darkos 4 295 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Do tej pory najwięcej frajdy dało mi przechodzenie gry z nożem i RED9. Całą wieś do momentu del Lago grałem tylko nożem oszczędzając pistolet. Bo bałem się że za częste używanie pistoletu może skasować progress do trofeum. Ale doczytałem że można w zasadzie ani razu nie użyć noża i cały run zrobić pistoletem Więc caly ten sektor do Del Lago miałem całkiem inne podejście do przeciwników, odbijałem ich siekiery, widły, noże, napieprzałem melee ile się tylko dało, częściej wchodził stealth i zabijanie od tyłu. No i oczywiście kopniaki i suplexy Ale po załatwieniu potwora z jeziora zacząłem po prostu strzelać z RED9. Mam nadzieję że wydadzą wersję Gold z DLC Mercenaries i scenariuszem Ady w pudełku. Robił bym drugi raz jak w Wiedźminie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 A właśnie, jak się ten nóż Krausera spisuje? Tylko śpieszę poinformować, że w PE jebaniec dał 8/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Forumki, jak wygląda sprawa z HDR-em w wersji na PS54/5? Dalej mleko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 14 minutes ago, MichAelis said: A właśnie, jak się ten nóż Krausera spisuje? Tylko śpieszę poinformować, że w PE jebaniec dał 8/10 Słuszna ocena. Oryginał w swoim czasie 9/10, remake 8. 2 minutes ago, Paolo de Vesir said: Forumki, jak wygląda sprawa z HDR-em w wersji na PS54/5? Dalej mleko? Przecież walczyłeś w CW za wersję XSX a kończy się jak zawsze xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 375 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Forumki, jak wygląda sprawa z HDR-em w wersji na PS54/5? Dalej mleko? Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 6 minut temu, Czoperrr napisał: Przecież walczyłeś w CW za wersję XSX a kończy się jak zawsze xD No i będzie XSX skoro na PS5 jest mleko. Z ciężkim sercem, bo będę musiał wesprzeć tego sk00rwysyna Spencera, ale mesjasza nie godzi się inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zamek ładnie zmieniony, ale najciekawsze, te rozpoznawalne starcia zostały. Spoiler I ten El Gigante trochę wynagrodził słabsze starcie w wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Nie grałem w oryginalną część (jakoś nie przepadałem kiedyś za tą serią), pierwszy raz gram w trybie Hardcore, przez półtora godziny mojej gry próbowałem przejść pierwszą jatkę we wiosce. Dopiero przy ostatniej próbie zorientowałem się, że caly czas przebiegałem koło strzelby (przy tym oknie, gdzie wieśniaki próbują wejść drabiną). Mam próbować grać dalej, czy z podkulonymi ogonem zmienić poziom trudności? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 616 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Łatwiej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 24 minuty temu, Solderowy123 napisał: Nie grałem w oryginalną część (jakoś nie przepadałem kiedyś za tą serią), pierwszy raz gram w trybie Hardcore, przez półtora godziny mojej gry próbowałem przejść pierwszą jatkę we wiosce. Dopiero przy ostatniej próbie zorientowałem się, że caly czas przebiegałem koło strzelby (przy tym oknie, gdzie wieśniaki próbują wejść drabiną). Mam próbować grać dalej, czy z podkulonymi ogonem zmienić poziom trudności? Na Twoim miejscu bym zbastował i pierwszy raz przeszedł na Normalu. Uwierz mi, nawet na tym poziomie gra jest momentami wymagająca. Hardcore weź na drugie przejście jak już dobrze poznasz grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 1 hour ago, Solderowy123 said: Nie grałem w oryginalną część (jakoś nie przepadałem kiedyś za tą serią), pierwszy raz gram w trybie Hardcore, przez półtora godziny mojej gry próbowałem przejść pierwszą jatkę we wiosce. Dopiero przy ostatniej próbie zorientowałem się, że caly czas przebiegałem koło strzelby (przy tym oknie, gdzie wieśniaki próbują wejść drabiną). Mam próbować grać dalej, czy z podkulonymi ogonem zmienić poziom trudności? Dla Sashy Grey jesteś miękka pałka a jak wiemy ona takich nie lubi A tych wieśniaków trzeba zabić chyba 8 i zacznie bić dzwon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 3 minuty temu, darkos napisał: Dla Sashy Grey jesteś miękka pałka a jak wiemy ona takich nie lubi A tych wieśniaków trzeba zabić chyba 8 i zacznie bić dzwon. To to nie jest na czas, że trzeba przeczekać kilka minut? Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 W oryginale było na czas, nie trzeba do nikogo strzelać , tu chyba podobnie, Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Kończę dziś/jutro HC i jadę na pro. Jedynie z czym czuję, że będzie problem to ta hala z wodą i pomieszczenie gdzie jest dwóch wolverinów. Jaki pistol najlepszy na pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Red9 albo Blacktail jak masz Uszy to Matilda Imho najtrudniejsza na Pro NG jest zawsze Wioska na NG+ nie ma nic trudnego... 2 Garradory zabijasz Heavy Granades w 10 sekund. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Dla Sashy Grey jesteś miękka pałka a jak wiemy ona takich nie lubi A tych wieśniaków trzeba zabić chyba 8 i zacznie bić dzwon.15.A jest myk za(pipi)isty że można strzelić w ten dzwon samemu:)Wspaniały smaczek.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Piekna sprawa, sam robilem. A ten.. mozna wykorzystac tego gnata Chicago w NG na profesionalu, czy zalicza ja do broni specjalnych ??? No nic. I tak go trzeba wymaxowac najpierw, to sie nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Z tego co czytałem to właśnie na nim s+ robią tylko trzeba nazbierac diamenciki na infinity ammo.Generalnie ez.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 337 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 - Mamo, kupisz mi RE4 remake? - Nie, mamy RE4 remake w domu RE4 remake w domu: A tak poważnie, to nawet bym sobie w to zagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Ta komórkowa wersja 4ki lepsza xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Platyny nie będzie, gierka sprzedana.Czas na jakiegoś samograja.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 5 minutes ago, Schranz1985 said: Platyny nie będzie, gierka sprzedana. Czas na jakiegoś samograja. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Będzie na PS5 i na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zaczynam właśnie trzeci rozdział na standardowym poziomie trudności, ale gra jak na razie na tyle mi się podoba, że przejdą ja jeszcze raz na wysokim poziomie trudności. Świetnie mi się w to gra tak po drugiej zmianie, na słuchawkach i z padem w ręku. Właściwie tak w środku nocy. Chociaż gra raczej nastawiona jest na akcję, to przy wielu potyczkach zdarza się, że aż ciarki po ciele przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 O maj gad, ja po RE4 zrobiłem sobie REngine maraton i poszła potem 3, 7 i 8, a najlepsze zostawiłem na koniec... RE2. I o jejku, dla mnie to ostry przeskok jakościowy! Zagrajcie sobie po czwórce, cholernie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi