Szermac 2 631 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Rtooj zadał bardzo dobre pytanie proszę o poważną odpowiedź xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Walka z Salazarem Ta muzyka, jego animacja, arena, klimat Jeden z najlepszych boss-fightów w gierkach ever. Ta kolumna z prawej ratowała mi dupsko, czułem się jak Jerome A później prawie obsrałem zbroję (pun intended), jak polowałem na szczura z nożykiem przy podłodze i... Na drugi raz już nie dałem się nabrać, bo widziałem, co się czai za rogiem, ale ogólnie GOTY momenty - cudo. No i przegapiłem jeden skarb w sali tronowej, do której nie poszedłem, bo mi się ubzdurało, że to dopiero na wyspie będzie, a teraz to już niestety się nie cofnę i 40/41 zostanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Też mi się podoba jak zmienili starcie z kurduplem. Jest trudniejsze i bardziej dynamiczne niż w klasyku. Btw, patrzcie co wylosowałem. Za takie puszczanie oczka w stronę graczy kocham Capcom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 A ktoś tu pisał że wszystkie walki z bossami lepsze w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Kłamali w żywe oczy forumowiczom albo są niespełna rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 56 minutes ago, Szermac said: Mam takie pytanko bo czegoś nie kumam xd Reveal hidden contents Jak mam ogarnąć sobie klucz z brzucha regeneratora w runie only handgun,knife ? Wcześniej ogarniałem za pomocą termalnej lunety w karabinie :hmmmm: Reneneratora można wydobyć ze szklanej kopuły zwyczajnie niszcząc ją nożem, regenerator wypada i zaczyna się zabawa w kucie + szlachtowanie z przerwą na parry gdy zechce nam machnąć łapą, ale te można poucinać Trzeba się namachać niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Za szczelnice sa jakies konkretne dodatki czy tylko monety ktore wymieniamy na ozdobne perki do walizki Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Każdy gracz powinien te S chociaż porobić, czaszki i gwiazdki już inna jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 38 minut temu, MEVEK napisał: Za szczelnice sa jakies konkretne dodatki czy tylko monety ktore wymieniamy na ozdobne perki do walizki Tylko zawieszki i dobra zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Czy gdzieś można nabyć później laser do Red9? Wziąłem laser od merczanta za 10 kamyków, ale on pasuje li tylko do tej podstawowej klamki Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Nope Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Gdybyś coś to już są stroje z dlc Spoiler 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Ja szukałem Ady ale chyba usunęli z nexusa albo jestem ślepy Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ja szukałem Ady ale chyba usunęli z nexusa albo jestem ślepy Ada jest, ale ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Czyli nie ma Ady Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 16 minut temu, Pupcio napisał: Nope Jak to kuwa nope? Przeca pamiętam, że laserek w tej spluwce w pierwszej iteracji gry był Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 hour ago, MEVEK said: Za szczelnice sa jakies konkretne dodatki czy tylko monety ktore wymieniamy na ozdobne perki do walizki Wygrywasz tokeny, te wymieniasz w maszynce losującej na zawieszki. Przypinasz do walizki trzy, które ci najbardziej pasują i potem masz jakieś bonusy. np. +20% crafting shotgun shells i przez całą grę dostajesz 20% więcej ammo do shotguna. Tu jest lista Spoiler Deluxe Edition Charms (DLC) Green Herb: +15% health recovery for green herbs Handgun Ammo: +30% handgun ammo craft bonus frequency Common Charms Bella Sisters: +20% magnum ammo craft bonus frequency Doctor Salvador: +20% rifle ammo craft bonus frequency Don Diego: +15% rifle ammo craft bonus frequency Don Estaban: +15% shotgun shells craft bonus frequency Don Jose: +15% handgun ammo craft bonus frequency Don Miguel: +15% submachine gun ammo craft bonus frequency Don Pedro: +40% health recovery for vipers Isabel: +30% health recovery for vipers Leader Zealot: +10% health recovery for Green Herbs Maria: +15% magnum ammo craft bonus frequency Soldier w/ Dynamite: +30% attachable mines craft bonus frequency Soldier w/ Hammer: +20% handgun ammo craft bonus frequency Soldier w/ Stun Rod: +15% bolts craft bonus frequency Zealot w/ Bowgun: +20% bolt craft bonus frequency Zealot w/ Shield: +20% shotgun shells craft bonus frequency Zealot w/ Scythe: +20% submachine gun ammo craft bonus frequency Rare Charms Ada Wong: 30% off body armor repairs Black Bass: +100% health recovery rate for Black Bass Chicken: +100% Health recovery for all egg types JJ: 40% off resources Leon w/ Handgun: 30% off knife repairs Leon w/ Shotgun: +40% ammo resale value Leon w/ Rocket Launcher: 20% off rocket launcher at merchant Luis Sera: +20% weapon resale value Epic Charms Ashley Graham: +50% health recovery for green herbs Illuminados Emblem: +20% melee critical hit rate Merchant: 5% off weapon upgrades Rhinoceros Beetle: +100% recovery item resale value Legendary Charms Cute Bear: -1 Gunpowder used when crafting Striker: Increases run speed by 8% 24 minutes ago, Czezare said: Czy gdzieś można nabyć później laser do Red9? Wziąłem laser od merczanta za 10 kamyków, ale on pasuje li tylko do tej podstawowej klamki To jest jedna z tych wielu wspaniałych zmian względem oryginału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, Czezare napisał: Jak to kuwa nope? Przeca pamiętam, że laserek w tej spluwce w pierwszej iteracji gry był Był ale się zmył w rimejku tylko 2 pistolety mogą mieć laser 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 21 minut temu, darkos napisał: np. +20% crafting shotgun shells i przez całą grę dostajesz 20% więcej ammo do shotguna. To jest szansa na zrobienie więcej ammo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 9 hours ago, Square said: To jest szansa na zrobienie więcej ammo. Nie dość że więcej ammo to mniej zasobów. Można do walizki przypiąć taką kombinację i lecimy ze zwiększoną ilością ammo do shotguna. Legendary Charm - Cute Bear - gunpowder used when crafting Zealot w/Shield - +20% shotgun shells craft bonus Ale wydaje mi się że mało kto z tego skorzysta gdy są uszki dodające infinite ammo, problem jest je odblokować Ale z czasem i to wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Myslisz platne dlc wstydz sie nie tak nas stare gry wychowaly. Gta wyjatkiem - tam zawsze byly kody Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 12 godzin temu, MEVEK napisał: Za szczelnice sa jakies konkretne dodatki czy tylko monety ktore wymieniamy na ozdobne perki do walizki Wielu graczy nie docenia nagród za strzelnicę, a niektóre są naprawdę dobre i mogą nieźle pomóc podczas zabawy na Pro. Z lepszych, które udało mi się wylosować: - zniżka 5% na wszystkie upgrade'y u merchanta - regeneracja zdrowia przez roślinki o 50% - -1 proch zużywany w trakcie craftingu - +8% szybszy bieg Warto powalczyć, tym bardziej że zdobycie S'ek nie jest jakieś bardzo trudne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgadzam sie. Sama frajda. Chwile tylko trzeba poswiecic na uklad celow i jazzzda Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 56 minutes ago, Josh said: Wielu graczy nie docenia nagród za strzelnicę, a niektóre są naprawdę dobre i mogą nieźle pomóc podczas zabawy na Pro. Z lepszych, które udało mi się wylosować: - zniżka 5% na wszystkie upgrade'y u merchanta - regeneracja zdrowia przez roślinki o 50% - -1 proch zużywany w trakcie craftingu - +8% szybszy bieg Warto powalczyć, tym bardziej że zdobycie S'ek nie jest jakieś bardzo trudne. Ale te Charmy sa bardzo zle zrobione i troche o dupe je rozbic. Na Pro nie wiem kiedy bedziesz siedzial na strzelnicy. Zeby miec S+ musisz miec NG na NG nie bedziesz sie bawil w Pif Paf do Piratow bo nie zrobisz S+ a jak juz to zrobisz i masz powiedzmy Handcannona i Uszy to mozna sobie wsadzic w dupe te Charmy xD Imho Charmy powinny byc Acc Unlockiem z poziomu Extras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 410 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Charmy się przydają jak robisz Pro bez bonusowych broni do trofika Gun fanatic, wtedy nawet najmniejsze ułatwienie jest na wagę złota. Niemniej nawet bawiąc się w S+ run to też warto odwiedzać strzelnicę, przy odrobienie umiejętności wszystkie zadania są do zrobienia w 20 minut. Największe minusy to to, że nie ma od razu dostępu do wszystkich czelendży, a same charmy odblokowują się losowo, więc może być tak że wylosujesz sam szajz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi