Skocz do zawartości

Resident Evil 4 Remake

Popi

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Josh napisał:

O skubany. A myślałem, że ja klepiąc te 500h w FFXIV stoczyłem się na samo dno. Trzymaj koronę Królu 

spacer.png

Ja mam 25 platyn, ale od wielu lat żadnej skillowej (prócz soulsów kilku). Szkoda mi czasu na gry, które trzeba 50x przechodzić, żeby wbić pucharek, ale rozumiem, jak kogoś to rajcuje, bo sam tak miałem kiedyś :D. 

• Plusik 1
1 godzinę temu, Josh napisał:

Platynka to fajna rzecz, jest to jakaś forma wyróżnienia gracza za jego starania, kiedy dał z siebie nieco więcej od innych w trakcie przechodzenia gry. To, że Capcom tego nie rozumie i ma wyjebane jajca to mnie nie dziwi, ale Ty masz nachapane ponad 100 platyn, więc powinieneś ogarniać ten zamysł. 

Ta, tylko robię je dla maksa, tak samo w grach Nintendo robię maksa mimo że nie mają acziwkow. To, że ktoś inny ma maksa i to w jaki sposób, mnie nie interesuje. Platynki robiłem dla siebie 

Jak już jesteśmy przy spermiarstwie: patrzę na te screeny i mi trocję smutno, że Capcom zrobił co się tylko dało, żeby odebrać Adzie cały seksowny vibe, którym emanowała w RE2R. Głos starej pani kioskarki i jeszcze ten obleśny golf... cały urok femme fatale poszedł się walić. Przez chwilę myślałem, że to po to, żeby zrobić tę postać nieco bardziej wiarygodna, no ale kurde, ona dalej biega w RE4 w szpilkach, to tę suknię też mogli jej zostawić. 

Nie wiem co jest smutniejsze twoje 128 Platyn czy moje 6000 godzin w FFXIV xD
145 platyn .
Odkąd 7 lat temu zacząłem grać w rocket League to może ze 20 wbiłem.
7k h w gierke o kopaniu piłki autkiem xD .

No i tak teraz gram w tego RE.
11ch 15h i już trochę nuda i mogło by się skończyć bo do RL mnie ciągnie i muszę dzielić czas na te 2 gierki.

• Dzięki 1
  • beka z typa 3
  • Minusik 1
2 godziny temu, Schranz1985 napisał:

145 platyn .
Odkąd 7 lat temu zacząłem grać w rocket League to może ze 20 wbiłem.
7k h w gierke o kopaniu piłki autkiem xD .

No i tak teraz gram w tego RE.
11ch 15h i już trochę nuda i mogło by się skończyć bo do RL mnie ciągnie i muszę dzielić czas na te 2 gierki.

Czyli wg ciebie Callisto najlepsze?

Nie grałem jeszcze, ale ponoć Mercsy dużo łatwiejsze do wymasterowania niż w klasyku, S++ wpada w zasadzie samo. Prawda to?

Cytat

Najlepse Tormented souls.

Nie wiem czy Ci dać minusa za ciśnięcie po RE4 czy plusa za docenienie Tormented Souls, więc masz emotkę: :balon:

Edytowane przez Josh
  • Haha 1

Hc to się robi na start a i tak jest dość łatwo.
Ja mam 20h 13ch i robię przerwę.
Jakoś tak mam że robię chapter max 2 dziennie i nie mam ochoty zarwać nocki.
Trochę słabsze momenty teraz.
Ten wózeczek w kopalni xD, no dajcie spokój.
Bossy też nie za specjalne.
No i dotarłem na wyspę.
Generalnie im dalej tym gorzej.
W ogóle mnie nie interesuje story, co się stanie z Ashley itd

Ale mercenaries to akurat chętnie bym zagrał bo gunplay w tym re daje radę.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

• Haha 1
  • beka z typa 2
  • WTF 1
  • Minusik 2