Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

s+ tylko blokują te bonusowe  brońki chyba

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 208,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano
8 minut temu, darkos napisał:

Potem już z możliwością kupienia Chicago Sweeper, z założoną kurzą czapką i zbroją dla Ashley można zacząć grać na Normal Game w Professional próbując przejść poniżej 5 godzin. 

*poniżej 5:30 i mając zrobionych max 15 save'ów.

Opublikowano

ZBROJE DLA KONIA...Ashley odblokowuje się już za A na hardcore, nie za A na pro.

Opublikowano

Jest, jeżeli robisz manualnego save'a co chapter na innym slocie :nosacz3:

Opublikowano

Sorry. Pieprznęło mi się. Tyle tych warunków, już się pogubiłem co wolni a czego nie. I która broń na którym przejściu jest bonusową bronią a która specjalną. .... Trochę typowy capcom. :dunno:

Opublikowano

te bonusowe brońki są jeszcze okej bo nie są szczególnie mocniejsze od podstawowych ale za pay to win mapę skarbów to karny kutas dla capcom

Opublikowano

Dzisiaj na raz Speedrun chociaż dałoby się urwać jeszcze trochę czasu 

3AF6E429-F7AE-4D0A-99DE-CC2AEDABAF36.jpeg

Strzelnica tez na Ski, został tylko pro na New Game, ale zaraz Mercenaries to tez się pobawimy :)

Opublikowano

Ja zrobiłem!
Ale tylko 1 misję :dynia:
Reszta na s, szkoda mi czasu.
Choć nie powiem jak mnie trochę gra zmęczyła i przymulila to strzelnica była fajną odskocznią.
Liżąc ściany to ten re spokojnie 20h, ja dopiero 11 ch ale trochę już mnie gra muli a jeszcze sporo do końca.
Niestety brakuję ciekawego wątku głównego.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja w drugim tygodniu grania jestem w 15 ch. Juz blisko konca ale ile godz nastukalem to nie mam bladego pojecia :P 

Opublikowano

Trochę mnie wc0rwili że nie dali Ady i Łiskersa. Pewnie dodadzą z separate ways:nosacz2:

Opublikowano

Ewidentny ruch pod dlc

Opublikowano

No i uj strzelił poziom gry, dobrze że chociaż mam wbite osiągnięcia sprzed DLC No teraz pay to win i każdy może kupić ulepszenie do broni i lecieć PRO.

0F3B7AEC-1A2B-48FD-B522-7052D5F397B0.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

299sal.jpg

Capcom nie mogący wrzucić przez tydzień do swojej gry mikrotransakcji 

Opublikowano

Tak xD

Powaznie ludzie beda kupowac tickety na Chicago i Primal Knife zeby przejsc Hardcore na S+ xD

Opublikowano

Nie żebym bym zainteresowany, ale czym się różnią te tickety od A do F? Na różny typ broni inny ticket potrzebny?

Wczoraj przeszedłem etap Ashley, najbardziej stresogenny moment do tej pory.