MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Widzę ze dusza starego zagrajmera wciąż we mnie gdzieś tam siedzi Może chwilowo uśpiona ale wciąż jest 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Ile sejvow na tym runie s+ miałeś?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 616 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 56, jest napisane na podsumowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Jprdl, co za as.Przecież to jest run na ng+ więc sumuje sejvy na wszystkie podejścia.A mnie interesuje ile na hc s+ miał bo s+ wymaga poniżej 15.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 nie geniuszu, po pierwsze masz napisane playthrough 1 a po drugie na ng+ nie uzyskałby S+ tylko S a i po trzecie na HC nie ma limitu sejwów tylko na Pro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 616 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Kłaniam się asie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 42 minuty temu, Schranz1985 napisał: Jprdl, co za as. Przecież to jest run na ng+ więc sumuje sejvy na wszystkie podejścia. A mnie interesuje ile na hc s+ miał bo s+ wymaga poniżej 15. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Tak jak pisza. Nie ma limitu zapisow na HC. Zapisujesz dowoli, stad tyle ich tam naruchalem Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 W dniu 28.04.2023 o 19:55, Czezare napisał: Skończyłem. Krótko, bo i nie ma najmniejszego sensu się rozwodzić: ta gra jest jak wyuzdany seks w pięciogwiazdkowym hotelu z trzema wyjątkowej urody nimfomankami No i ta nuta na po zakończeniu podczas listy płac Czy tylko mi przypomina ona trochę nieśmiertelny "Late Goodbye" Poets Of The Fall, który to utwór w identyczny sposób został wykorzystany w Max Payne 2? Rzeczywiście, podobna nutka . Właśnie mi się Maxio 2 przypomniał, też mogliby zremakować :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Po(pipi)iło mi sie Macie rację ale i tak xiaomi gurom.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Ostatnia strzelnica dala mi popalic. 100 targetow robi swoje Teraz zostal mi ostatni run bez zagladania do kupca Spoiler I tyle z platyny. A mialo byc tak ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 bo ta platyna nie jest ciężka. byłaby, gdyby kazali zrobić S+ na Pro bez bonusowych broni. no i trochę ją ułatwili po dodaniu mercenaries. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 bo ta platyna nie jest ciężka. byłaby, gdyby kazali zrobić S+ na Pro bez bonusowych broni. no i trochę ją ułatwili po dodaniu mercenaries.I znacznie ułatwili dodając płatne tickety w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Nie jest ciężka.Jest upierdliwa i mozolna.Nie oszukujmy się, mało kto dziś przechodzi gre 2 razy a co dopiero 5 czy 6 przejść.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 12 godzin temu, Mani napisał: 12 godzin temu, Kazub napisał: bo ta platyna nie jest ciężka. byłaby, gdyby kazali zrobić S+ na Pro bez bonusowych broni. no i trochę ją ułatwili po dodaniu mercenaries. I znacznie ułatwili dodając płatne tickety w sklepie. Ale po co ten bilet jak update kosztuje 10k. Wysprzedac wszystko co niepotrzebne z maszyny i walizki + kilka zadan pobocznych dla kupca i mamy niekonczacy sie revolwer juz w srodku wioski Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Ale po co ten bilet jak update kosztuje 10k. Wysprzedac wszystko co niepotrzebne z maszyny i walizki + kilka zadan pobocznych dla kupca i mamy niekonczacy sie revolwer juz w srodku wioski Na NG nie bardzo masz co wyprzedawać. To po 1. Po 2... Billet daje Ci nieskończona ammo od razu. A update o którym mówisz jest możliwy dopiero gdy wymaksujesz statsy danej broni. Chyba że coś pomyliłem to niech mnie ktoś poprawi. Do calaka została mi tylko strzelnica oraz przejście gry używając tylko pistoletu. Ktoś wie który pistolet będzie najlepszy? Red9 czy inwestować w coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 616 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Red9 na Assissted i się nie zmęczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Godzinę temu, Mani napisał: Billet daje Ci nieskończona ammo od razu. Dodatkowo odblokowuje na maksa ulepszenia magazynku i przeładowania. Na Handcannonie jest to jakieś 140k do przodu, a na Chicago 170k. Więc lepiej użyć biletu na tych broniach, bo wychodzi po prostu taniej. Godzinę temu, Mani napisał: Red9 czy inwestować w coś innego? Matylda z nieskończonym ammo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Fakt, cos sknocilem. Patrze sobie teraz na yt i tam gosc maxuje handcannon na Pro dopiero w zamku. Zeby to zrobic zbiera skarby i wykonuje zadania poboczne wlasnie na ten bilet Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Godzinę temu, Square napisał: Matylda z nieskończonym ammo. czyli potrzeba przejść PRO na S+ by mieć uszy. Niewiem czy chce mi się kolejne przejście robić tylko po to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Myślałem, że już to zrobiłeś. Tak to pewnie Blacktail najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 13 minut temu, Square napisał: Myślałem, że już to zrobiłeś. Tak to pewnie Blacktail najlepszy. miałem S Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 S to ja też miałem, z rakietnicą, ale spróbuję S+ kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Po godzinie grania wbiłem 3x S rangi w Mercenaries. Odblokowalem HandCannon, kupiłem, wczytałem save file, wyciągnąłem z maszyny do pisania i zmaksowalem te niecelną armatę. Ale to jest gówno obesrane. Nic tym nie można trafić. No może poza ElGigante Gdybym mordował się na Professional żeby to odblokować to byłbym wkurwion. Zdecydowanie wolę strzelać z Killer7. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 No jest guwno ale łatwe do zdobycia. Jakiś tam użytek z tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 HC to broń na krótki dystans i koniecznie trzeba walić w tors. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi