taaa na kuckach. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 10 godzin temu, Basior napisał: Ja bym chciał 5 i 6, ale z mocnym przemodolowaniem. Mogliby mocno to przemodelować. Broń kurwa Boze! 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Możemy udawać, że szóstka nigdy nie wyszła? To już bym nawet wolał remake Revelations. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Mam takie pytanko bo czegoś nie kumam xd Spoiler Jak mam ogarnąć sobie klucz z brzucha regeneratora w runie only handgun,knife ? Wcześniej ogarniałem za pomocą termalnej lunety w karabinie :hmmmm: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Szczelasz na oko Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 3 godziny temu, messer88 napisał: na hc czy pro? Pro. Ale na HC też mnie trochę tam przeorali. 3 minuty temu, Szermac napisał: Mam takie pytanko bo czegoś nie kumam xd Ukryj zawartość Jak mam ogarnąć sobie klucz z brzucha regeneratora w runie only handgun,knife ? Wcześniej ogarniałem za pomocą termalnej lunety w karabinie :hmmmm: Regeneratory można zabić każdą inną bronią. Po prostu zajmuje to trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 minuty temu, Josh napisał: Pro. Ale na HC też mnie trochę tam przeorali. Regeneratory można zabić każdą inną bronią. Po prostu zajmuje to trochę dłużej. A można sobie podglądać jedna bronią a strzelać z pistoletu :D? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Regeneratorzy go nienawidzą, odkrył jeden prosty trik na kasowanie pasożytów w ich dupach. Kliknij tutaj i odkryj jego sekret! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi