Opublikowano 6 kwietnia 20231 r 8 minut temu, darkos napisał: Potem już z możliwością kupienia Chicago Sweeper, z założoną kurzą czapką i zbroją dla Ashley można zacząć grać na Normal Game w Professional próbując przejść poniżej 5 godzin. *poniżej 5:30 i mając zrobionych max 15 save'ów.
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r 31 minut temu, darkos napisał: Warto przejść Hardcore na NG+ z oceną S+ przecież tak się nie da
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r ZBROJE DLA KONIA...Ashley odblokowuje się już za A na hardcore, nie za A na pro.
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r Po przejściu jest chapter select?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r Sorry. Pieprznęło mi się. Tyle tych warunków, już się pogubiłem co wolni a czego nie. I która broń na którym przejściu jest bonusową bronią a która specjalną. .... Trochę typowy capcom.
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r te bonusowe brońki są jeszcze okej bo nie są szczególnie mocniejsze od podstawowych ale za pay to win mapę skarbów to karny kutas dla capcom
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r Dzisiaj na raz Speedrun chociaż dałoby się urwać jeszcze trochę czasu Strzelnica tez na Ski, został tylko pro na New Game, ale zaraz Mercenaries to tez się pobawimy
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r Ja zrobiłem!Ale tylko 1 misję Reszta na s, szkoda mi czasu.Choć nie powiem jak mnie trochę gra zmęczyła i przymulila to strzelnica była fajną odskocznią.Liżąc ściany to ten re spokojnie 20h, ja dopiero 11 ch ale trochę już mnie gra muli a jeszcze sporo do końca.Niestety brakuję ciekawego wątku głównego.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 kwietnia 20231 r Ja w drugim tygodniu grania jestem w 15 ch. Juz blisko konca ale ile godz nastukalem to nie mam bladego pojecia
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Trochę mnie wc0rwili że nie dali Ady i Łiskersa. Pewnie dodadzą z separate ways
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r No i uj strzelił poziom gry, dobrze że chociaż mam wbite osiągnięcia sprzed DLC No teraz pay to win i każdy może kupić ulepszenie do broni i lecieć PRO. Edytowane 7 kwietnia 20231 r przez Whisker
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Capcom nie mogący wrzucić przez tydzień do swojej gry mikrotransakcji
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Tak xD Powaznie ludzie beda kupowac tickety na Chicago i Primal Knife zeby przejsc Hardcore na S+ xD
Opublikowano 7 kwietnia 20231 r Nie żebym bym zainteresowany, ale czym się różnią te tickety od A do F? Na różny typ broni inny ticket potrzebny? Wczoraj przeszedłem etap Ashley, najbardziej stresogenny moment do tej pory.