Pupcio 18 457 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Po co? Nie zrobiłem nic złego żeby grać w gry na telefonie 1 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Ale na dotykowym czy masz pada sparowanego? Tez nie widze sensu grac w to "na telefonie". Cytuj
drozdu7 2 799 Opublikowano 20 grudnia 2023 Opublikowano 20 grudnia 2023 Co do wcześniejszego sporu. Nie ma co się się kłócić, zarówno Alan2 jak i Resident 4 (chociaż dopiero przeszedłem 5 chapterow) to cudowne gry. Dla mnie najlepsze co grałem w tym roku 3 Cytuj
drozdu7 2 799 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Post pod postem ale no trudno skończyłem i leżę jeszcze podniecony Resident to jest jednak Resident. Pięknie Capcom to rozgrywa. Nazmieniali sporo chyba ale no dalej gra się w to cudownie. Na normalu balansujesz między garścią amunicji a przeładowaniem itemami, świetnie jest to wyważone. Wiele starć naprawdę podnosi adrenalinę. Aaaaa! Zajebista gra Spoiler Jedyne do czego mógłbym się przyjebac to to że Wyspa nadal jest Wyspą. Moim zdaniem jest najsłabszym elementem, walki najebane jest tu równo no i klimatycznie to już nie to samo Alan Wake 2 i Re4 uff będzie ciężki wybór 1 1 Cytuj
drozdu7 2 799 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia 5 minut temu, messer88 napisał: Separate Ways też? Jeszcze nie, ale pisaliście że też super Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Kupuj i graj tyle dobra za 40 zł. 1 Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Sep Ways jest dość obszerne, ale należy pamięć, że to tylko REMIX kampanii głównej puszczony od tyłu. W sensie wszystko spoko, ale zachwyty trochę na wyrost, szczególnie że ten stealth jest na maksa wymuszony. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Chyba oryginał? Sep w Remaku nie przypomina pierwowzoru i ma parę własnych miejscówek. 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia SW super, zwłaszcza za taką cenę, ale mogłoby być jeszcze bardziej rozbudowane np. powrót do Zamku jako grywalne etapy. Cytuj
kiseki 777 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia 3 godziny temu, Nyu napisał: Sep Ways jest dość obszerne, ale należy pamięć, że to tylko REMIX kampanii głównej puszczony od tyłu. W którym momencie SW jest puszczone od tyłu względem podstawki? Cała akcja idzie równolegle do kampani Leona - od pieczątki (zamku), aż do walki z ostatnim bossem. Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Może chodzi o lokacje? Chociaż to też nie ma zbytnio sensu separate ways coś pięknego, jedno z najlepszych dlc jakie powstały jak komuś się podobała podstawka to nawet nie ma się nad czym zastanawiać bo gramy hot chinką więc gra staje się jeszcze idealniejsza 1 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia 45 minut temu, Pupcio napisał: Może chodzi o lokacje? Chociaż to też nie ma zbytnio sensu Sporo lokacji się biegnie od tyłu. W sumie to większość. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Kupiłem wczoraj i właśnie leci 4h bez przerwy po AW2 momentami jakbym grał w CoDa, zapomniałem, że po trójce aż tyle się strzelało w RE 4-6 Cytuj
AdiCarrion 119 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Panowie, czy jest w tej części możliwość rozegrania poprzedniego chaptera i powrót do kontynuacji w kampani ze zdobytą amunicją?Taki patent występował w 5 części. Jestem po miejscówce w której musiałem odpierać szturm na domek gdzie się wystrzelałem do zera,po czym odpaliła się scenka po której nie mogłem pozbierać amunicji po pokonanych wrogach. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Ja się tam w jednym przejściu wkurzyłem jak polowałem na klejnot z prosiaka i zamiast go podnieść to zaskoczyłem przez barierkę. Wrócić już nie zdążyłem, bo się scenka załączyła. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Raczej nie - jest to najlepszy wynik dla serii RE jeśli chodzi o okres 1 roku. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego No, ale wypadałoby żeby sprzedało się dużo więcej, tym bardziej jak to multiplatforma. Jest i wersja Gold, premiera 09.02 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego W sumie racja, średnie Dying Light sprzedało się w 20mln. Residenty mimo sprzedażowej dominacji jako seria w gatunku, o takim pułapie chyba nie mają co marzyć. Cytuj
Bzduras 12 595 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 17 minut temu, Zwyrodnialec napisał: W sumie racja, średnie Dying Light sprzedało się w 20mln. Residenty mimo sprzedażowej dominacji jako seria w gatunku, o takim pułapie chyba nie mają co marzyć. W pierwszym roku po wydaniu poszło 20 milionów? 54 minuty temu, Square napisał: No, ale wypadałoby żeby sprzedało się dużo więcej, tym bardziej jak to multiplatforma. Praktycznie cała seria (nawet oryginalna trylogia) jest multiplatformowa, więc jeśli RE4R w pierwszy rok zrobił najlepszy wynik w serii w analogicznym do innych części okresie po premierze to to stwierdzenie jest trochę masłem maślanym. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Chodzi mi o to, że gra jest na tyle zajebista, że zasługuje na dużo wyższą sprzedaż niż te 6 baniek. Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego W mózgach każuli resident evil=horror horrory=brak szans na rozbicie banku. Sam znam kilka osób (nie ofiego) które oglądały gre na jutubku zamiast zagrać Imo fajna sprzedaż, capcom raczej też nie narzeka a znając ich będą monetyzować tego residenta jeszcze przez 20 lat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi